Отидете към основна версия

3 266 3

Nothing представи дългоочаквания CMF Phone 1

  • nothing-
  • смартфон-
  • cmf-
  • phone

Устройството пристига със сменяеми панели

Nothing представи първия си смартфон под марката CMF, като с CMF Phone 1 цели да разтърси пазара на бюджетни телефони. Това устройство дава приоритет на дизайна и достъпността, предлагайки функции, които удовлетворяват както потребителите, които се интересуват от стил, така и тези, които търсят стойност за парите си.

Звездата на шоуто е сменяемият от потребителя заден панел. Тази иновативна дизайнерска функция позволява на потребителите да персонализират телефона си за един миг. Тази сменяема конструкция също така има потенциала да удължи живота на телефона, като направи ремонтите по-лесни и по-евтини.

Освен персонализираната външност, CMF Phone 1 разполага с 6,67-инчов Super AMOLED дисплей и честота на опресняване от 120 Hz. За заснемане на спомени телефонът разполага с 50MP основна задна камера, вероятно съчетана с вторичен сензор за по-добри кадри.

В сърцето на телефона е разположен чипсет от среден клас MediaTek Dimensity 7300, който предлага надеждна производителност за ежедневни задачи и обикновени игри. Захранването на телефона през целия ден се осигурява от батерия с капацитет 5000 mAh, която поддържа 33W кабелно зареждане за бързо презареждане. Въпреки че не е включено безжично зареждане, телефонът предлага 5W обратно кабелно зареждане, което ви позволява да споделите част от живота на батерията си с устройство на приятел в краен случай.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини