Отидете към основна версия

1 503 1

Изтекоха снимки на Sony Xperia 5 VI

  • sony-
  • xperia-
  • spigen

Очаква се представянето да бъде до няколко дни

Германският търговец на дребно Alza публикуван на своя уебсайт калъф Spigen Rugged Armor, предназначен специално за Xperia 5 VI. Макар че самият телефон да не е обявен от Sony, списъкът с калъфите подсказва, че скоро ще бъде пуснат на пазара.

Калъфът предлага няколко улики за дизайна на Xperia 5 VI. Макар че цялостното разположение на камерата изглежда подобно на това на Xperia 5 V, разположението на LED светкавицата е различно - позиционирана е между двете камери на VI в сравнение с лявата страна на V..

Sony запазва мълчание относно Xperia 5 VI, но въз основа на предишните цикли на пускане на пазара е вероятно пускането на пазара през септември. След значителните подобрения, наблюдавани в Xperia 5 V, можем да очакваме подобни и в VI.

Слуховете сочат, че Xperia 5 VI ще разполага с процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 и 6,1-инчов OLED дисплей със защита Corning Gorilla Glass. Докато конфигурацията на камерата за V беше 48-мегапикселова основна и 12-мегапикселова ултраширока комбинирана, подробностите за камерата на VI остават неизвестни.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини