Отидете към основна версия

1 057 1

Шефът на Xiaomi случайно разкри новия флагман на марката

  • xiaomi-
  • redmi-
  • 15 pro

15 Pro ще запази познатата форма

Xiaomi 15 Pro, следващото флагманско устройство на Xiaomi, предизвиква значителен шум с изтеклите си изображения и спецификации. Наскоро в китайската социална медийна платформа Weibo беше споделена снимка на вицепрезидента на Xiaomi Group, а това, което привлича вниманието на всички, е устройството в ръката му - изглежда, че той държи предстоящия Xiaomi 15 Pro. Въпреки че дизайнът може да не предлага драстично отклонение от предшественика му, Xiaomi 14, Xiaomi 15 Pro може да се похвали с впечатляващи подобрения, които със сигурност ще привлекат вниманието.

Една от забележителните промени в Xiaomi 15 Pro е преместването на LED светкавицата извън острова на основната камера. Тази промяна в дизайна вероятно е за да побере мощния модул за лазерен автофокус, който подобрява фокуса и яснотата на изображението. Очаква се конфигурацията на камерата да включва 50МР основен сензор с бленда f/1,4, 50МР ултраширок обектив, нова 50МР 5-кратна телефото камера Sony IMX858 и 32МР предна камера.

Говори се, че под капака Xiaomi 15 Pro ще се захранва от процесор Snapdragon 8 Gen 4, съчетан с до 16 GB RAM и 1 TB памет. Очаква се устройството да разполага и с голям 6,78-инчов четириизвит AMOLED дисплей с 2K резолюция и плавна 120Hz честота на опресняване. За да се поддържа всичко, инженерите поставят батерия с капацитет 6000 mAh с поддръжка на 90W кабелно зареждане и 80W безжично зареждане.

Очаква се Xiaomi 15 Pro да бъде официално представен по-късно този месец.

 

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини