Отидете към основна версия

1 028 3

Новият флагман на OnePlus ще предложи революционна технология

  • oneplus-
  • oneplus 13-
  • sony-
  • дисплей

Очаква се да видим дисплей с частична променяща се честота

OnePlus загатна за предстоящия си OnePlus 13 с няколко снимки, а слуховете покрай тях разкриват множество впечатляващи спецификации и иновативни функции.

OnePlus 13 ще бъде флагман, оборудван с най-новия чипсет Snapdragon 8 Elite, съчетан с 24 GB RAM. Тази комбинация обещава светкавична производителност и безпроблемна работа с множество приложения. Устройството ще разполага и с тройна камера с 50МР сензор Sony IMX808.

Една от най-вълнуващите характеристики на OnePlus 13 е усъвършенстваната технология на дисплея му. OLED екранът ще поддържа различни честоти на опресняване, което позволява на различните части на екрана да се опресняват с различна скорост. Това означава, че статични елементи като текст могат да се обновяват с по-ниска скорост, докато динамично съдържание като видеоклипове може да се обновява с по-висока скорост в различни части на екрана. Този иновативен подход не само подобрява визуалното изживяване, но и значително трябва да подобри живота на батерията.

Други характеристики включват огромна батерия с капацитет 6000 mAh и 100W бързо зареждане, водо- и прахоустойчивост IP69 и елегантен дизайн. OnePlus 13 ще бъде пуснат на пазара в Китай следващата седмица.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини