Отидете към основна версия

14 993 39

Д-р Николай Михайлов пред ФАКТИ: Борисов е корупционер на българската политическа среда ВИДЕО

  • николай-
  • михайлов-
  • психиатър-
  • политика-
  • бойко борисов

Американското посолство привиква хора от политиката на една маса, за да има каже, че трябва да се направи правителство, твърди психиатърът

Предизборната битка е жeстикулативна. Тези, които участват в нея, са положени върху един много голям терен на неизясненост. Първо на собственото им участие в политиката. След това те работят с голословни, достатъчно ясни риторически, понякога добре построени възражения срещу опонента си. Но всичко това стои на нивото на леките думи. Няма последствия. Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ психиатърът д-р Николай Михайлов.

Попитан за Бойко Борисов той каза, че лидерът на ГЕРБ има интуиция и знае какво представлява политиката тук.

„Той е майстор на това да обитава, да пребъдва в тази среда. Има специфичен език, рецептори, чувства и инстинкти. Той е органичен за тази корупционна среда. Чудото на българската политическа немощ е свързана с това, че не можа да се образува ясен граждански и политически фронт срещу това явление и да му се каже, че той такъв какъвто е композиран телесно и психически може да намери великолепно поприще в сферите, в които е започнал. Не говоря за СИК, защото това май се разпадна. Борисов е корупционер на българската политическа среда вече 10 години, 12 или колко години, защото той иска да е вечен“, обясни той.

Д-р Михайлов е на мнение, че сега американското посолство привиква хора от политиката на една маса, за да има каже, че трябва да се направи правителство.

"Американците казват, че имат планове за нас тук, на югоизточния фланг на НАТО, предвид една война, която може да ескалира, защото вие сте близо до тази територия. Бидейки близо, е добре да имате правителство“, добави психиатърът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 52 гласа.

Свързани новини