Отидете към основна версия

3 766 20

Кольо Парамов пред ФАКТИ: Ахмед Доган прероди Пеевски като стартов играч (ВИДЕО)

  • кольо-
  • парамов-
  • магнитски-
  • доган-
  • пеевски-
  • ктб

А днес държавата на Пеевски вече е изпълнена с различно съдържание, казва финансистът

Снимка: Факти.бг

Ахмед Доган моделира принципната разлика на разкарване на всички, които не са съгласни с него, прероди Пеевски като стартов играч, изгради го като паричен играч и го направи политически играч. След 2015-а се случи всичко. Тогава написах статия „Ликвидирайте държавата на Пеевски“. Става въпрос за израстването на определени личности, опаричването им, даването им на сериозен политически ангажимент и на отговорността те да премоделират състоянието на паричния ресурс в страната. Това днес вече е реализирано. И трябва да се върнем преди седем години как сме се надявали, че ние ще ликвидираме държавата на Пеевски… Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ финансистът Кольо Парамов.

„А днес държавата на Пеевски вече е изпълнена с различно съдържание и то така, както е проектирана от Ахмед Доган. Ние влизаме вече в дълбоката яма на умишления фалит на КТБ, блокирането на закона Рико с кражбата на много пари, блокирането на 17 предприятия и изваждането на 17-18 000 човека от тях и как те остават без хляб, на проточването на едно разследване за КТБ по смисъла и съдържанието на всичко онова, което е направено и записано в 10 000 страници, а то всъщност е равно на нула. И трябва да се започне едно ново делото, което да се ориентира вече по новия ветропоказател на „Магнитски“. А именно кои ще бъдат новите 20 човека в санкциите по „Магнитски“. Каква е тяхната свързаност“, добави гостът.

„Аз съм убеден при всички положения, че ние ще стигнем до там, защото САЩ и Федералното бюро за разследване разбират, че един от техните партньори, когото те подценяваха и смятаха, че могат да изродят в един елементарен план, се оказа пълен с много големи хитрости, които - по един или друг начин, се премоделираха за частен случай. Тук няма място за интерес на държавата. Единственият, на когото разчитам в момента, за принизяването и за уточняването на всичко лошо, което става у нас в момента, е американският посланик. Този човек направи всичко възможно и постави Хърватия на място. След като го пратиха тук - да е жив и здрав, нека през тази година да разчопли и да раздвижи абсолютно всичко. Не пипне ли „Магнитски“, не извади ли водещи хора, които премоделират целия състав на „Магнитски“, няма да може да направи и половин крачка напред“, сподели още Парамов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.

Свързани новини