Отидете към основна версия

1 611 9

Деян Николов пред ФАКТИ: В столичния Общински съвет наблюдаваме търговия с влияние (ВИДЕО)

  • деян-
  • николов-
  • възраждане-
  • общински-
  • съвет

Тази „сглобка“ в „сглобката“, която се случи с най-важните комисии в столичния Общински съвет, ще струва много на столичани, казва общинският съветник

Снимка: Факти.бг

Тази „сглобка“ в „сглобката“, която се случи с най-важните комисии в столичния Общински съвет, ще струва много на столичани. ПП-ДБ си дадоха отвод на доста от комисиите и така на тях им бяха дадени по-слаби комисии. Ние – от „Възраждане“, може би за назидание, ни бе отнето дори членството в две от най-важните комисии - по архитектура и градоустройство и бюджети финанси. Естествено, това не ни притеснява толкова много. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Деян Николов, общински съветник от „Възраждане“.

„Отделно пък на групата на предателите от „Възраждане“ им беше дадено председателското място в една от най-важните комисии - по архитектура и градоустройство. Те получиха и председателското място в комисията по околна среда и водите, което те самите си заявиха, че искат“, добави той.

„Тоест, наблюдаваме в столичния Общински съвет, за съжаление, търговия с влияние. Моето усещане е, че там има доста хора, които са там с цел да постигнат определени икономически интереси в мандата. Поне това е моят прочит. Това, което аз виждам отвътре, наистина е брутална търговия с влияние. В този смисъл през следващите 4 години не очаквам, че нещо ще се прави, нещо ще се промени. Просто изборът на комисиите говори много“, каза още Николов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.

Свързани новини