Отидете към основна версия

10 214 113

Методи Андреев пред ФАКТИ: Бойко Борисов е проклятие за държавата! (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • герб-
  • избори-
  • дпс-
  • тодор живков-
  • кариера-
  • мутра

Много му се ще на Бойко Борисов да е Тодор Живков №2, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Много му се ще на Бойко Борисов да е Тодор Живков №2. Цялата му политическа кариера минава по сянката на Тодор Живков. Аз помня Тодор Живков как обичаше да ходи на такива места, където хората не са осведомени, да говори с хората и те да виждат в него бащицата. Нали сега Борисов отиде в едно родопско село… Бойко Борисов е проклятие за държавата! Защо? Той не мисли как ще работи, а как да оцелее. Още от времето, когато е бил мутра, неговата движеща сила е как да оцелее. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ общественикът Методи Андреев, преподавател в УАСГ и бивш депутат.

„И сега мълчи Борисов. Победените поне излязоха и казаха нещо, започнаха да дават оставки. А победителите мълчат. Нали Бойко Борисов казваше: „Дайте ми 10% разлика, за да стана премиер.“ Айде да става. Сега защо иска да има 121 депутата, за да стане премиер“, каза още Методи Андреев.

„Ако не бяха влезли „Величие“ в парламента, ГЕРБ и ДПС имаха над 121 депутата. Колкото до Николай Марков, познавам го от 1997 година. Тогава той беше охрана на Катя Михайлова, която бе председател на парламентарната група на СДС. И той стоеше в нашата стая по цялото време. Марков си е класически офицер от НСО. Той е добре образован, добре познава българската история. Прави понякога доста странни изказвания, но неговото влизане в политиката е съвсем случайно. „Величие“ нямаше да влезе в парламента, ако народът беше гласувал нормално. Просто всеки път има някаква малка нова партия, която случайно прескача процентите на гласуване. Сега влязоха, но толкова. Интересно е Марков дали ще покаже как би реализирал нещата, за които говори. Пунтира да е лидер с твърда ръка, внушава на хората, че има идея как да реши даден проблем, но не им казва как“, добави още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 108 гласа.

Свързани новини