Отидете към основна версия

4 344 19

Проф. Николай Радулов пред ФАКТИ: Някъде изчезнаха 2-3% от гласовете за МЕЧ (ВИДЕО)

  • николай-
  • радулов-
  • меч-
  • гласове-
  • избори-
  • купуване на гласове

Просто не платихме на социолози, за да ни вкарат в пуловете, казва гостът

Снимка: Факти.бг

Нашият резултат изглежда утешителен, защото някъде изчезнаха още 2-3%. Просто от партия МЕЧ не платихме на социолози, за да ни вкарат в пуловете. Имаше емисари, не идват самите социолози, за да предлагат как да стане. Ние не платихме. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ проф. Николай Радулов, преподавател по национална сигурност в НБУ и кандидат за депутат от партия МЕЧ.

„Това не е проблем само сега, а проблемът е в принципите. Ние за социология не плащаме. Нашата партия, а и други малки партии, защото знам, също са получавали оферти. Това е същото като корупцията. Ако ние, които сме решили да се борим с корупцията, се продадем, няма никакъв смисъл да развиваме политика“, добави Радулов.

„Ние си имахме вътрешна социология и знаем какво можеше да очакваме. Малките партии принципно са ощетени. Аз се кандидатирах във Варна и там имаше аномалии. Едно цяло семейство е гласувало за нас, а в протоколите пише, че нямаме гласове. Къде отиват тези гласове? Как става така, че гласовете липсват? Много купен вот имаше. Даже и купувачите на гласове вече са се разделили, защото, ако преди са „играли“ заедно, сега едните купуват за едни, а другите за други. Аз казвам какво е моето впечатление“, сподели още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.

Свързани новини