Отидете към основна версия

1 854 1

Хуан Карлос със синьо око след битов инцидент (видео)

  • хуан карлос-
  • испания

Посланиците на Судан, Белгия, Малайзия, Индия и Кипър имаха рядката възможност да видят краля на Испания Хуан Карлос с посинено око и разбит нос, предаде ЕФЕ.

Инцидентът е станал във вторник, когато монархът не е забелязал полуотворената врата и се е ударил в нея.

Ето какво се получава, когато не се внимава, обяви на събралите се репортери монархът. Допълнителна интрига внесе анонимен източник от двореца, който заяви, че кралят се опитал сам да си отвори врата към една от залите, но в същото време от другата страна гвардеец се притекъл на помощ и рязко отворил вратата, несъобразявайки че от другата страна е монархът.

Веднага бил извикан дворцовият лекар, който след обстоен установил, че освен насинено око и разбит нос, монархът е в отлична кондиция.

По тази причина официалната програма на Хуан Карлос не била променена. И той на официални мероприятия се появи с тъмни очила.

Това не е първият битов инцидент с Хуан Карлос. През 1981 г. той премина през стъклена врата и се нарани сериозно. Това не го отчая и през следващите няколко десетилетия Хуан Карлос редовно постъпваше в болница след спортните инциденти по време на ски ваканция или ветроходство.

През май 2010 г. Хуан Карлос претърпя успешна операция по отстраняване на доброкачествен тумор от белия дроб.    

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини