Отидете към основна версия

2 503 13

Сериозна критика към Меган заради скъпо бебешко парти

  • меган-
  • парти-
  • пари-
  • разхищение

75 000 USD за нощувка

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл отново влезе в хорските уста. Този път причината е скъпото бебешко парти, което тя е организирала в Ню Йорк. Нощувката в луксозния апартамент на хотел "Марк", където е била херцогинята на Съсекс, струва 75 000 USD. Също така до САЩ тя е стигнала не с редовен полет, а е ползвала частен самолет. Това е доста странно като се има предвид, че Меган поддържа екологичните каузи, смятат британците.

Пресата също не пощади херцогинята на Съсекс. „Можеш ли да се правиш пред хората на филантроп, а в личния си живот да се изживяваш като римска императрица“ пита вестник „Дейли мейл“.

Фенове на бившата американска актриса също не скриха възмущението си: „Не можеш да се правиш, че си част от обикновените хора и споделяш проблемите им, а в следващия миг да заминеш за скъпо бебешко парти на другия край на света. Няма как да не понесеш критики за това“, написа потребителка в сайт за бъдещи майки. Друга изрази мнението, че парите са си нейни, но херцогинята е редно да ги харчи по-дискретно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини