Отидете към основна версия

24 Юни, 2022 16:48, обновена 24 Юни, 2022 16:48 6 204 58

Байдън извади “пищов”, който му припомня как да действа по време на срещи

  • сащ-
  • джо байдън-
  • среща-
  • поведение-
  • инструкции

Снимките на “бележките с указание за поведението му” от срещата в четвъртък бяха широко разпространени от републиканци и консерватори в социалните медии

Снимка: CSPAN

Президентът Джо Байдън в четвъртък случайно разкри пред камерите бележки с инструкции за поведение, изготвени от неговите сътрудници в Белия дом, към които той да се придържа в публичното пространство, пише Independent.

Някои от конкретните указания включват фрази като:
„ВИЕ заемате мястото си“, „ВИЕ давате кратки коментари (до 2 минути)“ и „ВИЕ си тръгвате“, наред с други подобни указания.

Бележките на 79-годишния президент на САЩ бяха заснети от фотографи повреме на среща с ръководители на енергийната промишленост и индустрията на вятърната енергия в четвъртък. Докато Байдън държеше бележките фотографите ги щракнаха.

Озаглавени като „Последователност на събитието за вятърната енергия“, документът инструктира президента да „влезе в стаята на Рузвелт и да каже "здравейте" на участниците“, последвано от „ВИЕ заемате мястото си”, „Пресата пристига“, и „Вие давате кратки коментари (2 минути)“.

След това пише „Пресата тръгва“, последвано от „ВИЕ задавате въпрос на Лиз Шулър, президент на AFL-CIO“, и „Лиз се присъединява виртуално“.
Завършвайки с „ВИЕ благодарите на участниците“ и „ВИЕ си тръгвате“.

По-рано през март президентът Байдън беше забелязан да носи подобен “пищов”, съдържащ основни точки свързани с коментарите му за руския президент Владимир Путин.

Той също така беше забелязан да държи спомагателни бележки и по време на първата си пресконференция като президент миналата година, която включваше снимки на журналисти, присъстващи там, с които той планираше да говори.

Снимките на “пищовите” от срещата в четвъртък бяха широко разпространени от републиканци и консерватори в социалните медии, които често поставят под съмнение психическата адекватност на президента Джо Байдън и се подиграват с използването му на такива бележки.

Източник: Independent

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 45 гласа.

Свързани новини