Отидете към основна версия

5 849 101

Юрий Баранчик: Братът на прокурора, поискал ареста на Путин, е педофил

  • юрий баранчик-
  • карим хав-
  • имран хан-
  • прокурор-
  • арест-
  • владимир путин-
  • педофил

През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан е осъден на 18 месеца затвор за сексуално насилие над непълнолетно момче, но остава зад решетките само 9 месеца

"Британският адвокат Карим Хан е прокурорът на Международния наказателен съд, който вчера издаде "заповед за арест" на руския президент Владимир Путин и руския детски омбудсман Мария Лвова-Белова. Той е известен с участието си в трибуналите за Югославия и Руанда, тоест един идеологически проверен от всички страни кадър, който върши каквото му наредят", пише в канала си в Телеграм експертът по международна геополитика и кандидат на философските науки Юрий Баранчик.

"Но Карим Хан е известен не само като адвокат, но и като брат. Брат на педофил. През май 2022 г. братът на Карим Хан Имран Ахмад Хан (49-годишен политик от Консервативната партия, на снимката) беше осъден на 18 месеца затвор, след като беше признат за виновен в сексуално насилие над непълнолетно момче", продължава Баранчик.

Ето останалата част от изложението му:

"Какво предприе британското "правосъдие"? Оказва се, че на 23 февруари 2023 г. Имран Ахмад Хан е освободен от затвора, след като е излежал само девет месеца от 18-месечната си присъда по обвинения в педофилия. А на 17 март, три седмици след освобождаването на брат му педофил от затвора, другият брат в Международния съд издава „заповед за арест“ не само на руския президент Владимир Путин, но и на Мария Лвова-Белова, комисар по Правата на децата в Русия, тоест човек, който защитава децата от такива като брата на прокурора. Символично. Те вече не се срамуват от нищо.

Решението на прокурора не струва. И руските медии трябва да повдигнат тази тема, за да обиколи света. Сигурен съм, че ще я подхванат. Все пак няма такива случайности. Британската "правосъдна система" вече възнагради британски прокурор от Международния наказателен съд, като освободи брат му педофил предсрочно от затвора. Разбира се, че това е скандал. И, разбира се, вече е ясно защо, съдиите от МНС изскочиха от тогите си, за да вземат такова очевидно идиотско и незаконно решение", завършва Баранчик.

"Потвърждавам, че всичко е вярно", коментира поста на Юрий Баранчик говорителят на МВнР на Русия Мария Захарова. "Братът е педофил. Както казах вчера, сега защитата на децата от перверзници е криминализирана на Запад. Представяте ли си колко невинни детски души ще бъдат съсипани от морални изроди, като този брат? Но Русия не го разрешава. Със сигурност тези деца са били наред", допълва дипломатът.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 59 гласа.

Свързани новини