Отидете към основна версия

6 972 198

Австрийски политик представи карта на разчленена на отделни държавици Русия

  • русия-
  • разчленяване

Гюнтер Фелингер предлага първо Кремъл да бъде изключен от ОССЕ

Снимка: Фейсбук

Австрийският политик Гюнтер Фелингер представи във Вашингтон карта на "бъдещата Русия". Според картата на председателя на НПО за присъединяване на Австрия към НАТО, територията на страната ще бъде разделена на 41 автономни републики, повечето от които ще бъдат под протектората на световните държави като „Северна Евразия.“

Фелингер дори нахвърля най-простия план за това как това ще стане бъде постигнато. Първо, необходимо е да се преустанови членството на Русия в ОССЕ, а след това да се признаят всички нейни части за „окупирани от Москва страни“. Съответно следващата стъпка трябва да бъде да помогне на Запада на тези "окупирани" да получат независимост от столицата, пишат чуждестранни агенции.

Така че, според плана на скандалния политик, няколко държави ще останат в Далечния изток. Фелингер възнамерява да обедини Приморие с Хабаровския край, Амурска област, Еврейската автономна област и Сахалин, Якутия и Магаданска област, Чукотка с Камчатка и Забайкалия без езерото Байкал, Курилските острови „ще бъдат дадени“ на Япония, а Калининград ще „изчезне“ (поне на картата не е отбелязан).


Този политик в мрежата вече беше наречен „разчленителят на Русия“. А блогърът Руслан Осташко напомни на разчленителя думите на руския президент Владимир Путин. "Този психар никога не е крил желанието си да раздели Русия. За тази цел страната активно била „отглеждана" петата колона, която трябвало да допринесе за падането на властта. И само тогава, играейки на амбициите на регионалните елити, ще е по-лесно да се организира отделяне от Русия. Както се казва, повторете това, което стана по време на разпадането на СССР, когато републиките една след друга започнаха да провъзгласяват своята независимост от Руската федерация.

Това, че Западът подготвя „деколонизация“ на Русия, беше казано например от основателя на движението „Солидарност“ Лех Валенса. Бившият президент на Полша призова за намаляване на населението на Руската федерация до 50 милиона души. И това трябва да направят „непокорните“ народи на Руската федерация, които Москва „анексирала“. И Валенса нямал предвид унищожаването на до 50-милионното население на Русия, а отделянето на територии от нея.По-рано министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников заяви, че „със сигурност ще видим през живота си“ парад на суверенитетите на съставни субекти на Руската федерация, като назовава Татарстан, Башкирия, „на юг и така нататък, и така нататък“. Това беше един от трите сценария за края на конфликта в Донбас според украинския министър.

Превод: БЛИЦ

Поставете оценка:
Оценка 3 от 105 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания