Отидете към основна версия

4 199 104

Кирил Буданов: Ще убиваме руснаци по целия свят до пълната победа на Украйна

  • кирил буданов-
  • украйна-
  • дария дугина-
  • разузнаване-
  • русия

Така ръководителят на отдела за разузнаване на украинското министерство на отбраната отговори на въпрос за смъртта на Дария Дугина

Киев ще продължи да атакува руснаците по целия свят, каза в интервю за Yahoo News Кирил Буданов, ръководител на отдела за разузнаване на украинското министерство на отбраната, цитиран от РИА Новости.

Така ръководителят на украинското главно разузнавателно управление отговори на въпрос на журналиста от портала, че американските разузнавателни служби са признали киевските власти за замесени в терористичната атака, при която загина дъщерята на руския писател и философ Александър Дугин, Дария.

„Всичко, което ще коментирам по този въпрос, е, че ние сме убивали и ще убиваме руснаци навсякъде по света до пълната победа на Украйна“, обеща Буданов.

Политологът Даря Дугина загина вечерта на 20 август 2022 г. при взрив на автомобил на Можайското шосе в Одинцовски район на Московска област. ФСБ съобщи, че зад убийството стоят украински специални служби, а извършител е украинската гражданка Наталия Вовк.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 75 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: