Отидете към основна версия

3 095 20

Четиричленно семейство бе намерено убито в Западен Лондон

  • великобритания-
  • лондон-
  • убити-
  • семейство

Жена е намерена мъртва заедно със съпруга си и двете им деца при предполагаемо убийство или самоубийство в дома им в Лондон

Източник: Shutterstock

Жена, намерена мъртва заедно със съпруга си и двете им деца при предполагаемо убийство или самоубийство в дома им в Лондон, е била убита от множество прободни рани, съобщи днес столичната полиция, предаде dailymail.co.uk.

35-годишната Моника Влодарчик е получила серия от наранявания с нож и смъртта ѝ се третира като убийство, стана ясно днес.

Нейният съпруг Михал Влодарчик, на 39 години, също е починал от прободни рани във врата, съобщи Скотланд Ярд.

Заедно с дъщеря им на 11, и сина им на 3 години, двойката беше открита в апартамента им в петък следобед. Сигналът е подаден от училището на малката Мая малко след 15:00 часа, тъй като приятелите ѝ не са я чували от четири дни, а членовете на семейството ѝ не са отговаряли на съобщенията.

Полицаите разбиха вратата на семейния им дом, където откриха четирите тела.

Аутопсията в моргата на Фулъм вчера установи, че причината за смъртта на Моника Влодарчик е „многобройни наранявания с остри предмети“. Причината за смъртта съпруга ѝ беше записана като „наранявания с остри предмети в областта на врата“, но не бяха разкрити допълнителни подробности за това как е починал, съобщава полицията.

Детективите не търсят други заподозрени за смъртните случаи, потвърдиха разследващите в събота.

Разследванията трябва да започнат утре в съда в Западен Лондон, а точната дата на смъртта на семейството все още не е известна.

Приятели и съседи на жертвите, които са родом от Полша, описват семейство като "мило".

Главният инспектор Линда Брадли, която ръководи разследването на Метрополицията, описа това като „невъобразимо трудно време“ за семейството и приятелите на жертвите.

Тя каза: „Бих искала да уверя общността, че специализирани детективи продължават да разследват обстоятелствата, довели до този трагичен инцидент, и ще продължа да предоставям допълнителни актуализации, когато е необходимо.

„Ситуацията остава такава, че в момента не търсим никой друг във връзка с инцидента."

„Ние обаче запазваме непредубеденост и бих помолила всеки, който смята, че разполага с подходяща информация, да се свърже с нас възможно най-скоро.

„Полицаите остават на мястото и продължава съдебномедицинският оглед на апартамента.“

Умоляват се всички, които имат информация, която може да помогне на разследването, да се обадят на телефон 101.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: