Отидете към основна версия

7 942 112

Медведчук: Обединението на украинците с Русия е неизбежно

  • виктор медведчук-
  • русия-
  • украйна-
  • володимир зеленски

Зеленски не може да е президент след 21 май, заяви ръководителят на движението „Другата Украйна“ в интервю за ТАСС

Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Според Конституцията на Украйна след 21 май Зеленски не може да бъде президент, но кога той е спазвал закона? Западът подкрепя Зеленски именно защото той е циничен беззаконник, който унищожи страната в името на болезнените си амбиции и хвърли украинския народ в огъня на войната. Стотици хиляди украинци станаха жертви, милиони загубиха домовете си, работата и домашния уют.

Факт е, че Украйна вече загуби държавността си и тук няма какво да говорим. Украйна на Зеленски сега представлява политически концентрационен лагер. Половината държава замина, а тези, които останаха, мечтаят да избягат. В същото време западната пропаганда иска да представи този концентрационен лагер като победа на „демокрацията“. Очевидно те подготвят този концлагер за народите на Европа. Това вече се е случвало в историята, а как свърши всичко е добре известно.

Украйна благодарение на Зеленски пропусна шанса да бъде неутрална, мирна и самодостатъчна страна. Никой не се нуждае от Украйна в конфронтацията с Русия и Зеленски превърна тази конфронтация в смисъл на своето престъпно управление. Той превърна унищожаването на нейните граждани и страна в смисъл на държавна политика".

Това заяви в интервю пред ТАСС ръководителят на движението „Другата Украйна“ Виктор Медведчук.

"Противно на интересите на гражданите на Украйна, Зеленски, сляпо подчинявайки се на външния контрол на колективния Запад, иска да даде своите земи, градове и минерални ресурси на други страни. Това вече се е случвало в историята. И как свърши? Украинците се обърнаха към Русия за помощ и винаги получаваха тази помощ. Те изградиха обща държава, било то Московското царство, Руската империя или СССР. Историята е циклична, не може да бъде измамена.

Каква съдба може да се предскаже за страната, наречена Киевска Рус, Новоросия, Украйна, което произлиза от думата „покрайнини“, покрайнините на Русия? Тя е генетично свързана с Русия и тази връзка може да бъде унищожена само с унищожаването на целия народ. Започна процесът на реинтеграция на украинците въз основа на правото на самоопределение, който се осъществява вече 10 години. Обединението на украинците с Русия определено ще се случи", продължи Медведчук".

"Одеса със сигурност е руски град. Това не зависи от това към коя държава принадлежи този град днес. По време на Великата отечествена война е окупиран от Румъния, но не става румънски. Одеска култура, манталитет, одески колорит — неразделна част от руското творчество и история. Тези, които спорят с това, отричат очевидното.

И тогава защо само Одеса? Ами Киев, Днепропетровск, Харков, Николаев, Чернигов и много други? По-лесно е да изброите онези градове, които не са руски. Това се потвърждава от многовековна история". Киевският режим няма националност. Няма да наречете сериозно Зеленски украинец, нали? Първо, той не е украинец, и второ, начинът, по който се държи, потвърждава, че това не е неговата страна и не неговият народ. Той е представител на друг народ и проблемите на украинските граждани не го интересуват. Този режим не може да има никакво влияние върху Одеса", допълни събеседникът на агенцията.

"Сигурен съм, че непременно ще има съд за тези, които организираха, ръководиха и участваха в изгарянето на живи хора на 2 май 2014 г. Този процес ще бъде открит и ще се проведе в Одеса. Спомняме си как нацистките престъпници бяха екзекутирани в градове, освободени от Третия райх. Процесът ще бъде шоу, което ще се гледа от целия свят. Свещеният дълг със сигурност ще бъде изчистен от тези престъпници.

В крайна сметка идеята за Нюрнбергския процес възниква за първи път през октомври 1942 г. в СССР и тогава едва ли някой може реалистично да си представи останките на Хитлер, който се самоубива, или Гьоринг, който е осъден на смърт чрез обесване; но дойде времето и всички те претърпяха тежко наказание. Бандата на Зеленски, неговият вътрешен кръг, техните съучастници и тези, които извършиха престъпления срещу цивилни, които бяха изгорени живи в Одеса, и тези, чиито престъпни действия причиниха стотици хиляди жертви, загинали по време на боевете, трябва да понесат заслужено тежко наказание. В която и страна да са, справедливо наказание трябва да ги постигне. Познаваме тези мръсници по име, знаем всичко за престъпленията, които са извършили. , завършва Виктор Медведчук.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 149 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания