Отидете към основна версия

2 529 9

9-годишно дете е в критично състояние след стрелба в Лондон

  • лондон-
  • момиче-
  • критично състояние-
  • стрелба-
  • болница

Момичето в момента се бори за живота си в болницата

Снимкa: Shutterstock

9-годишно момиче в момента се бори за живота си в болница в Лондон. Нещастният инцидент се е случил, докато детето се е наслаждавало на вечеря със семейството си в турски ресторант на име "Евин" в района на Хакни.

Момичето е било уцелено, след като стрелец на мотоциклет открил огън по трима мъже, седящи пред ресторанта в Северен Лондон. То е било вътре в ресторанта със своето семейство, предава News.bg.

"Зная, че местните жители ще бъдат изключително притеснени от този инцидент," каза главният детектив Джеймс Конъуей. "Споделяме това притеснение и е започнало спешно разследване за идентифициране и залавяне на виновниците.", цитирано от News.bg.

Tримата мъже, които са на възраст 26, 37 и 42 години, също са ранени, но са в стабилно състояние. Те не са познавали малкото момиче. Властите са открили откраднатия мотоциклет, за който се смята, че е бил използван при атаката, недалеч от местопроизшествието.

Лондонската полиция работи усърдно за задържането на лицата, които стоят зад това деяние. Призовават всички, които имат информация за инцидента, да се явят и съдействат за разследването.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: