14 Април, 2016 01:00 2 964 2

Кен Блок представи официално новия си Ford Focus RS RX

Световноизвестният пилот Кен Блок представи новият си автомобил и този на съотборника му в Hoonigan Racing - Андреас Бакеруд. Двамата ще се впуснат в битка за челните позиции в световния рали крос шампионат, който започва този уикенд в Монталегре, Португалия. Дизайнът на автомобилите на Блок винаги е бил много различен и уникален, като този път създател на платната, които се прехвърлят върху двата автомобила и екипите на двамата състезатели е уличният художник Фелипе Пантон. Рисуването на осемте платна вдъхновени от диско модата на 70-те отнема цели осем дни и резултатът е впечатляващ. Блок и компания ще имат тежка задача този сезон, тъй като в битката се включва най-голямата рали машина за всички времена - Себастиан Льоб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и брат му кен къща

    1 0 Отговор
    Като гледам парите няма да дойдат от победи в състезанията, а от маркетинга. То ще са стикери, па дрешки, па шапки, па обувки, па 'кво ли не и пр. с новия графичен дизайн. Няма лошо, ама все пак малко и сътезание да има;)
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    ти какво очакваш? В днешно време всичко е маркетинг