Last news in Fakti

7 Октомври, 2017 22:08 6 345 5

Следващият Mercedes GLE излезе наяве

Преди две години на автосалона в София успяхме да видим обновената версия на ML, която придоби и името GLE. Сега обаче, явно е време за изцяло нов модел, който да наследи големия SUV на германците. Въпреки тежкия камуфлаж, отдалеч може да се разпознаят стила и формите на E-Class, с която кореспондира като модел и явно дизайнерите искат точно този ефект.

Всичко започва от предницата - фаровете, формата на бронята и радиаторната решетка и се пренася в цялостната малко по-скосена линия и задната част, както и формата на малко по-изразените калници. Очакваме шасито да бъде с понижена собствена маса, защото това бе един от недостатъците на модела, както и да бъде увеличена устойчивостта на усукване.

Този подход с приликата при класовете започна от GLC и C-Class и очакваме до продължи, но не знаем доколко ще се понрави на феновете на марката, защото в последно време моделите се различават само по размери и форма на купето. В двигателния аспект очакваме и тук да влязат в употреба новите редови шестцилиндрови агрегати, добре познатия V8 битурбо на AMG, както и хибридна версия, която най-вероятно ще бъде в комбинация с двулитров двигател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижся

    10 8 Отговор
    едно съвременно бижу

    Коментиран от #3

  • 2 Сявиж

    3 6 Отговор
    Ам че тоя е като стария Ве голямата работа дали ше мога да го купя за към 37 000 с отстъпка иначе си купувам един форко .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 GOST

    6 11 Отговор
    Поредния турско-арабски боклук на цена като за кола!
  • 5 Васил Кунчев

    4 7 Отговор
    Не стига, че колите им са еднакви, ами започнаха и жипките да ги правят като тях. Вече само с рулетка ще се прави разлика между моделите им. Качеството не коментирам. Дали всичко се прави с цел икономия от заплати за дизайнери, или са решили да тормозят хората с еднообразие?