Last news in Fakti

26 Август, 2019 13:47 6 930 25

Имало и други гробища за нови Mercedes-и

  • mercedes-benz-
  • бракувани коли
Имало и други гробища за нови Mercedes-и - 1

В края на миналата седмица ви разказахме, че недалеч от град Бремен са открити близо 9 000 чисто нови Mercedes-и, които заради дефектни части стоят под открито небе от доста време насам. Оказа се, че въпросните Mercedes-и са от моделите GLE и GLS, както и седани C-Klasse, E-Klasse и CLS.

Имало и други гробища за нови Mercedes-и

Разкритието направиха журналисти от Radio Bremen, а от Mercedes коментираха огромното количество бракувани коли, като казаха, че дефектите се дължат на части, произведени от т.нар. поддоставчици. Сега, нова информация по темата, разгласена от Automobilwoche разказва, че това гробище съвсем не е единствено за марката.

Имало и други гробища за нови Mercedes-и

Според информацията на Automobilwoche бракуваните автомобили са над 40 000, като са разпределени в различни "секретни" терени. До Бремен са само една част от тях. От Mercedes все още не са коментирали новата информация, но заявиха, че за решаване на проблема са намерени нови поддоставчици и дефектните детайли ще бъдат заменени.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 01000001 01001000 01000001 01001100

    34 0 Отговор
    Дали ще се сърдят ако си набера наколко?

    Коментиран от #15

  • 2 ОХА

    19 0 Отговор
    ВЪЙЙЙЙ имате ли кординати в гугъл карти
  • 3 Дфен

    28 12 Отговор
    Те новите са им за скрап за втората не ми се мисли мъка мъка мъка.
  • 4 Факт

    15 0 Отговор
    Ще си взема 10 тина
  • 5 ИзточнаЕвропа

    28 0 Отговор
    Ремонтираните ще отидат за източна Европа и ще има дадат 5% отстъпка да се радва народа... винаги тази част на Европа, ще е не на втора скорост - на 10-та, защото всичко което не е качествено - трябва да се пласира някъде ! Правете му сметка дали искате да си купувате немски автомобили.

    Коментиран от #12, #16

  • 6 Кординати

    12 1 Отговор
    Flugpark Ahlhorn е летището, даже от снимките, качени в Google Maps през последната година от там, може да се проследи как се пълни с колите
  • 7 Има и у нас

    29 2 Отговор
    Нашия филиал на тези гробища е Балкан Стар.
  • 8 Дъ Клаш

    15 3 Отговор
    Аз откога разправям че тия са фалирали.
  • 9 Русуфил

    14 11 Отговор
    Дефектни части - двигатели от Рено.

    Коментиран от #20

  • 10 Гост

    11 3 Отговор
    Не плачете вие на чужд гроб! Има кой да ги мисли тези неща! Сигурно повече от половината от тези коли вече са платени от притежателите на новите автомобили.

    Коментиран от #22

  • 11 AUDI

    13 0 Отговор
    Добре че има все повече интернет и технологии да ви ги покажат тези неща...а преди години не ги е имало ли ? балъчета - те хората си правят парите на общи я гръб от време оно
  • 12 АзАз

    30 0 Отговор

    До коментар #5 от "ИзточнаЕвропа":

    Злощастното ми вземане - даване със Силвър Стар (абе май при тях е само даване) беше свързано с това, как дилъра (някаква квартална батка) се мъчи всячески да ми набута някоя от оборотните им бройки, като ми дава "апетитни" отстъпки и ме убеждава, че да си поръчам автомобил по мой вкус било "многУ скъпУ". Оборотните им бройки са всички с оптичен AMG тунинг отвън и отвътре - разбирай "гАзарски, да са кефят миндилите", и остъргани от останали екстри. 4 цилиндрова нафтова печка с климатик, пружинни амортисьори, ръчки на седалките за нагласяне, като в ладичка, текстил и пластмаса, ама с 64 цвята диоди вътре да свети, като циганска каручка... и този премиум само за 131 000 след отстъпката...
  • 13 Хайл

    10 6 Отговор
    НЕМСКИ БОЛКУЦИ
  • 14 незнайко

    3 0 Отговор
    А ДАНО АМА НАДАЛИ, казваме ние !!!
  • 15 5553

    14 7 Отговор

    До коментар #1 от "01000001 01001000 01000001 01001100":

    Едва ли, брат. Те очевидно са за боклука тези коли. Ти да заебеш такава кола на дъжда и слънцето с месеци и да не я палиш смятай колко ще и се износи боята, акумулатори ала бала. Очевидно толкова си могат немците, само вагаджиите са по-зле там директно трябва от поточната линия като излизат да падат в контейнера за боклук.
  • 16 Призрак

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "ИзточнаЕвропа":

    Ако решите да си купите Мерцедес или която и да е друга марка от магазина, отидете при дилър в Германия. Не купувайте от БГ. Тук са мошеници и битови алкохолици.Купувайте само две или три годишни коли от дилър в Германия с по-30% по-ниски цени. Да не са на повече от 50000км и със сертификат за технически преглед. Така ще си спестите 30% от цената плюс около 10000лв от задължителни застраховки и около 2000лв най-малко задължителното техническо обслужване на автомобила.

    Коментиран от #18, #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Жабара

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Призрак":

    Ще отидеш в Германия ако имаш кеш.Ако нямаш на лизинг от България шесто качество.
  • 20 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Русуфил":

    Това е най здравата част виж рено нисан датчия. Истината е някъде другаде вероятно системи. Датчия съм виждал натоварена безобрано поддържана върви си. На роми работещи в Гърция по обекти. Ползвай с класа така 😉

    Коментиран от #21, #23

  • 21 Random

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ами":

    Хаха, друг път
  • 22 Бнт

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Да бе,те пред Мерцедес е пълно винаги с купувачи.И как се продават толкова таралясници.Нали се сещаш,че бъдещ собственик може да иска седалки с цвят розов и цвят на колата кафяв.Разглобяването на тези автомобили ще е по-скъпо и бавно от производството.Ще трябва обучен персонал но те нямат,защото той работи на лентите за новопроизведените таратайки.Явно е ,че дефектите са много а не един и на места трудни за отстраняване.Така ще е,като изпилват цените за да може да лапат по-голям хляб.Мерцедес,Ауди,БМВ са същите боклуци а цените им са до небесата.Корейци и Японци ги на шибаха яко швабите,и китайците са на път.Ако няма немски бракми 70%от сервизите са фалит.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Христо

    2 2 Отговор
    Защо не ги раздадът на хората от цял свят на лотарийен принцип и те да си ги отремонтират!
  • 25 Умният

    1 0 Отговор
    Разчитат ,че киенти балъци никога не липсват!