Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 16:36 3 712 2

Продават истински „Батмобил“ на доста солена цена

  • батмобил-
  • батман-
  • кола-
  • аукцион-
  • търг

Колата е обявена за сумата от 2.82 милиона лева

Продават истински „Батмобил“ на доста солена цена - 1

През годините сме виждали различни реплики на „Батмобил“ да се продават по търгове и аукциони, но сега е един от редките моменти, когато на пазара се появява истински автомобил на Батман, участвал във филма. Колата всъщност е участвала в две от заглавията за супергероя – през 89-та година в Batman и през 92-ра година в Batman Returns.

Дизайнът на колата е на Джулиан Калдоу и е направена в Англия от екипа на Джон Еванс. Класическият модел се захранва от електромотори, които позволяват развиването на скорост до 48км/ч, но конкретният екземпляр не е зареждан от 90-те години на миналия век, така, че това дали той ще „запали“ е доста спорно.

Колата разполага с два волана, като единият е пред лявата седалка, докато другият, който всъщност управлява гумите се намира зад предните две седалки. „Батмобилът“ дори разполага и с огнехвъргачка, ако случайно някъде ви се наложи да я използвате. Настоящите ѝ собственици са готови да се разделят с нея за сумата от 1.5 милиона долара или около 2.82 милиона лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Троян

    9 1 Отговор
    На мацките като ги карам на абитуриентската ще им падат задръжки и рокли. С това ще стана като шейх с 5-10 жени .Много яка кола .Освен това това нещо няма регистриране .
  • 2 Йеронимус БОШ

    3 4 Отговор
    Това колата на Бат БОЙКО ли е ?