Last news in Fakti

22 Март, 2023 18:19 1 502 1

Lamborghini разкри кога ще покаже наследника на Aventador

  • lamborghini-
  • aventador-
  • v12

Събитието е планирано за 29 март

Lamborghini разкри кога ще покаже наследника на Aventador - 1

От Lamborghini поетапно разкриха някои от детайлите около своята нова суперкола и през последния месец разбрахме какъв двигател да очакваме, заедно с техническите му характеристики. Видяхме шасито на колата, а също така разбрахме повече и за новите режими на шофиране с които италианската машина ще бъде снабдена.

Сега вече сме готови да видим и колата в серийната ѝ форма и това ще се случи на 29 март. Един от последните дни на март ще бъде времето, когато от Lamborghini обещаха да покажат хибридният суперкар с V12. Обявлението бе направено от компанията чрез официалния ѝ профил в Twitter, а за фон е използвана снимка със светкавици символизиращи електрическото присъствие в модела с кодово име LB744.

Припомняме, че бензиновият двигател разполага с 813 конски сили при 9250 оборота в минута, както и 725 нютона при 6750 оборота в минута. Моторът е ограничен на 9500 оборота в минута и задвижва единствено задните гуми. Два електромотора са разположени върху предната ос и се грижат за нея, докато третият електромотор може да изпрати сила към задните гуми в зависимост от пътните условия и режимът на шофиране. С помощта на трите електромотора, суперколата може да се похвали със системна мощност от 1000 конски сили. Батерията е с капацитет от 3.8кВтч и може да бъде зареждана с до 7кВ, а също така от регенеративното спиране или бензиновият двигател.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Играчка За Богаташчета