Last news in Fakti

6 Юни, 2023 10:27 3 417 7

Ето как изглежда най-новият кросоувър на Peugeot отвътре

  • peugeot-
  • 3008-
  • интериор

Обновеното 3008 получава 21-инчов екран

Ето как изглежда най-новият кросоувър на Peugeot отвътре - 1

През септември Peugeot се подготвя да ни представи изцяло новото поколение на кросоувъра 3008, а докато чакаме лятото да премине и да влезем в първия есенен месец, хората зад френската марка ни дават малък жокер за това какво да очакваме от обновения модел. Компанията показа интериора на новия кросоувър, който запазва познатата структура за Peugeot, но с много нови технологии.

Новият Panoramic i-cockpit продължава да следва дизайна с няколко нива, но вече получава 21-инчов извит дисплей в най-горната част, където водачът вижда най-важната информация, заедно с екрана на инфотеймънт системата. На второто ниво откриваме и друг екран със сензорни бутони, където водачът може да изведе бързи функции за достъп. Сензорните повърхности приключват с бутоните на волана, който запазва малките си размери, но с нов дизайн.

Впечатление прави и високата централна конзола, която е максимално изчистена с място за съхранение. Там също откриваме няколко бутона, но не и скоростния лост. Той вече е преместен вдясно от волана, заедно със старт/стоп бутона за по-лесен достъп.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смех

    9 4 Отговор
    Кой знае кви пари ше му искат скоро ново Пеугеоут ще доближава по цена Феррари от 90-те
  • 2 ТОЗ

    8 4 Отговор
    Това дънков плат като при шкодите ли е. Може и с картон да почнат да правят интериора.
  • 3 Пич

    11 2 Отговор
    Ма , много постно.....!!! Този екран , трябваше да е поне два метра и половина , а краищата да стърчат извън прозорците , и да се ползват , като странични огледала !!!
  • 4 Брабус

    5 7 Отговор
    За мачките само ритници! БЕгайте надалеч от тези боклуци!

    Коментиран от #7

  • 5 Стелантис

    4 3 Отговор
    Що е "Пежо", все е добро!
  • 6 Братвурст

    2 2 Отговор
    50% от интериора ти е табло и централна конзола.. Няма ли да се усеща тясно?
  • 7 ОпОп

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Брабус":

    Нека са боклуци. Най-вероятно караш някой 25г. немски масларник, дето най-голямата им екстра е централно заключване. Шибнал си му газ и си мислиш, че е читава кола. Я се стегни малко!