Last news in Fakti

9 Юни, 2023 10:31 2 319 4

Ето как ще изглеждат най-луксозните френски коли отвътре

  • ds-
  • интериор-
  • концепции

Концепцията за бъдещите салони на моделите на DS беше представена в Париж

Ето как ще изглеждат най-луксозните френски коли отвътре - 1

Френската премиум марка DS показа визията си за интериора на бъдещите си производствени модели, които ще се появят преди края на десетилетието. Концептът, наречен Mi 21 (компанията го нарича "манифест") беше изложен в Париж. От 7 до 11 юни там се провежда изложбата Revelations - международно биенале на занаятите и дизайна. Както казват от DS, манифестът на Mi 21, създаден от дизайнерското студио на марката, интерпретира езика на утрешния интериор, подкрепяйки изкуството на пътуването. Това включва: пространство, светлина, звук, произведения на изкуството и взаимодействие между човек и превозно средство.

Ето как ще изглеждат най-луксозните френски коли отвътре

Вътрешното осветление на бъдещите автомобили DS ще бъде сензорно, интелигентно и адаптивно. Например, части от корите на вратите са светлинни пръстени. За да се осигури повече пространство, арматурното табло е направено "плаващо" и преместено напред. Подът е напълно равен, без централен тунел или конзола. Стъклените повърхности са максимално големи, което създава усещане за простор и свобода. Според авторите системата за съхранение на "малките неща" е вдъхновена от света на мебелите. Всичко това, заедно с новите довършителни материали, ще създаде усещане за спокойствие и благополучие.

Ето как ще изглеждат най-луксозните френски коли отвътре

Цялата акустика е разположена в централната част, което позволява да се направи звукът по-хармоничен и да се освободи място в салона. Но най-интересното е, че DS реши напълно да изостави сензорните екрани. Цялата необходима информация се проектира върху лента, която може да променя степента си на прозрачност. Все пак ще останат два малки дисплея. Това са екраните на вратите, на които се показва изображението от камерите. По замисъл системата ще се управлява с глас или дистанционно.

Ето как ще изглеждат най-луксозните френски коли отвътре


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    14 0 Отговор
    Воланът трябва да е триъгълен и направо да прожектират нетфликс. Това не е кола, а киносалон...
  • 2 Жерар Дьожарден

    7 3 Отговор
    Франсузитенвинаги са имали тотално погрешно разбиране за автомобила.Комфорт окачване фотьойли вътре и много сляби двигатели.Те винаги са забравяли че всъщност основното приложение на колата е да те закара от т а до тб а за това трябва двг иначе вкъщи пред телавизора удобен фотьойл винъги
  • 3 Българин

    6 2 Отговор
    Ако някой ми покаже една единственичка ОСНОВАТЕЛНА причинка, тоя волан да бъде такъв, ще му фана бела мечка и ще му я докарам да му играе кючек на тераста.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.