Last news in Fakti

16 Юни, 2023 16:11 2 688 6

Fiat Panda празнува 40 години със специална версия

  • fiat-
  • panda-
  • годишнина

Малкият кросоувър ще се произведе в ограничена серия

Fiat Panda празнува 40 години със специална версия - 1

Fiat Panda е един от най-старите европейски модели в производство и като такъв празнува своята 40-та годишнина през 2023-та. Компактният кросоувър започва живота си през 1983 година като компактен хечбек, а през 2011 година видяхме и версията, която и до днес се продава в Европа.

За да отбележи годишнината, Fiat показа специална версия на Panda с името 4X40 Limited Edition. Колата ще бъде направена в ограничен тираж от 1983 броя, символизирайки годината на пускане в продажба. От тогава до сега са продадени над 800 хиляди броя от версията с 4х4, отбелязвайки 10% от всички продажби на коли с 4х4 от А-сегмента.

Специалният модел ще се продава в Италия, Франция, Германия и Швейцария и се отличава със специален цвят, 15-цолови джанти запазени само за този модел, както и логото на 4х40 и силуета на оригиналния модел на различни места в интериора и екстериора. Базово получавате екстри като автоматичен климатроник, подгрев на огледалата, седем инчова инфотеймънт система и други.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    22 2 Отговор
    Жалко в България не се предлага вече !

    Коментиран от #2

  • 2 Хъм

    3 32 Отговор

    До коментар #1 от "Сарая":

    Защо, липсват ти посещенията на сервизи ли?
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Ако Имате Пари ще Намерите
  • 4 Мосю Стеллантис

    13 2 Отговор
    Пиех мислеше че е свършил италянците оказа се че той умря а Фият си ги има и не смао това ами пускат и нови модели
  • 5 Читател

    7 2 Отговор
    Kyлтова количка, ама ключ с дстанционно за 250+ евра, при положение, че се сглобява в Полша?! Да не е мазерати?
  • 6 Милчо монтьоро

    4 0 Отговор
    Няма по- просто и здраво направена европейска колика.За 40год.,ако съм ремонтирал 3-4.Само Кадета може да се сравнява с Пандата.