Last news in Fakti

24 Април, 2014 20:29 850 0

Синдикатите в EVN протестират с картички

  • синдикатите-
  • evn-
  • протестират-
  • картички

Негодуванието е срещу отнемане на лиценза. Утре ги внасят в ДКЕВР

Синдикалните организации в EVN България (Синдикална организация към Национална федерация на енергетиците – КНСБ, Фирмена синдикална организация – Федерация „Енергетика“ – КТ „Подкрепа“, Синдикална организация към Независима синдикална федерация на енергетиците в България – КНСБ и СЕБ – Съюз на енергетиците в България)организираха нестандартна акция за изразяване на несъгласие с основанията за стартираната от ДКЕВР процедура за отнемане на лицензията на EVN България Електроснабдяване.

Синдикалните организации закупиха различни цветни картички и предоставиха възможност на всички свои членове, работещи в EVN България Електроснабдяване на територията на цяла Югоизточна България, да изразят мнението си на картичките. Всеки от служителите собственоръчно е написал своето послание към ДКЕВР. По този начин синдикалните организации и служителите изразяват своето несъгласие със започнатата от ДКЕВР процедура за отнемане на лицензията на дружеството, което е коректен работодател, даващ хляб на хиляди семейства, крупен данъкоплатец за държавната хазна и част от енергийната сигурност на страната.  

Събраните над 1600 картички ще бъдат внесени от представители на синдикалните организации в деловодството на ДКЕВР в  11:30 часа на 25 април 2014 г. Многобройните послания са адресирани до председателя на ДКЕВР Боян Боев с надеждата, че ще бъде взето единственото разумно решение, а именно прекратяване процедурата по отнемане на лицензията.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА