Last news in Fakti

26 Декември, 2011 18:01 628 0

Слънчев вторник

Максимални температури в повечето места ще са между 2° и 7°

Утре в низините и котловините ще има условия за ниска облачност или мъгла, които около обяд ще се разсейват. В планинските райони ще е предимно слънчево. В източните райони ще духа слаб вятър от запад, северозапад. Максимални температури в повечето места ще са между 2° и 7°, в София 2°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури на въздуха 3°-5° . Температурата на морската вода е 5° - 6°. Вълнението на морето ще бъде около 1 бал.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 3°, а на 2000 метра – около минус 3°.

В сряда и четвъртък в планинските райони времето ще бъде предимно слънчево. В низините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Минимални температури между минус 8 и минус 3°, максимални между 0 и 5, по-ниски в местата с трайна мъгла.

В петък ще духа слаб до умерен западен вятър. Облачността ще се увеличи, все още без валежи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА