Last news in Fakti

19 Април, 2019 15:30 25 075 69

Шофьорката, убила шестима на "Тракия", цака семействата им с грозна шашма

  • цвета таскова

Таскова е имала застраховка "Гражданска отговорност" към фалиралата компания "Олимпик"

Шофьорката Цвета Таскова, обвинена за катастрофата с рейс на магистрала "Тракия", при която загинаха шест души, е разпродала имуществото си, пише "Телеграф".

Трагедията се разигра на 13 април 2018 година. При изпреварване на прав участък реното на плевенчанката се удари в рейс на "Юнион Ивкони", след което тежката машина се преобърна в канавка. Само месец след случката Таскова е продала апартамента си от 62 квадрата в плевенския квартал "Сторгозия", показва проверка.

Според юристи, занимаващи се с гражданското право, подобни ходове са практика и целта им да се избегне плащането на обезщетения. Ситуацията в случая допълнително се усложнява, защото Таскова е имала сключена застраховка "Гражданска отговорност" към фалиралата кипърска компания "Олимпик". По принцип при подобни инциденти компанията на виновния водач плаща на близките на жертви и пострадали.

"При този казус обезщетенията ще трябва да плати Гаранционния фонд на българските застрахователи, защото към него "Олимпик" са внасяли сума от всяка сключена полица. Формално обаче за да плати, в Кипър трябва да е стартирало производство по несъстоятелност, а то по неясни причини за мен вече три пъти се отлага", коментира председателят на Българската асоциация на пострадалите при катастрофи Владимир Тодоров.

Дългогодишен адвокат по Гражданско право също твърди, че Гаранционния фонд трябва да поеме отговорността по обезщетенията, а после да си търси правата от Цвета Таскова или от компанията "Олимпик".

"Пострадалият избира към кого да насочи претенцията си. Предполагам, че пострадалите ще предявят граждански искове срещу нея в самото наказателно производство", коментира той. Това вероятно е и причината жената да се раздели толкова скоро след катастрофата с апартамента си, който е продаден на 24-годишен купувач.

Потърпевшите обаче могат да се позоват на член 135 от Закона за задълженията и договорите и да атакуват продажбата. "Това е иск за относителна недействителност, ако вие дължите пари и, за да не мога аз да ги събера, вие направите такава сделка, с която ме увредите и намалите имуществото си, аз мога да атакувам сделката и да я унищожа чрез съда", коментират юристи.

Един от признаците на фиктивната продажба е занижената стойност на сделката. Друг е, че продавачът продължава да живее в продадения апартамент. В нередки случаи купувачът се оказва познат, близък или роднина на продавача. Дали пострадалите ще предявят искове за обезщетение към Цвета ще стане ясно на 15 май, когато е първото разпоредително заседание по делото. Разследването вече е приключило и обвинителния акт е внесен в Софийския окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    66 22 Отговор
    Ако ги е "продала" на близки и роднини, да се атакуват сделките като нищожни

    Коментиран от #4, #68

  • 2 543234

    79 18 Отговор
    Това са пълни глупости нали застрахователя ще плаща, за какво и е да си разпродава имуществото

    Коментиран от #3

  • 3 отворко

    48 11 Отговор

    До коментар #2 от "543234":

    Защото като не може да покрие застраховката щетите които е причинила, застрахователят ще се насочи към нея да си вземе парите

    Коментиран от #7

  • 4 гост

    176 6 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    След като е имала валидна ГО към момента на инцидента тя не дължи нищо, а фонда трябва да си ги търси от Олимпик. Тя си е платила вноската по застраховката, нали затова са застраховките, инак за какво ги плащаме ако отделно извън тях ни съдят за същото нещо, за което сме сключили застраховката?

    Коментиран от #8, #9, #31, #64

  • 5 нагла колкото си иска

    27 70 Отговор
    Е нали ако го е продала е взела все някакви пари те къде са ? Ми да я вкарват в затвора да чука камъни докато изплати, колкото може !
  • 6 Пешо

    33 54 Отговор
    Ще плати Гаранционния фонд, тоест всички ние. Така, че тази е прецакала нас, а не близките на жертвите. А апартамент дано и дадат безплатно и за много години в затвора.
  • 7 куку руку ку

    54 7 Отговор

    До коментар #3 от "отворко":

    Нали затова е гражданската отговорност. А къде е отговорността на АПИ(ги щъркела), за това, че отводнителните канавки са нищо друго освен подсичащи и преобръщащи превозните средства. Ако го нямаше бетонният улей, автобусът е щял да излезе от пътя без да се преобърне.

    Коментиран от #13, #15

  • 8 Точно

    65 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Много правилно си се ориентирал, но това е поредната глупост! Да не говорим, че юридически/фирмен фалит е много по-лек и предпочитан, от частният/физически. Плащаш задължителни застраховки и при събитие си длъжник. Ясно е защо е продала/прехвърлила апартамента си, нали е разбрала застраховката каква застраховка е всъщност! Иначе тихомълком ни вдигнаха задължителната ГО, с 30-ина процента и вижте какво ни застрахова това . . .

    Коментиран от #32

  • 9 гост

    28 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Вие май не си четете застраховките ! Застраховката покрива до определена сума !!!!!!!!!!!!! При загинали 6 човека мислиш ,че застраховката ще покрие,а отделно роднините на пострадалите могат да заведат и гражданско дело за обезщетение.
  • 10 Ангел

    85 15 Отговор
    затова се прави втора продажба на същия апартамент и пак нищо немогат да и вземат. Само дето немога да разбера пак, как е тя виновната с 1.2тона кола да избута автобус от пътя. Ако ставаше това депутатите с танкове да се разхождат, че разбираш ли техните S класи със Смарта ги бутам в канавката...В случая е борба на голяма транспортна фирма срещу обикновен човек от народа. Никога няма да признаят, че техния служител си е гледал телефона и не е внимавал.

    Коментиран от #69

  • 11 А ШОФЕРА НА БУСА ОТ СЛИВЕН С

    71 4 Отговор
    ТРЕМЕСЕЧЕН СТАЖ ПОЗВОЛИЛ В ПАНИКАТА СИ КОКОШКА ДА СЪБОРИ СЛОН И ЗАМАЗАНИТЕ ЕКСПЕРТИЗИ НА КОИТО СЕ ВИЖДА ЧЕ ДВЕТЕ МЕПЕСЕТА СА СЕ ОХЛУЗИЛИ А НЕ СБЛЪСКАЛИ....????,,:!!!!!!
  • 12 странно

    59 3 Отговор
    От къде на къде изобщо ще я карат нещо да плаща?Нали е имала застраховка.Какъв е смисъла от застраховката ако те карат да плащаш после?
  • 13 патил

    16 10 Отговор

    До коментар #7 от "куку руку ку":

    Пич, ако не знаеш, даже и да имаш ГО, ако си избягал от мястото на ПТП или си къркан, застрахователят плаща на пострадалия и после си възстановява всичко от тебе.

    Тука ще е същото, само че ще плати гар. фонд и понеже не може да си вземе кинтата от Олимпик, ще се насочи към жената.
  • 14 12345

    17 1 Отговор
    Ако ги е дарила нищо не мога да развалят :)
  • 15 Уплашен шофьор

    57 3 Отговор

    До коментар #7 от "куку руку ку":

    Какъв е този ,,АВТОБУС"15 000кг, който го обръща една малка лека кола-800кг ?
  • 16 11111

    47 0 Отговор
    А БЕБЕ-УБИЕЦА турчина , кво направи ?????

    Коментиран от #17

  • 17 НИИЩО ВЧЕРА СИ ОБРЪСНА

    27 0 Отговор

    До коментар #16 от "11111":

    МуСТАКА И БРАДАТА ЧЕ ДА НЕ ГО ПОЗНАВАТ А МОЖЕ И ДА ИЗКАРАТ ЧЕ ДРУГ Е КАРАЛ КОЛАТА МУ. НАПРИМЕР НЕИЗВЕСТНО ЛИЦЕ....
  • 18 Геро

    7 23 Отговор
    Като не може да плати, тогава в затвора за по-дълго, докато плати
  • 19 Курами Дая Деш

    40 1 Отговор
    В кенефа е така. Правиш застраховка и всяка неделя ходиш на църква да се молиш да не фалира застрахователя.
  • 20 Обективният

    7 34 Отговор
    Тая кифла не стига че опропасти сумати семейства ,а сега се чуди и как да мине тънка лайсна.
  • 21 Мемфис

    56 8 Отговор
    Какво става с тази държава, всички ли са откачили?
    Жената с един толкова малък автомобил не би могла да избута рейс, 20 пъти по-тежък от нейният.след това има ли валидна ГО- има!
    Това че застрахователите са мутри-мошеници, вината е на държавата, която не е по-различна. Ще я съдят наследниците- от къде на къде!
    На всеки може да се случи по нашите пътища, изровени в дупки и бабуни да кривне рефлексивно!
    В друга нормална държава вината щеше да бъде търсена на съвсем друго място.

    Коментиран от #33

  • 22 Kur

    9 43 Отговор
    Не стига, че е убийца, ми и нагла.. Ш менти с парите!
    Да се радва, че е жива изобщо и да плаща до края на мизерния си животец! Овца!
  • 23 щщщщщ

    7 25 Отговор
    Това само показва че въобще не и дреме на тая за погубените животи.И въпреки шашмите ще отпере едно 10год без проблем във Сливен.
  • 24 Гостенин

    45 0 Отговор
    Тази катастрофа остана с известна мистерия относно истинската причина! Помня, как се и твърдеше, че е невъзможно колата така да обърне автобуса. Накрая остана непотвърдената версия, че това е причината за катастрофата. А другите нередности по магистралата в този участък ги покриха?
    След като към момента на ПТП-то е имала валидна ГО, то застрователя трябва да поеме обезщетенията! Нали затова се прави тази застраховка, която има определено покритие, а и нали затова за една година на всички ни вдигната ГО почти двойно, точно заради обезщетенията, които застрахователите изплащали! След като Олимпик вече е фалирала, т.е. след ПТП-то, то обезщетенията трябва да се изплатят от Гаранционен фонд, който после да си търси парите от Гаранционен фонд Кипър (или както там се води при тях)! Няма логика да се търсят обезщетения от Таскова. От нея могат да се търсят, само ако е нямала сключена / валидна ГО в момента на ПТП-то, което не е случаят!
  • 25 Гаранционен Фонд

    37 1 Отговор
    "..Гаранционния фонд трябва да поеме отговорността по обезщетенията, а после да си търси правата от Цвета Таскова..."
    __________

    Глупости на търкалета. Ще ги търси от нея ако е употребила алкохол например или е неправоспособен водач! Нали за това е гражданската, за да не плащаш ти. Лимита за имуществени е 2,1 милиона, а за неимуществени 10,41 милиона. Единствен ако обезщетението е над тази сума може я търсят...
  • 26 1234578

    34 1 Отговор
    За какво да плащаме застраховка "Гражданска отговорност", като после пак трябва да плающаме?
  • 27 ахауаха

    29 4 Отговор
    всвки знае, че няма как кола, която се движи със скорост +10 кмч ще отмести автобус 10+ тона
  • 28 Дядо

    7 10 Отговор
    И малкото камъче може да обърне колата.

    Коментиран от #65

  • 29 Бат Мишо

    7 17 Отговор
    не познавам случая , а масата е равна НА ТЕГЛОТО ПО УСКОРЕНИЕТО ....ако го е изпердашила странично със 140 ще го обърне и пушек ще се дига или ако го е ударила и спукала гума ....зная че пъна от нашия клуб кът изпердаши странично 1 СПРЯЛ ТИР на околовръстното със Е34 и го прекатури в канавката....да е карал със 100 на Т образнотона изхода от младост- нямаше колело тогас ....напрао го фърли в тъч и на пъна му нямаше нищо но Е 34 е пословично здрава 2 тоновица -ускорена със 100 удара е мам си джейс що дан го обърне още повече в движение

    Коментиран от #55, #67

  • 30 ФИНЦИ

    19 2 Отговор
    то в българия измамниците са на почит - боико цецо сотир гешов и шаика
  • 31 ФИНЦИ

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    да братле ама и фонда е герб - пирамида само зема без да дава тои фонда парички няма като апи нои и пенсионния фонд сотир и цецо ша помогнат пак и боико още е тука вии ко си мислите че го няма аааааа тука е още
  • 32 ФИНЦИ

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Точно":

    кото почукало такова се обадило те ко си мислят че са наи хитри ли неееее е.авам ти простата държава само да лапа иска давам и го да го лапа ха ха ха целия за вас да работим ли за герб и цигани ооооооо утре по рано по росата да не дигате прах
  • 33 стар шофер

    25 2 Отговор

    До коментар #21 от "Мемфис":

    За съжаление си жестоко прав- не сме никаква държава! Що не ми дадат един автобус, пък нека някой да се опита да не обърне с Рено! Целият свят е лъжовен и борбата е лъжата да възтържествува! АЗ ЛИ НАВИХ ВОЛАНА НА АВТОБУСА КРАЙНО ВДЯСНО? КОЯ КОЛА МОЖЕ ДА ИЗКРИВИ КОЛЕЛАТА ТАКА? ТАЗИ КОЛА ЩЕ Е ПЪЛНА МЕКИЦА! Да не вярваш на този свят на нищо?!
  • 34 стар шофер

    27 2 Отговор
    Явно, че повечето коментатори не са карали коли изобщо, а пък някъв познавач ми обяснява, че тир бил обърнат в канавката (на т-образно със 100 км./час. Ама в случая автобуса няма и драскотина и не е пряк удар със 100. Вината е изцяло на водача на автобуса.За съжаление онзи с осемдесетте процента дебили е тъжно прав, няма какво да му се сърдим.Жалко за България.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бат Мишо

    3 11 Отговор
    Е 34 535 е 1960 кг ПРАЗНА пъна е 130 кг ТОЧНО 2 тона И АКО МОЖЕШЕ ДА СМЯТАШ С ТЪС ПРАЗНА КРАТУНА щеше да знаеш че 1 кг с сила 100 км в час дава удар ЕДИН ТОН ... А ся засили 2 тона със 100 км в час и СМЯТАЙ и ще видиш ЧЕ ЩЕ ОБЪРНАТ И ТАНК

    Коментиран от #56

  • 37 Бат Мишо

    3 8 Отговор
    .Ако при скорост 40 км/ч автомобилът се удари в дебело дърво, на практика той спира само на разстояние, равно на смачкването на купето - около 50 см. Водачът и пътниците в този момент биват отхвърляни от инерцията напред със сила, 12 пъти по-голяма от собственото им маса. ЧЕТИ ТАМ И СЕ ОБРАЗОВАЙ -И СМЯТАЙ СМЯТАЙ преди да се обаждаш неподготвен -копи паста е от съюза на БГ автомобилисти ИНЖИНЕР Е СМЯТАЛ при 40 км в час УМНОЖАВАШ ПО 12 ТЕГЛОТО със 100 км в час 2 тона Е34 няма да обърне ТИР викаш .....некви други тъпизми имаш ли да викаш ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА ЧЕ СИЛАТА НА УДАРА Е НАД 30 тона по ТИРА и че даже да го фанеш долу със дюбели ЩЕ СЕ ПРЕКАТУРИ
  • 38 Бат Мишо

    2 7 Отговор
    А ПЪК АКО ТЪ ИЗДЪНЯ В ДВИЖЕНИЕ КЪДЕ ПРЕДНИЯ МОСТ ДА ТИ СКЪСАМ 1 ШАРНИР или спукам 1 гума ще има да се изпретаванваш поне 5 пъти
  • 39 Бат Мишо

    4 6 Отговор
    ЕЙ ТИ Я ЦЯЛАТА ФОРМУЛА РИБОК
    Има голяма разлика с каква скорост ще се движи МПС-то при удар. Защото не се увеличава силата на удара правопропорционално на скоростта, а се увеличава с квадрата на скоростта. Или с пример: при 50км/ч и при 100км/ч за челен удар на лека кола с маса 1тон, силата с която ще се ударят ще бъде
    за 50км/ч силата е 96450 нютона което е 9,645тона
    за 100км/ч силата е 385802 нютона което е 38,580 тона.
    скоростта се увеличава 2 пъти, но силата на удар се увеличава 4пъти.

    Коментиран от #46, #57

  • 40 Бат Мишо

    4 6 Отговор
    СПЕЦЯЛНО Я ИЗКОПАХ ЩОТ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СИ ОТВОРИШ УСТАТА ЗА НЯКЪФ ОТГОВОР А ИСКАМ ДА СИ СПЕСТЯ МИРИЗМАТА И УМОТВОРЕНИЯТА ТИ -имах тежък ден днес и не ми се слушат тъпизми че кола не може да обърне автобус 11 т при страничен удар В ДВИЖЕНИЕ кът съм ВИЖДАЛ да обръща СПРЯЛ ТИР и посочих проверяем известен случай
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Бат Мишо

    2 8 Отговор
    т е ако 1 автобус 11 тона бъде удаарен от кола със 100 км в час силата на удара КЪКТО ВИЖДАШ ФОРМУЛАТА Е НАД 30 тона УДРЯЩИ САМО 1 мост ЩОТО И ДА ИСКА НЯМА КАК С КОЛА ДА УДАРИ И ДВАТА ......И ВЯРВАШ ЛИ СИ ЧЕ 30 тона удар НЕ ИЗМЕНЯТ ТРАЕКТОРИЯТА НА 11 кандилкащи се тона СТОВАРЕНИ ВЪХУ 1 мост поне повечето от тея 30-38 тона удар ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ КЪТ ГЛЕДАШ ДЕТСКА КОЛИЧКА 1 кг кът я щъкнеш с сила 100 грама в движение по задницата че отлита на майкинта си В ОБРАТНА НА ЩЪКВАНЕТО ПОСОКА ...кът добавим и възможностит късане шарнир и пукане на гума Е ЧУДО ДА ОСТАНЕШ НА ПЪТЯ С СТАР РАЗТРАКАН РЕЙС 11 -15 т КЪТ СЕ СТОВАРЯТ ОТГОРЕ ТИ 38 т И КУСУР УДАР ПО ЕДИНИЯ ТИ МОСТ
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бат Мишо

    1 8 Отговор
    И ТОЧНО ТИ ДЕТ ВИКАШ ДАЙТЕ МИ РЕЙСА ДА ВЪДИМ КЪК ЩЕ МЕ ПРЕОБЪРНЕ ще стискаш волана направо И ЩЕ СЕ ПРЕОБЪРНЕШ кът първия новобър, както аз изтаванвах моско 8 пъти до 1988
  • 45 Aci

    9 1 Отговор
    Не мога да си представя как кола удря и преобръща автобус! Да почиват в мир невинните хора!
  • 46 контрабас

    18 2 Отговор

    До коментар #39 от "Бат Мишо":

    Мишка - като си взел да смяташ - тури сега и ъгловата скорост и не ми се прави на математик. Дори всичките ти други твърдения да са верни при ъглова скорост под 10 градуса ще трябва пак да си разделиш тоновете на 9 поне... и пак ще докараш едно нищо. Не оправдавам жената, но в тия твърдения - рено с жена да обърне автобус с професионален шофьор, който трябва да се движи с макс скорост 90-100 км/ч..... и на всичките тия канавки дето нищо не правят освен да те обърнат извън пътя - много хора трябва да се привлекат като обвиняеми по случая!
  • 47 Преминаващ

    13 0 Отговор
    Че автомобила е предпоставка за ПТП-то е безпорен факт ! Че един автомобил може да обърне автобус е също факт ! Всичко е въпрос на скорост . Може да пробвате например с диск от дебел картон поставен на ъглошлайф ! Ще видите, че тънки летвички се режат без пролем, вярно пуши много но целта е постигната ! Та въпроса в даденото ПТП е защо удара дошъл в предната лява част на автобуса завърта волана в крайно дясно положение ?! При удар в предната част на гумата резултата е като при челен сблъсък ! При удар в задна част полуоската се чупи и гумата остава в крайно ляво положение ! Дали пък шофьора не си е отклонил вниманието от пътя и не е завъртял рязко волана в дясно за да избегне удара в последния момент ... ?! Не вземам ничия страна но фактите говорят за някакво недоглеждане или прикриване на истината !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Абе все едно

    1 1 Отговор
    Ксерокса да иска да кара кола😂😂😂😂😂 същото е и с женските😂😂😂😂
  • 50 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Циганин и адвокат - на снимка да ги видиш - удри !!!
  • 51 Темидец

    2 3 Отговор
    За по-сигурно,да я пратят при Иванчева,за да не избяга.
  • 52 пипо ги пипа

    6 1 Отговор
    "Юнион Ивкони"............ голяма фирма с не случаен собственик. Да му мисли момичето. Всичко ще и препишат на нея. Само не стана ясно как кола която тежи 1.5 тона ще изхвърли от пътя автобус тежащ над 40 тона? Нещо се прекрива. Автобуса дали е бил изряден? Пак ще изгори малкия човек.

    Коментиран от #66

  • 53 пипо ги пипа

    6 0 Отговор
    Коланите???? Дали шофьора е накарал пътниците да си сложат коланите? Ако бяха с колани колко от тях щяха да се спасят?
  • 54 Смях

    7 1 Отговор
    Не мога да повярвам, че лек автомобил може да обърне автобус като го докосне странично. Страхотна манипулация. Шофьорката да изисква вещи лица от чужбина.
  • 55 ganio

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Бат Мишо":

    Грешиш, силата е равна на масата умножена по ускорението. Силата на тежестта(т. нар тегло= масата по интензитета на гравитационното поле или т. нар земно ускорение).
  • 56 ganio

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бат Мишо":

    Гледай сега, ако автобуса се е движел с 100км/ч, а колата с 110км/ч спрямо една и съща отправна система, то тогава автомобила се е движел спрямо автобуса с 10км/ч. Сега ти сметай.

    Коментиран от #58

  • 57 ganio

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бат Мишо":

    Ей рибок, силата не се увеличава с квадрата на скоростта!Силата дори не зависи от скоростта(втори закон на Нютон). Кинетичната енергия се увеличава с квадрата на скоростта. Силата е пропрционална на ускорението.
  • 58 ganio

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "ganio":

    Разбира се, скоростта е векторна величина и за точни изчисления трябва да се разложи по компоненти за момента на удара.
  • 59 Сева

    1 0 Отговор
    Това рено не може да избута автобуса от пътя и да го обърне,удара е в зоната на товарното помещение на автобуса и реното се е плъзнало по него освен това тежи 10 пъти по-малко от автобуса,просто водачката е удобна жертва,водача на автобуса се е паникьосал и е изпуснал управлението,същото като с автобуса по линия 7 на ам.Тракия който го удари камион отзад автобуса е по-бърз от камиона ако е следял движението зад него на огледалата е могъл да види наближаващият го камион и с маневра на ляво и подаване на газ да избегне ПТП но не го е направил по ред причини.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ЕдинЧовек

    6 0 Отговор
    Към автора на статията каква шашма по точно прави ? Застрахователната компания поема всичко защо инъче плащаме като луди граждански
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ттт

    0 0 Отговор
    Ами това ако й е единственото жилище?
  • 64 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    В клаузите на застрахователната полица фигурира точно до каква сума се обезщетяват пострадалите. Ако това е недостатъчно, тогава ищецът или ищците завеждат т.н. гражданско дело с което обикновено се атакува имуществото на ответника за да се удовлетворят максимално исканият на ищеца ( ищците). Това е основанието за това дествие.
  • 65 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Дядо":

    Метафорите байно, нямат нищо общо с физическите закони, с това искам да доведа до знанието , че този автомобил не може да обърне автобуса. Всички знаят, че шофьорът се е занимавал с телефона си и е изгубил контрол!
  • 66 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "пипо ги пипа":

    Това Рено е от 800 до 1000 кила максимум.
  • 67 Claudette Morel

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Бат Мишо":

    Бат Мишо:масата е равна НА ТЕГЛОТО ПО УСКОРЕНИЕТО.Точно така и ПРОСТОТИЯТА Е РАВНА НА ОЛИГОФРЕНЩИНАТА ПО ТЪПОТИЯТА.
  • 68 Роберто Майкан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Тя не е виновна че некадърния шофюр но Йвкони собственост на поставено лице на Бойко Борисов се е уплашил и е завил рязко обръщайки автобуса
  • 69 Юрист

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ангел":

    И според мен главната вина е на шофьора на автобуса
    Не може малко рено да избута 15тонен автобус от магистрала
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове