Last news in Fakti

6 Април, 2020 13:52 3 128 42

Корнелия Нинова: Принизяване на българския парламент с елементарщина

  • корнелия нинова-
  • бсп

Претендираме за правова държава, а в правовата държава клеветниците си получават заслуженото

Репликите към мен бяха част от тактиката за принизяване на българския парламент с елементарщина. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в дуплика към Лъчезар Иванов по време на дебата за замразяването на депутатските заплати по време на извънредното положение, предаде репортер на агенция „Фокус“.

"Сега вече ще се обърна директно към българските граждани. Уважаеми български граждани, това, което видяхте като реплики, е част от една тактика на управление в последните 10 години. Принизяване на българския парламент с елементарщина. С това, когато нямаш аргументи да отговориш на политическия си опонент по същество да го нападаш и клеветиш, да наричаш народните представители безделници и те от управляващото мнозинство да ръкопляскат на това, когато лидера им ги нарича така. Когато не могат да ти кажат защо взимат 6000 лв. като техните избиратели са с 200 лв. пенсия, излизат и започват персонални нападки срещу онзи, който изтъква аргументи. Сигурно сте усетили тази демагогия и този начин на работа на премиера Борисов, на ГЕРБ, на "Обединените патриоти", на управляващото мнозинство", коментира Нинова.

Тя заяви, че отказва да бъде част от поредния пример, с който да показва, че не се решават проблемите на хората, а се разправят помежду си кой е по-по-най.

"Ще ви кажа само следното. Претендираме от "БСП за България" за подредена държава, за силни институции, за парламентаризъм и за правова държава. Това означава клеветниците на съд и за ваша информация не просто, за да отговарям на тях. Заведох дела за "Г-жа Лъжа" и осъдих г-н Борисов за това и ми дължи разноските по делото. Заведох дела за всичките клевети срещу мен за участието ми в СДС под каквато и да е форма от редови член до заместник-министър. И го спечелих. Ето срещу тези, които 10 години ви внушават, че председателя на българските социалисти някога е членувал в друга партия. Спечелих, осъдих ги. Така ще правя и занапред. Претендираме за правова държава, а в правовата държава клеветниците си получават заслуженото", допълни още Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филанкиши

    33 30 Отговор
    СКРИЙ СЕ!

    Коментиран от #12, #16

  • 2 Корнелке

    38 31 Отговор
    скрий се,че и за тебе има лампа.Като толкова ти е зор да вземеш властта по схемата Техноимпекс ли ще управляваш България?
  • 3 Ернесто

    34 38 Отговор
    Оставка Радев!

    Коментиран от #7, #26

  • 4 CoviD 20 хасковски щам

    35 35 Отговор
    КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА ДА НЕ ЛЕЕ МОЗЪК,А ДД КАЖЕ КОЛКО МИЛИОНА НАРОДНА ПАРА ОТКРАДНА С КРАЖБАТА НА ТЕХНОИМОЕКС,И ДАЛИ ВЪРНА НАДВЗЕТИТЕ.!???

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 00000014

    34 18 Отговор

    До коментар #3 от "Ернесто":

    Оставка Тикво! Имаш ли достойнство?

    Коментиран от #40

  • 8 E как къде

    18 6 Отговор

    До коментар #5 от "CoviD 20 хасковски щам":

    на Позитано 20.
  • 9 хаха

    23 18 Отговор

    До коментар #5 от "CoviD 20 хасковски щам":

    Обикалят с джипа при братчедите и им обещават повече свобода за карантината ако пак гласуват за ГРОБ.
  • 10 бкп

    26 26 Отговор
    Тази и президентчето вече не я слуша :)
  • 11 Миризлив пор

    29 17 Отговор
    Във тези времена, когато я ясно че ще умрат доста хора, и много ще стигнат до просешка тояга е малко цинично да ръсиш популистки идеи.
  • 12 Боли ме уя

    3 17 Отговор

    До коментар #1 от "филанкиши":

    За бгто
  • 13 Да те

    13 10 Отговор
    ... в черната к...а!
  • 14 Русенец

    29 19 Отговор
    Всички от ГЕРБ отговарят на следните изисквания:
    бивши членове на БКП, техни деца или внуци !
    Зли, злонамерени, алчни, безкруполни лъжци !
    Файдасъзи, с нисък интелект и ниско образование, но с много титли !
    Точно копие на Бащицата им БорисОфф !

    Коментиран от #21

  • 15 Селянин

    20 35 Отговор
    Истината е в Генерал Борисов, той ще спаси нацията. Само той има потенциал да реагира на световната политика и е истински държавник.
  • 16 Гъгъ

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "филанкиши":

    Кой са доктор и госпожа Менгеле ъ
  • 17 Тошко

    26 23 Отговор
    БСП - организацията на злодеи!

    Коментиран от #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 223

    23 10 Отговор
    я един дебат на тема юрофондове и къща в барцелона
  • 20 Бачо Киро

    21 7 Отговор
    Е група от 240 селяндура - простаци, нагли и прости, водени от мафиот - пожарникар кво е? Не елементарщина, ми пълна простащина. Че някои са повече от други е друг въпрос...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Парламент?

    16 13 Отговор
    За едно голямо село хора? А, Нинова? 15-17 човека , съвет на старейшините, стига! Проучи, Нинова, световният опит, а не да си защитаваш материялният интерес , моля!
  • 23 222

    14 15 Отговор
    Между герп и сп няма никаква разлика - и двете шайки са от едно котило. Само дето най-големите боклуци, утайката от бсп, се отделиха и направиха партия герп.

    Коментиран от #42

  • 24 Русенец

    18 10 Отговор

    До коментар #17 от "Тошко":

    Уважаеми Тошко - Гербераст. С половати си атака доказахте че злобата и омразата са ви основни качества , а потентността ви е съмнителна, щом Бащицата ви вече 8г. живее без жена до себе си ! Нижо женен нито с любовница !? Или всички жени в ГЕРБ му се изреждат по списък ?

    Коментиран от #33, #41

  • 25 гладен жаден и бос

    17 15 Отговор
    Корнело, а стига мааленски номера, че ни писнаха ушите, на маноловата дето е изрусена никой не и вярва, а на тебе ептен.
  • 26 СавеЦка USsR

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ернесто":

    Не позна името
  • 27 месара

    18 7 Отговор
    ако държавата беше наистина правова, ти другарко "загрижена" импексова щеше да си в затвора! а и не само ти, всички които за двайсет години съсипаха и фалираха държавата България трябва да сте в затвора!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 БСП И ГЕРБ СА ПРЕДАТЕЛИ

    5 5 Отговор
    Вce oщe имa публикaции зa тeжкoтo eжeднeвиe нa руcнaцитe. Тe oбaчe cтaвaт видимo пo-рeдки. Зa пoлитoлoзитe Влaдимир Путин прecтaнa дa cъщecтвувa. Пo мeдиитe нacтъпи "Мъртвo вълнeниe". Въпрoc нa oцeлявaнe. Първo - личнo, кoлeктивнoтo зa ceгa нe e c прeдимcтвo. Врeмeтo нa кaрaнтинaтa ce тoчи бeзкрaй. Тaзи принудитeлнa пaузa ни кaрa дa миcлим.

    Трябвaшe ли дa ce cтигнe дo бeдcтвeнo пoлoжeниe, зa дa рaзбeрe "Cвeтът", чe бeз Руcия нe мoжe?
  • 31 5555

    12 0 Отговор
    Всичките 240 депутата в Парламента взимат над 700 000 лева всеки месец безотчетни пари,така наречените пари за представителни разноски.Те не се отчитат никъде!Този Парламент счетоводство няма ли?Всеки депутат направил разходи да си носи фактура и ако му я признаят да му я изплатят.От просто по-просто!Но нали трябва едни пари да се крадат законно.Срам и позор!
  • 32 Пеш

    5 0 Отговор
    Парламент?парлама
  • 33 България 16 република на СССР

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Русенец":

    Що бе. Нема да ти дава отчет за личния си живот. А може би си му светил.
  • 34 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 6 Отговор
    Другарко Нинова. Дарете повече пари в борбата с вируса. Партията ви е бъкана с милионери. Ако се откажете от заплатите и партийните субсидии за два месеца,няма да обеднеете. Същото може да направи и другаря Радев. По делата им ще ги познаете. (Библията)
  • 35 Червени боклуци.

    6 4 Отговор
    БСП-партията на милиардерите-капиталисти, 'заграбили алчно на човека труда '. Затова половин България емигрира.
  • 36 Червен имбецил

    1 0 Отговор
    17% одобрение, ходи се скрий....
  • 37 Generalissimo FRANCO

    1 0 Отговор
    1°Ако г-жа Нинова не е била активист (или симпатизант) на СДС, тя следва да съди за клевета и г-н Спас Гърневски, депутат от ГЕРБ; 2° Г-жа Нинова упорито мълчи за своето активно участие в приватизацията на Техноимпекс; 3° Не помня г-жа Нинова да ангажира професионален съюз за защита трудовата класа, каквато практика има за извънпарламентарни съвместни действия между ляви партии и профсъюзи в Европа и по света; 3° Г-жа Нинова, с процесуални хватки успя да отстрани онези доказани ветерани на БСП, които свързваха бъдещето на страната с ЕС/НАТО, съответно ратуваха за цялостна преоценка ролята на БСП в условията на парламентарна демокрация, т.е. за нейната деболшевизация; 4° Г-жа Нинова никога открито и отговорно не е определяла НАТО като гарант за националната сигурност и за все още крехкото гражданско общество, в което живеем, и което не ценим подобаващо!
  • 38 Generalissimo FRANCO

    1 0 Отговор
    1°Ако г-жа Нинова не е била активист (или симпатизант) на СДС, тя следва да съди за клевета и г-н Спас Гърневски, депутат от ГЕРБ; 2° Г-жа Нинова упорито мълчи за своето активно участие в приватизацията на Техноимпекс; 3° Не помня г-жа Нинова да ангажира професионален съюз за защита трудовата класа, каквато практика има за извънпарламентарни съвместни действия между ляви партии и профсъюзи в Европа и по света; 3° Г-жа Нинова, с процесуални хватки успя да отстрани онези доказани ветерани на БСП, които свързваха бъдещето на страната с ЕС/НАТО, съответно ратуваха за цялостна преоценка ролята на БСП в условията на парламентарна демокрация, т.е. за нейната деболшевизация; 4° Г-жа Нинова никога открито и отговорно не е определяла НАТО като гарант за националната сигурност и за все още крехкото гражданско общество, в което живеем, и което не ценим подобаващо! 5° Г-жа Нинова поднесе цветя на гроба на доказания деспот и антидемократ Тодор. Живков и редовно организира , по повод 1-ви май демонстрации с хора с профил на доказани болшевики, готови за реванш, погром и диктатура! 6° Г-жа Нинова е опасност за демокрацията в България!
  • 39 Манаф4

    1 0 Отговор
    Курни, ВОЛИМ ТЕ!
  • 40 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "00000014":

    Не пречи на борисов а кауна да ли е в оставка или не все едно мижитурка и половина като тази
  • 41 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Русенец":

    Похубаво ли е да вземеш жена на съпартиец да има бадженак да ти се пресмива зад гърба /а твоята да не те поглежда и децата също/човек като не успее първо път та втори ли ще успее
  • 42 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "222":

    За какво бсп говориш те са от15год / за една нощ от хасан на христо/и затова лектората е от там не знам кога си роден но преди1990годвсички задължително ръководители/от наи малкия до наи големия трябва да са бкп/дано не си го преживял бяха идиоти
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове