24 Ноември, 2020 10:25 35 675 109

Цветанов с отворено писмо до ГЕРБ

  • цветан цветанов-
  • герб-
  • отворено писмо

Животът и здравето на медиците е най-важният ни приоритет, защото от това зависи оцеляването на всички, пише бившият втори в ГЕРБ

Цветанов с отворено писмо до ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на новата партия "Републиканци за България" изпрати отворено писмо до депутатите от ПГ на ПП ГЕРБ. В него той изразява недоволството си от предложения бюджет за 2021 г. Днес той се гласува от депутатите в Пленарна зала.

Ето какво пише Цветанов до скорошните свои съпартийци:

"От: Цветан Цветанов, председател на ПП „Републиканци за България“

До: Народните представители от ПГ на ПП ГЕРБ

Уважаема госпожо Караянчева,

Уважаема госпожо Дариткова,

Уважаеми дами и господа народни представители,

Измина много време, откакто напуснах Народното събрание и парламентарната група на ПП ГЕРБ. Имах възможност да наблюдавам развитието на политическите процеси отвън, като това ми даде привилегията да виждам нещата от различен ъгъл, да забелязвам по-ясно грешките и да откривам по-лесно новите възможности. Животът ми се стече така, че вече съм председател на друга дясно-центристка формация. ПП „Републиканци за България“ беше създадена от хора като мен, които са готови да вложат цялата си енергия за отстояване на евроатлантическите ценности и за защита на националните интереси на страната.

Позволявам си да се обърна към вас, защото по времето, когато работихме заедно парламентарната група на ГЕРБ беше съставена основно от отговорни и разумни хора, от патриоти. Заедно носихме България в сърцето си и заедно се опитвахме да вземем най-добрите решения за нейното бъдеще. Горд съм, че нито веднъж не допуснахме Народното събрание да приеме акт, който да накърнява интересите на българските граждани.

Днес, обаче, съм принуден да призная, че под натиска на министър-председателя Бойко Борисов, страната ни е на път да направи огромна грешка, а Народното събрание е единственият орган, който може да я предотврати. Грешката е бюджетът за следващата година. Той е изключително неразумен и ако бъде приет в този си вид, би увредил трайно финансовата стабилност на България. В него се харчи прекалено много, а раздаването на толкова милиарди, които не са обезпечени със съответните приходи, е безотговорно действие, което обрича страната ни на поредица от години с тежки бюджетни дефицити. На практика този бюджет поставя край на водената през последните 20 години в България политика на строга финансова дисциплина, която е доказала своите резултати.

На предлагания бюджет му липсва визия. За сметка на това безразборното харчене е в излишък. Средствата се отпускат безцелно. Те не са насочени за провеждането на смислени антикризисни политики, нито за осъществяване на така необходимите и дълго отлагани структурни реформи. Тяхното изразходване няма да доведе до укрепването на здравната система, нито ще подпомогне най-засегнатите от COVID-19 групи и прослойки. Парите няма да достигнат нито до бизнеса, нито до хората в крайна нужда.

Силно притеснително е, че такъв бюджет се предлага от партия, която е част от семейството на ЕНП. Защото той не е десен – харченето е основната му характеристика, при това харченето е изцяло напосоки. Това не е далновиден бюджет, който да отговаря на нуждите на страната. Отговорните дясно-центристки формации в държавите от евроатлантическото пространство никога не биха си позволили да предложат за гласуване подобна финансова рамка. Подобен бюджет ще постигне със сигурност само едно - ще минира следващото управление. Новият кабинет ще наследи големи дългове и огромен дефицит. Ще трябва да избира между три лоши варианта – допълнително затягане на коланите по време на криза, повишаване на данъците или допълнително задлъжняване. Такъв резултат може и да обслужва политически сегашния премиер, но е в разрез с интересите на българските граждани.

Като всеки човек с прагматично мислене, винаги съм смятал, че финансите на страната трябва да се използват разумно и ефективно, както и че при никакви обстоятелства те не бива да се превръщат в инструмент за разчистване на политически сметки. Дългосрочната финансова политика е далеч по-важна от краткосрочните междупартийни боричкания. Разбира се, в моменти на криза, бюджетните дефицити са допустими. Те обаче трябва да са ограничени, а средствата да се използват целево – за реализирането на кризисни политики, които ще укрепят и подпомогнат развитието на страната. Към днешна дата остава критично важно да осигурим солидна подкрепа най-вече за два сектора – здравеопазването и частния бизнес.

По отношение на здравеопазването усилията трябва да бъдат насочени към укрепването на здравната система и особено на така наречената „първа линия“ в борбата с COVID-19. Животът и здравето на медиците е най-важният ни приоритет, защото от това зависи оцеляването на всички. Не трябва да пестим средства за животоспасяваща апаратура и предпазни средства. Крайно наложително е и драстичното увеличаване на заплатите на лекарите и целия останал медицински персонал. Разрастването на пандемията налага да бъдат финансирани и все повече дейности свързани със защитата и опазването на живота на всички рискови групи от населението.

Не по-малко важно е да бъдат предприети ефективни действия в подкрепа и на най-засегнатите сектори на икономиката. Много компании няма да могат да оцелеят, а други ще трябва да претърпят значителна трансформация. Трябва да предложим лесно достъпни варианти за изход на всички тях. Първите трябва да имат бърза опция за ново начало в друг бизнес сегмент, а вторите трябва да получат силна подкрепа за адаптиране към новата реалност. При подобна пазарна ситуация средствата изхарчени ефективно в подкрепа на икономиката са безценни, защото всеки запазен или новоизграден бизнес означава по-малко безработни и по-слаб натиск върху социалната система.

Уважаеми народни представители от ГЕРБ, днес ситуацията е много по-различна в сравнение с времето, когато бях председател на парламентарната група на партията. Верен на своето разбиране за политика, продължавам да обикалям страната и да се срещам с хора в неконтролирана и непринудена среда. Разговарям с бивши и настоящи членове и симпатизанти на ГЕРБ. Разочарованието сред тях е видимо. Едни се чувстват изоставени, други предадени, а някои – направо продадени. Те са единодушни, че партията е поела по грешен път. На следващите избори ГЕРБ няма да запази политическия ресурс, с който разполага в момента. Голяма част от вас няма да бъдат избрани в следващия парламент. Животът на всеки, разбира се, е по-дълъг и много по-важен от парламентарния мандат. Важно е как ще живеете след това и с какво ще бъдете запомнени, какво наследство ще оставите.

Сега пред вас се отваря възможност. Изправени сте пред важен избор. Чий интерес ще защитите – този на вашите избиратели или този на вашия лидер?

Можете да подкрепите бюджета на Борисов и с гласа си да вкарате страната в тежка дългова спирала в поредица от нови, още по-големи бюджетни дефицити. Така ще спазите партийната дисциплина и ще угодите на поредното решение на вашия лидер, но ще предадете вашите избиратели.

Можете обаче да бъдете отговорни към своите избиратели и да отхвърлите проекта, който слага край на финансовата стабилност на България. Независимо, че ще ядосате вашия лидер.

Ако в този момент бях до вас, щях да направя второто. Защото вече съм научил, че животът е по-дълъг от мандата. Срещам се с много хора и не се срамувам да ги гледам в очите. Пожелавам ви след гласуването на бюджета и вие да можете да направите същото.

Желая кураж и се надявам държавникът във всеки от вас да надделее!"


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 150 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вършец

    275 13 Отговор
    Тоя откакто го пусна тоя мустак, е станал още по-отвратителен.

    Коментиран от #10, #53, #91

  • 2 Гербераст4ета

    279 8 Отговор
    Цецо живее в тризонет с ВИП асансьор, а вие няма какво да ядете!

    Коментиран от #87

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 никога повече

    253 9 Отговор
    Цвъки умира от яд, че не може да участва в поделянето на бюджета, та да си купи някой жилищен квартал.
  • 5 Грейс

    197 8 Отговор
    Този се е родил безсрамник. И пак за еврооатлантически ценности говори. По "приятен" е дори от Боко , защото е двусемеделен
  • 6 Монгола

    214 11 Отговор
    Цветан Цветанов е типичен българин, за него няма нищо свято само и само да му е добре!

    Коментиран от #39

  • 7 Стефчо

    161 7 Отговор
    Тоя трябваше много отдавна да е затрупан!
  • 8 БАЙ Х@Й

    187 1 Отговор
    Че е писмо - ясно ! Че е отворено - ясно ! Ама че го е съчинил Цвинокио- Е ТОВА НЕ ГО ВЯРВАМ!

    Коментиран от #32

  • 9 hmhmhm

    106 3 Отговор
    Ееее, няма начин да не те поздрави Баце за този матрял - като истински приятел!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 no name no face no number

    113 8 Отговор
    Ха така взаимно се яжте мачкайте се плюйте се, защото от вас нищо не става....следват списък на всички партии и нови и стари
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кой68

    186 2 Отговор
    Много бързо забрави как от трибуната на НС като вътрешен министър -раздаде присъди без съд над лекари и така им унищожи кариерите и съсипа живота.И сега се изказва в "тяхна защита" ! Това е отвратително лицемерие Ц.Ц......Помним

    Коментиран от #58

  • 14 4774

    108 3 Отговор
    Тоя трябваше от "по- друг ъгъл" да говори за харченето на пари.
    Неговото място е в "друг ъгъл".
    Ама... "мен няма кой да ме накаже".
  • 15 Послепис

    112 3 Отговор
    П.П. И ако може още един апартамент с личен асансьор разбира се!
  • 16 Млъквай

    119 6 Отговор
    Политически труп
  • 17 1234

    126 12 Отговор
    Заедно с Иван Костов са най големите тарикати в БГ .
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Щурю

    76 5 Отговор
    Още един апартамент ли е решил да си купува , щом парите са за хората нека дава Борисов но когато е за апартаменти на ЦЦ тогава е лошо
  • 21 Българка

    73 23 Отговор
    Този не го харесвам, но за разоряващия бюджет 2021 е прав.

    Коментиран от #23, #28, #69

  • 22 сигурно

    94 14 Отговор
    Докато пъпеша и тиквата са все още на свобода ,държавата ни ще копае и под дъното !
  • 23 Кадилак мачка зазка

    54 8 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Нали за това се пестяха тези пари точно за такива времена ,не после друг да ги харчи и да казва колко е добър

    Коментиран от #35

  • 24 Лелее

    82 5 Отговор
    Абе що дразните хората с изявленията на Гн Адансьора?
    А оставете изтрадалият народ един ден без “експертните” изявления на корумпираният пъпеш !
  • 25 Симеон

    71 31 Отговор
    Вълната вече преминава. Още 2 седмици излекуваните ще са повече.

    Затварянето на държавата е политически ход, а не медицински! Разберете го!

    Тиквата иска да удържи властта колкото се може повече и всяка секунда му е ценна!

    Целта е да окраде още каквото може и след него - потот!

    Защо мислите, се раздадоха толкова пари на фирмите за бързи кредити? Защо се приеха тези лобистки закони.
  • 26 бай стамат

    57 4 Отговор
    Браво бе Цвецко!! Откога те чакаме да ни отвориш очите!!
  • 27 БАИ ВИ ТОШО ЖИВКОВ ОТ ОТВЪДНОТО

    41 13 Отговор
    ЪЪЪЪ ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ , А ЕВРО РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ ,АКО БЕШЕ МНОГО ХИТЪР ИГРАЧ КАТО МЕН , ЩЕШЕ ДА ГО ИГРАЕШ И НА ДВАТА ФРОНТА , КАКТО АЗ СЕ ОПИТАХ НАВРЕМЕТО С ПРЕМИЕРА НА ФРГ ФРАНЦ ЙОЗЕВ ЩРАУС -

    - И РУСИЯ , А ВИЕ ЗАМО ГЛЕДАТЕ КАТО КОН С КАПАЦИ В ЕДНА ПОСОКА ВСЕ ЗА АНТЛАНТИЦИТЕ , МАЛКО ПО ДЪЛБОКО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЗА ТОЗИ НАРОД И ПО СЕРИОЗНО НА НЕЩАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Лукреция

    43 7 Отговор
    Домоуправителя има по- добри PR експерти и съветници. Използват вакуума и паническите мерки на властта в своя полза. Не разбирам защо не се обръща директно към Тулупио, а вдига акциите на ТКП и Нариткова от които нищо не зависи!?
  • 30 един от многото

    53 4 Отговор
    И този лъже , за него най важни са строителния бизнес.
  • 31 пешо

    77 2 Отговор
    прост физкултурник , но изпечен измамник .
  • 32 На Херо му става

    47 3 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й":

    Писмото го съчини моята секретарка. Една седмица Цецо го упражнява да го прочете, но в крайна сметка решихме да го пуснем по медиите така.
  • 33 Муахаха

    67 2 Отговор
    "Измина много време, откакто напуснах Народното събрание и парламентарната група на ПП ГЕРБ"
    Само около година и нещо драги ми Цецероне, след като стоя там 10.
  • 34 Брут

    56 3 Отговор
    Тоя съвсем целенасочено иска герберите да ритнат Баце я яйцата! Те обаче знаят, че без Баце "нема леп"!
  • 35 Българка

    38 7 Отговор

    До коментар #23 от "Кадилак мачка зазка":

    На кое викаш пестене? Милиарди за несъществуващи хвърчила и кораби? А за хората нищо
  • 36 Така е

    45 2 Отговор
    От трън та на глог. Погледнал се Илия пак у тия.
  • 37 3333

    56 6 Отговор
    Защо се дава трибуна на този доказан крадец? Някой го пробутва с цел да обере негативния вот срещу Бойко . С други думи Новата патерица на герб.
  • 38 Цецо прав си

    50 22 Отговор
    Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 2 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?
  • 39 Един от 10%

    19 7 Отговор

    До коментар #6 от "Монгола":

    Много жалко, Но сте абсолютно прав.
  • 40 вервай си

    30 5 Отговор
    Парични помощи на всеки български гражданин, без изключение, както стана в много страни, включително и наши съседи, които средства им се донесоха до входната врата, за което журналистиката не обелва и дума.

    Коментиран от #78

  • 41 БиБи Кинг

    35 3 Отговор
    Отворено писмо винаги означава, че некой се прави на интересен
  • 42 БОКО

    66 2 Отговор
    Цецко я кажи от къде са ти паричките ,че отваряш офиси във всяко градче!

    Коментиран от #92

  • 43 DEXTER

    51 0 Отговор
    Стана ми едно такова , асансьорно ....
  • 44 Спас безделника

    27 8 Отговор
    ЦЕЦКО, НЯМА ДА ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА, ТАКА КАКТО НЕ ДОЙДЕ НА БОКО В КРАТУНАТА. ЗА КАКВИ ПАРИ ГОВОРИШ БЕ, МОМЧЕ? ТА ЦЯЛАТА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНА КОНЦЕПЦИЯ Е СБЪРКАНА ЗАРАДИ ПУСТИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ. ЦЯЛО ЛЯТО НАБИВАХ В КРАТУНИТЕ НА КРАТУНКОВЦИТЕ, ЧЕ СРЕЩУ ВИРУСА НЯМА ПО -ДОБРА ЗАЩИТА ОТ КАПСУЛОВАНЕТО, ДОКАТО СЕ НАМЕРИ ВАКСИНА. ЦЯЛО ЛЯТО!!! НОВА ЗЕЛАНДИЯ ФАЛИРА ЛИ? ЯПОНИЯ? КОРЕЯ? ЗАБУТАНИТЕ ПО ПЛАНИНИ И ЗАД МОРЕТА ДЪРЖАВИ С РАЗУМНИ РЪКОВОДИТЕЛИ? АМА ПАРИТЕЕЕ! ГЛЕДАЙ И СЕГА КАКВО СТАВА: АЛИ БАБА ОТНОВО РЪСИ ЗАРАЗА, ФАНДЪКОВА - И ТЯ С НЕЙНИТЕ ПАЗАРИ И ЦИГАНСКИ НОСИТЕЛИ, НЕЗАКОННИ ЗАВЕДЕНИЯ ПОД ЕГИДАТА НА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА...СБЪРКАНИ СТЕ - ЗА БОКЛУКА СТЕ!
  • 45 ИВАНОВА

    59 2 Отговор
    Нагъл,по- нагъл,най - нагъл,Цветанов!
  • 46 Политик ли.

    60 0 Отговор
    Защо ли мислиш, че като плюеш бившите си колеги ще изтриеш петното от името и действията си и хората ще те харесат. Голяма грешка. Това говори за човек с липса на достойнство.
  • 47 ЦЕЦО ТЪПОТО

    47 1 Отговор
    КАКТО КАЗВА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ -- ,,С ПРАСЕ НЕ СЕ ВЛИЗА В СПОР" -- ОСОБЕННО КОГАТО Е БАВНОРАЗВИВАЩО СЕ !
  • 48 ТИКВОЧ ДОЛЕН

    33 7 Отговор
    ПАРИТЕ ЗА ОТВАРЯНЕТО НА ОФИСИТЕ НА ЦЕЦО ГУМЕНКАТА СА .... ОТ ГЕРБ ! БОЙКО Е В ОСНОВАТА НА ТОЯ ЦИРК С ЦЕЦО ТЪПАКА !
  • 49 ПРЕДАТЕЛ

    29 1 Отговор
    ОТВОРЕНОТО ПИСМО ОТ ЦЕЦО - В КЕНЕФА !
  • 50 ПЕНКО

    28 3 Отговор
    " АЗ СЪМ МЪНИЧКОО ЧОВЕЕЧЕ - НА ГЛУПАКА МИЛ ДРУГАР ... С ПРИКАЗКИ ГО ОМААГЬООСВАМ - ВЪВ ТОРБАТА ЦЯЛ ТОВАР ... ЦРУ-ЦРУ - ТРАЛАЛА СЪМ ТРАЛАЛА " !!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #54

  • 51 Га4е

    34 7 Отговор
    Цветан Цветанов и Б. Борисов са се договорили да говорят един срещу друг за да разпилеят гласове при гласуване на изборите. Никога не забравяйте тази договорка,записана от трето лице и веднага блокирана и изтрита.Никаква вяра на двамата.Лъжат ви. Не бъдете наивни.Проверети основно този ,който избирате да подкрепите.Проверявайте по сто пъти.

    Коментиран от #63

  • 52 Stoma

    19 6 Отговор
    Добре казано, да видим дали някой ще го чуе! Иначе новия бюджет е под всякаква критика...
  • 53 Шуми Марица

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вършец":

    Така са комунягите, първо герб после републиканци за Бг, няма пускане ,милиционери са дялян камък, да върне часовниците, да признае за купените избори от Герб, тогава да се прави на евро атлантик.
  • 54 Шуми Марица

    21 1 Отговор

    До коментар #50 от "ПЕНКО":

    Супер вярно, първо самопризнание за костин бродската афера и след това към бай Ставри, да му даде нови дрехи и нов апартамент, тоя носи за по 3/4хилки костюми обувки за 500лв.пини по 200лв.наеш ли как се докарва с наще пари, като барон е.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Шуменеца

    18 12 Отговор
    Цветанов е прав, време е за избори или ГРОБ или Ние! ОСТАВКА!
  • 57 Коко

    18 2 Отговор
    Цецо не можа да разбере, че за да му е успешна партията не трябва да е само ляв или само десен, а трябва да е такъв какъвто трябва към съответният момент. Все още се чуди дали в ляво или в дясно... пак някакви обвинения ейтака от нищото в хвърлени в нищото, толкова генерални сами по себе си, че не казват нищо, освен - не, не, не, не...
  • 58 даже и ги

    15 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кой68":

    подслушваше. Мисля беше в Горна Оряховица.

    Коментиран от #62

  • 59 Ник

    25 1 Отговор
    Показен пиар и алчност за власт!!!
  • 60 Недоволен

    26 1 Отговор
    Продажник и мизерник от всякъде. Никога не съм му бил фен. Предателите не ги обичат и врагове и приятели
  • 61 Борк

    16 6 Отговор
    ГЕРБ не са в състояние да се справят с кризата и ако съдим по реакциите на хората партията не я чака нищо добро.
  • 62 Кой68

    12 1 Отговор

    До коментар #58 от "даже и ги":

    Именно....Доколкото си спомням за бебе/та ставаше въпрос..После съда ги оневини,но живота и кариерите им цяха съсипани от един недостоен човек............

    Коментиран от #79

  • 63 Дядо Добри

    12 5 Отговор

    До коментар #51 от "Га4е":

    Абсолютно точно. Двамата разбойника са и в основата на този бюджет и в основата на разпиляването на гласове. Всичко е направено, за да докарат комунистите на власт, в една разсипана България с неизпълним бюджет. Така в края на 2021, ще ги обвинят за поредната национална катастрофа и ще се върнат обединени на бял кон, за да ограбят и останалите милиарди от Брюксел. ТОВА е ИСТИНАТА!
  • 64 сашо

    6 1 Отговор
    БРЕ ТОЯ МУСТАКАТ ТИП БИЛ И ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ.ПИСМОТО Е НА Б.Б-В.САМО ТОЙ В ГЕРБ Е МОЗЪК И БИОТОКОВЕ.ЗА ТУЙ НЯМЯ И СВОЯ ЖЕНЮРЯ Я.
  • 65 АБСУРД Е

    13 0 Отговор
    триволтов да напише писмо и то отворено

    Тоа си е папконосец, не е писач,нема толко акъл у пипоня
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Милан

    5 1 Отговор
    След мен и потоп, това е агонията... Нищо да няма след изборите... 53
  • 69 Лош

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    Но има голяма възможност новото правителство отново да е от коалиция начело с ГЕРБ!И тогава с този бюджет трябва да се справя отново ГЕРБ!
    Това означава,че ще се намерят допълнителни възможности да се попълни дефицитите в новия бюджет!
    Бъдете сигурни!А сега пред изборно е модерно да се хули!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 йокин

    3 3 Отговор
    Кой му е написал,писмото?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Наркодилър

    3 0 Отговор
    Парите за офиси и т.н. са от мене!9253
  • 75 Цъцъцъ

    3 0 Отговор
    Цъцъцъъ
  • 76 Митко

    17 0 Отговор
    Абе цецооо Абе тиквеник, помним как подслушваше и какво направи на лекарите а сега много се са загрижил за тях. Изчезвай бе плъх с плъховете.
  • 77 Хлорофил

    8 2 Отговор
    Говорящите папагали продължават да лъскат перата си и да дрънкат като латерна врели-некипели. Явно, късата им памет , ако изобщо имат такава, не е водеща в поведението им.
  • 78 Един

    3 3 Отговор

    До коментар #40 от "вервай си":

    Имам роднини в три страни от ЕС и със сигурност знам, че не са раздавани на абсолютно всички пък даже да им се носят в къщи, глупости на търкалета!
  • 79 Мъртво изродено,

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Кой68":

    Сложили го хладилна камера, къде да го сложат, ааа...гадно ги обвиниха,, все едно убийци
  • 80 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Алоуу Вършец, Асансьор, Ушак, Шлифер, Шестапартаментчиков, Тъстин сладур, не на наэи теэ, ако обичате моля иэчеэнете от ефиа! Эа теб, Драгалевския оригинален индо-европеец и Пикаещият Фонтан эа вас с удоволствие ще пожертвам научната си кариера эа да ви паэя, като надэирател в ЦСЭ.
  • 81 няма бивши

    6 0 Отговор
    ,,Ето какво пише Цветанов до скорошните свои съпартийци "........ ................... ПРИ КОМУНИСТИ ПО ПРОИЗХОД НЯМА БИВШИ , ТЕ ВИНАГИ СА ДРУГАРИ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ КАКТО СА БИЛИ БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ ИМ !
  • 82 Веско Маринов

    5 1 Отговор
    Цецко Къде си?
  • 83 Генералисвиниус

    10 0 Отговор
    А май всички забравиха защо този тарикат си тръгна от ГЕРБ.
  • 84 Тапата

    7 0 Отговор
    Забележително! Ц.Ц. се възмущава от собственото си творение. От скамейката нещата винаги изглеждат много лесни.
  • 85 Асансьорен техн

    7 0 Отговор
    Цецо да влиза във властта, че трети месец не ми е плащал.
  • 86 Цецо,как така

    6 0 Отговор
    изпусна да подчертаеш " енергиината независимост" ,която да постигнем със закриване на ТП ,да закрием и проекта с Белене? Абе човек! Изпусна и важната- свръх важна цел.Варна да стане Натювска.Тъй де.! Като е гарга,рошава да е!
  • 87 Haha

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гербераст4ета":

    В бюджета незабавно да се предвидят пари за още един асансьор за Цеци:)
  • 88 Ако съм на

    5 2 Отговор
    Мястото на Корнелия Нинова,ще събера Съвета още от сега и ще изиграя заедно с тях,такъв Асиметричен отговор на изборите,че свят ще им се завие.Не само че няма да преча на грабчо по места,но и ще си затварям очите,за нарушения,купуване на гласове.Нека печелят,колкото повече,толкова повече ще им го вкарам.Няма да се напъвам за власт.Колкото депутати имам сега,приблизително и след изборите. Това ще ми бъде целта.Ще ги оставя да се коалират,както им падне.Нека вземат сега властта.Ще им гледам чудото още първата година.Народа ще избеснее,защото и на българското търпило има край.И тогава, ще заминат на бунището,заедно с партнъори и патерици.Завинаги! Сега ако бесепето влезе във властта,ще натрупа такива негативи( без да е причина за тях), че сгромолясването му,от политическата сцена ще бъде фатално и завинаги. В най добрия случай,ще се превърнат в маргунали,радващи се на 15-20 места в НС.
  • 89 АнатемаБезроднико!ПроккетДаСи!

    9 0 Отговор
    Хайде Цвъки! Стягай дисагите напролет след изборите за Централния.Няма повече да обикаляш като простинал кон по молитвени закуски.
  • 90 robur

    4 1 Отговор
    ха ха ха - ише един виден руски учен Акад. Иван Петрович Павлов та
    той докоза че такива като Цветан Цветанов никога не се отказват от Държавна хранилка и ще намерят хиляди начини да не я уизгубят
  • 91 Цецо шлифера

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вършец":

    Ако бяхме държава тоя отдавна щеше да е при бай Ставри.
  • 92 Бай Шиле

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "БОКО":

    Парите за партията си ги е намерил на улицата,близо до болница "Лозенец".Там някой постоянно губи портфейли пълни с долари.Сума ти народ обикаля по тази улица... И те така.
  • 93 Козяк

    1 0 Отговор
    Гласувайте за Цецко! Като стане цар,ще си купим и самолетоносач.То тия F 16 къде ще кацат по нашите грапави летища?
  • 94 прокурор

    10 0 Отговор
    Като му видях снимката на тоя наглец,сетих се как позираше по БНТ в някакъв военен тренажор за изтребители.Уж Ф 16.След два дни пак по БНТ каза,че Радев лобира за Грипен,понеже шведите са го подкупили.Тоя Цецо направо кърти мивки,голям сладур е.
  • 95 уау

    4 0 Отговор
    Цецко,ти кой беше ?
  • 96 Aлтънпармаков

    2 4 Отговор
    Какъвто и да е Цветанов, написаното е 100% вярно и точно. И народа ще го разбере следващите месеци и години. Но тогава цяла България да излезе на улици и площади, полза няма да има. Тогава ще се мре от глад!!!
  • 97 Българин

    7 2 Отговор
    Тоя го готвят американците активно да смени боко, в момента подлизурки и амбициозни безморални хора се вливат в организацията му в цялата страна. Принципът на ановата партия - ние сме гладни, а вие имате какво да ни дадете!
  • 98 Мнение

    6 0 Отговор
    Бившият втори в ОПГ герб, да плюе по бившия си началник и да се прави на невинен и света водица, е все едно дясната ръка на Ескобар да се покаже като някаква опозиция срещу него!!!

    Цецо разследване и затвор не ти мърдат и на теб! Нямало теб кой да те съди, нали това каза, когато излезе доказателството за едно от престъпленията ти?!
    Когато народът си върне пълната власт, ти ще бъдеш сред първите разследвани и съдени!!!
    Така, че радвай се на мезонета и личния асансьор докато можеш!!!
  • 99 Хаджиментов

    5 0 Отговор
    Аман от безскрупулни политикани, които не се спирад пред трагедии и бедствия, само и само за да влязат в медиите и да преследват своите нечистоплътни политически цели.
  • 100 Бай Ху (By Who)

    1 0 Отговор
    Според мен писмото е трябвало да започва така: От: Цветан Цветанов, собственик на десетина апартамента и два асансьора. И да завършва така: Желая кураж и се надявам следващата бюджетна година да придобия още един апартамент.
  • 101 Жулиен Гаков

    2 1 Отговор
    Ти долна американска ПОДЛОГО!!!!

    Коментиран от #105

  • 102 ФАНИ МИ ГО

    2 0 Отговор
    ЦЕЦООО МНОГО СИ ТЪП ЦЕЦОООООО!
  • 103 Провинция

    2 1 Отговор
    Бойко, направи обиколка с джипа и в дълбоката провинция,там където общинските кметове са няколко мандата избирани от ГЕРБ. Сам ще се увериш,че почти всички са подлоги на Цецо и за заблуда в структурата му вграждат свои доверени хора,а тези които са известни като местни феодали, играят на всички фронтове,огледай се? Пример, град Златоград!!!
  • 104 000

    0 1 Отговор
    тоя па кво е писал все едно Баце е правил бюджета??? толкоз ли не разбра за тия години, че той акъл за това - НЯМА... Баце е само клоун в цирка.. а Цеци излезе от двореца за да го превзема наново.... или май го изгониха от там.
  • 105 доброжелател

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "Жулиен Гаков":

    Аза тебе руска еднопосочна виза.
  • 106 Бай Златан

    1 0 Отговор
    А бяхте неразделни другари......
  • 107 ТОЙ Е

    2 0 Отговор
    САМО КОЙТО ГО ПОЗНАВА ОТ БЛИЗКО ЦВЕТАНОВ МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЛКО ОТГОВОРЕН ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН КОЙТО МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #109

  • 108 Дон Педро

    0 0 Отговор
    Проба беэ элоба
  • 109 вярно

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "ТОЙ Е":

    Така изглежда
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове