Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 08:52 6 647 193

Фандъкова каза кой носи отговорност за шахтата-убиец

  • фандъкова-
  • шахта-
  • 16-годишен-
  • токов удар

Отговорностите са много конкретни и те ще бъдат установени, подчерта кметът на София

Фандъкова каза кой носи отговорност за шахтата-убиец - 1
Снимка: БГНЕС

Още веднъж искам много искрено да изкажа съболезнованията си като майка и като кмет, защото всички ние изпитваме страх и гняв в тази ситуация. Трагичен инцидент, но и тежко престъпление е това, което се случи в неделя.

Моята отговорност, като кмет, е да представя всички факти и обстоятелства максимално бързо, за да може следствените органи да установят виновните максимално бързо. Това се очаква от всички граждани. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по bTV.

Всички документи бяха изпратени в прокуратурата. Поддържаме контакт с градския прокурор, добави тя.

Различните институции, които имат отношение към този казус, започнаха да се дистанцират. Проверката не изчерпва всичките обстоятелства. Тя изчерпва отговорностите на институциите относно монтажа и експлоатация на павилионите, които са свързани с ЧЕЗ. За съжаление са свързани без да имат удостоверение за поставяне, уточни кметът.

Това означава, че е подавано напрежение на обекти без проекти за свързване. Така няма как да се гарантира, че свързването е правилно. Кабелът е поставен абсолютно незаконно, престъпно. Вместо кабел за подземно преминаване, това е кабел за въздушно преминаване, каза още Фандъкова.

По думите ѝ, кой е виновен ще каже прокуратурата, но отговорността на институциите е ясна по отношение на контрола на разрешителните.

"Контролът по отношение на преместваемите обекти е вменен на главните архитекти и служителите на районните администрации. Вчера обявих, че главният архитект на София към всички кметове е изпращал многократно напомнителни писма за незаконните обекти и настояване те да бъдат демонтирани. За съжалени голяма част от незаконно монтираните обекти все още не са премахнати", разясни Фандъкова.

По думите ѝ, службите в район Триадица от години са допускали нарушения, не е упражнен контрол. За конкретния павилион, който е на територията на болницата, за него има започната процедура още през 2018 година за премахване от район Триадица. Има констативен акт. Изпратен е в НАК. Оттам са поискали отстраняването на някакви нередности, но процедурата е зациклила.

"Този обект е стоял от години. Това, което е трябвало да направи администрацията, е да установи и да започне процедура, ние работим по закон, тази процедура работи по няколко стъпки. Ако имахме правилно направен констативен акт, за да не падне в съда - имено затова процедурите продължават с години", каза още Фандъкова.

Не мисля, че се пишат умишлено констативни актове, които да падат в съда, добави тя.

"Това категорично е престъпление. Но аз не съм прокурор и престъпленията се установяват от съответните органи. За мен е най-важното, което беше отново обяснено от ЧЕЗ по много странен начин, отрекоха се от своя отговорност, е подаването на напрежението, че това е опасно и затова, когато се въвеждат сгради в експлоатация, знаете, че не може да се подаде напрежение, ако сградата не е въведена в експлоатация.

Но те са го подали, имайки една служебна бележка с подпис със запетайка от главния архитект на район Триадица. Тази служебна бележка няма никаква стойност по ЗУТ.

В техния договор много ясно е написано, че напрежение не може да се подава, ако обектът не е въведен в експлоатация, каза още Фандъкова.

Собственикът е прекарал кабела. Отговорностите са много конкретни и те ще бъдат установени, подчерта кметът на София.

Шахтата е общинска собственост. През нея преминават кабели на светофара, има и споделено трасе на кабелни оператори. Проблемът с контрола е много труден. Ще се монтират датчици, които са установяват нерагламентираното им отваряне. Когато светофарът е бил преместван, там са били рязани незаконни кабели, разкри още Фандъкова.

Говорейки за аварията в метрото, Фандъкова съобщи, че няма щети по носещата конструкция, извършена е и проверка на материалите. Възстановяването на третия метродиаметър ще стане изцяло за сметка на изпълнителя.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен

    199 21 Отговор
    А къде е тя в схемата? Само от нея не зависи. И защо ни е тогава кмет, като от него нищо не зависи? ОСТАВКА! ОСТАВКА МЪРЛ0 !

    Коментиран от #193

  • 2 Караибрахим

    159 3 Отговор
    Пак ли е виновен Орешарски?

    Коментиран от #18, #111

  • 3 Тия които са рязали незаконните

    187 2 Отговор
    Кабели явно не са ги изолирали..... Итересно как ти дигат колата за 5 минути щот е незаконно паркирала а тез бараки не МОЖЕЛИ ДА ДИГНАТ?!!!!

    Коментиран от #186

  • 4 Фандупкова

    110 1 Отговор
    Аз нямам нищо общо!
  • 5 Чичо Доктор

    89 5 Отговор
    Тази маска трябва да си я носи постоянно, винаги е сополива.
  • 6 Azz

    119 5 Отговор
    фъндъчката з дни чака да и напишат речта...сега излиза и чете с умен поглед на преживяща крава и се надява тиквата да плати достатъчно за да не и пламне д-то...

    Коментиран от #16, #43

  • 7 Fate

    100 2 Отговор
    Сигурно ще осъдят бащата на детето
  • 8 един от многото

    100 4 Отговор
    Единствено и само ти , госпожо Фандъкова! Ако се направи една ревизия на всички магазинчета и павилиончета в страната , ще се напълни хазната само с глобите не нередовните! Но важни са шкафчетата!

    Коментиран от #21

  • 9 сара

    78 2 Отговор
    Сега става ясно, че всеки е вършил нещо през главата на закона и нищо не ги извинява. Колкото и да си разменят топката виновни са двете страни на процеса Фандъкова-ЧЕЗ.
  • 10 5643

    75 0 Отговор
    Айде сега, като гаражните клетки и тея незаконни будки ги махайте, ама няма да си свършите работата щото всички сте "бутки" ама с П
  • 11 Статистик

    85 2 Отговор
    Пак ни лук яли, ни мирасали, но да очакваш от гербаджия да поеме отговорност е като от крава за литне - противоестестнено е.
  • 12 пожелание

    81 4 Отговор
    Кметицата трябваше да си е подала оставката на момента !!!
  • 13 Кръвнина

    67 7 Отговор
    Фандъкова хич няма вина затова, че нейните подопечни т.е. районните кметова са си затваряли очите за да тече далаверата и някой да лапа. Значи тя горката самарянка веднага подала документите за да не се сети някой да съди общината... Защото общинска собственост е шахтата и колкото и да си прехвърлят отговорността едни 300000 лева ще трябва да платят софиянци заради безхаберност та на общинарите.
  • 14 Гост

    60 2 Отговор
    САМО ЛАКАРДИИ КАТО ПРИМАТА, И ОБЩИ ПРИКАЗКИ.........................................НАГЛЕЦИ ДОЛНИ.ТИЛВАТА АКО И ПОВИШИ ГЛАС И ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧЕ...............УЖАС,ТОЛКОВА ГОДИНИ ТИЯ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ И РЕШАВАТ СЪДБИ НА ХОРАТА..............ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА,ВСЕКИ ДЕН ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ТАЗИ ,,ТЕРИТОРИЯ,,И ДА СМЕ НИЕ ИЛИ ДЕЦАТА НИ
  • 15 Злокучене

    63 2 Отговор
    Гнусно ! Смрад. Нечистотия.
  • 16 ПСР

    62 2 Отговор

    До коментар #6 от "Azz":

    Съгласен и + от мен.3 или повече дни,не посмя да се покаже.Той и Лидерът й,така прави при тежък гаф/инцидент.Старата практика ги е научила-"всяко чудо за три дни".Ще пишат,ще се ровят,после ще се забрави,а т.нар."проверки"ще се затлачат във времето.
    Жалко за момчето.Жалко за всички нас.Че допускаме,такова чудо да управлява и борави с парите ни.
  • 17 Иван Грозни

    52 2 Отговор
    От както си кмет си майка само на собствените си деца. С чуждите да става каквото ще. Хората не искат да се търсят виновни, а да не се създават условия за виновност. Сега ще оберат пешкира най-дребните риби. Покажете корумпираните, които са дали разрешителните за обектите, а не са ги привели съгласно норматимните изисквания.

    Коментиран от #58

  • 18 Ако

    58 3 Отговор

    До коментар #2 от "Караибрахим":

    не е Орешарски, другия дежурен виновник на тиквите е Станишев и тройната коалиция. Аз досега за виновен гербераст или придворна калинка не съм чувал.
  • 19 Потрес

    54 1 Отговор
    Излиза, че за крадене на пари има значение, а за носене на отговорност няма значение от коя партия е кметът и всички заедно носят отговорност! Какъв дебилизъм! Фъндъкова, вие герб никога не носите отговорност! Ако носехте, до сега да се беше махнала безславно! Оставка и дим да те няма! Вашата пртийка е опазна за живота на хората!
  • 20 Чип и Дейл

    35 0 Отговор
    Само тя в цветя и рози!

    Коментиран от #46

  • 21 Шкаф

    26 0 Отговор

    До коментар #8 от "един от многото":

    Ми свали ги от валс де тва са 10+ години явно ви Ааресва

    Коментиран от #182

  • 22 Факт

    31 0 Отговор
    И най отгоре седи ТЯ!

    Коментиран от #33

  • 23 НОВО ПЕТ

    9 32 Отговор
    ТУК ВСИЧКИ СТАНАХА ПРОКУРОРИ....ЛЕКО ШЕ СПУКАТЕ БАЛОНИТЕ
  • 24 Кси

    37 1 Отговор
    Липса на контрол, всеки може да си пуска ток както реши, тъй излиза

    Коментиран от #101

  • 25 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    5 37 Отговор
    ТО ЗАТОВА КМЕТИЦАТА ВИ ТРЕСКА НА ИЗБОРИ...ЩОТО СТЕ ГОЛА ВОДА....ПРОКУРОРА ЩЕ КАЖЕ КОЙ Е ВИНОВЕН
  • 26 1234

    34 1 Отговор
    Фандъкова, себе си къде виждаш в тая верига.
  • 27 отврат

    48 2 Отговор
    Гледах малко от интервюто тази сутрин, отвратих се и се отказах. Първо се отвратих от угодните въпроси на Хекемянчо, разговора се разми в обяснения на правила, норми....и накрая нищо. Район Триадица имало системни нарушения, след като има къде е кмета на София - никой не попита, никой не попита и защо този кабел с години е така, кой ще понесе отговорността, пълна пародия беше това интервю и се водеше в стил да прехвърлим вината на друг, а виждаш ли аз съм невинна
  • 28 До тук

    35 3 Отговор
    само един гербав трол се е изходил в коментарите.

    Коментиран от #91

  • 29 Васил

    35 3 Отговор
    Кой носи отговорност тази луда ли е или на такава се прави нали ти си кмет на това гето отговорността е твоя крайно време е да си подадеш оставка за немарливата си работа.
  • 30 Аз40🏴‍☠️

    42 3 Отговор
    Фандъкова е крадлив бок_лук, възкачена от ГЕРБ с изборни измами. Всички го знаем това.
  • 31 ненормално

    31 0 Отговор
    Добре де,шибаняците от ЧЕЗ,предполагам са си вземали парите за ел.енергия.Следователно има електромер.Следователно всичко е точно.Следователно всички по веригата с ефективни!
  • 32 Българка

    35 4 Отговор
    След като Фандъкова казва, че шахтат е общинска и й трябваха 4 дни да го съобщи, питам ЗАЩО НЯМА КАДАСТЪР НА ВСИЧКИ ШАХТИ на територията на гр. София? Кой трябва да разпореди, ако трябва със законодателни промени, в България да има списък на всички шахти. Как се упражнява контрол на този "подземен град" от съоръжения. Герб управляват от 11 години, а в София повече. Защо елементарни, животозастрашаващи съоръжения са пред очите на всички, а по документи ги "търсим" и прехвърляме топката. Отговорът е ясен! Когато има хаос, безконтролност, лесно се правят корупционни схеми, нарушения, в случая убийство.
    Очаквам конкретика, а не общи приказки. Ясно е, че наказателната отговорност се предполага, че е на спциалист от ЧЕЗ. Но моралната и административна вина си има конкретни имена, лица от общината и от район Триадица. Начело на списъка от тези имена е Йорданка Фандъкова

    Коментиран от #42

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    6 27 Отговор
    САМО ПРОКУРОР ОПРЕДЕЛЯ ВИНОВНИТЕ....КРАЙНОТО РЕШЕНИЕ Е НА...СЪДА....В САЙТА НА ДРУГАРИТЕ МНОГО СЪДИИ СЕ НАВЪДИХА

    Коментиран от #50, #70, #140

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Перо

    35 2 Отговор
    Няма и помен за собствена вина,все едно,че и тиквата не е отговорен за работата на министерствата.Не знам какво трябва да се случи в мутренската кочина за да има оставка! За фрапиращо криминално или държавно престъпление,максималното наказание е отстраняване от длъжност,до изясняване на случая. За оставка или осъдителна присъда не може да се мисли!
  • 37 соколин

    32 2 Отговор
    Една седмица слугинажните медии снимат една шахта убила дете. Знаете ли подлоги медии и, колко такива шахти има в София, а в България? Позор!!!!!!!!!
  • 38 Фъндуца

    31 1 Отговор
    Ние с бацето за 10 години не сме виновни за нищо, комунистите са виновни нищо, че сме бекапейски членове бивши 😂
  • 39 Ван дер Любе

    30 3 Отговор
    Гешев нали си я обича ще искара Янчулев виновен или някой преди него. А кой трябва да контролира такива обекти? Колко са контрольорите, които са назначени към общината и трябва да обикалят улиците и да проверяват такива обекти? Кой им е шеф? Не е ли Фандъкова на върха на пирамидата и съответно носи отговорност за работата на подчинените й. Оставка! Фандъкова ни убива с мръсен въздух, лоша инфраструктура, разпадащо се метро и сега ток по улиците.

    Коментиран от #49

  • 40 Кво стана

    13 0 Отговор
    С терасата на пацу терасата. Премахната ли е.
  • 41 гост

    17 2 Отговор
    .........главния архитект разпращал писма до районните архитекти за премахване на незаконни обекти. Вчера го гледах тоя умник,как разясняваше че служ. бележка не била документ.А твоите писъмца какъв документ са ? Явно никакъв,щом няма резултат от години А и Главния архитект не минава ли на проверка да види резултата от писъмцата си.Или не живее в София?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Запознат

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "Azz":

    Речта я чака от Вожда. пък той я поръчва на един от двамата що годе по-грамотни от ГРОП, за това се бави.

    Коментиран от #120

  • 44 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    2 19 Отговор
    ТО МНОГО ОБВИНЯВАЩИ, МНОГО РАЗОБЛИЧАВАЩИ......ДРУГАРИ СОЦА СИ ОТИДЕ ОТДАВНА...С ТЯХ И ДРУГАРСКИТЕ СЪДИЛИЩА...

    Коментиран от #53

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 1122

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "Чип и Дейл":

    Цветя и рози. Букет от гъби е фъндък.
  • 47 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    1 12 Отговор

    До коментар #45 от "Брадвата":

    ОСЪДИ ГИ....АМА НЕ ТИ СТИСКА......

    Коментиран от #52

  • 48 Дудю

    13 1 Отговор
    Фънди и Кутка мислят ли итре да произнасят слово на Паметника, после да не рекът пак, че Президентът е изпратил хорада ги освиркат
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 що е това

    8 4 Отговор

    До коментар #34 от "ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП":

    Кой прокурор обаче? От теб разбирам, че ние имаме прокуратура!?

    Коментиран от #56

  • 51 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    3 11 Отговор
    Я КАКЪВ ГОЛЯМ ЕНТУСИАЗЪМ ЗА ПОСОЧВАНЕ НА ВИНА...ТИПИЧНО ЗА БСП ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ....
  • 52 Брадвата

    7 2 Отговор

    До коментар #47 от "ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ":

    Ейй, гладен ще загинеш, щото адвокати-паразити не ползвам
  • 53 Шуши

    3 5 Отговор

    До коментар #44 от "ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ":

    Тоя дето ме убеди да гласувам за кака Корни пак се пияви, браво ще убеди и други
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Значи когато

    16 2 Отговор
    "откриваме" обекти, проещтирани и изпълнени от други - НИЕ ОТ ГЕРБ сме ги направили /справка - онзиденшното посещение на Вожда във Варна, за да се прислаччи и олигави с присъствието си откриването на нова църква, за която варненци събилаха дарения десетина години!/; щогато има трагедия - виновни са други... Изненада ли е, че учителката /!/ Фъндъкова няма нито морал, нито доблест да признае вината си? /А каква учителка е била - прави ли ви впечатление, че НИТО ЕДИН неин ученик не е кал нищо за нея? Така се случва с безличните амбициозници...

    Коментиран от #68, #89

  • 56 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    1 16 Отговор

    До коментар #50 от "що е това":

    АМИ НАМЕРИ ПРОКУРОР В БРЮКСЕЛ ИЛИ В....МОСКВЕ....А МОЖЕ И НЯКОЙ ИЗВЪН ЗЕМЕН
  • 57 червени червеи

    2 20 Отговор
    Брей, цялото червено войнство се е хвърлило на амбразурата да защитава червената идея и да громи хората, които направиха поне нещо за тая прогнила държава.

    Коментиран от #75

  • 58 Българка

    18 1 Отговор

    До коментар #17 от "Иван Грозни":

    През 2018 фирмата на собственика на въпросния павилион е регистриран в БАПХ. Тоест нарушение на държавно - гробовно ниво.

    Коментиран от #59

  • 59 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    2 13 Отговор

    До коментар #58 от "Българка":

    ОЩЕ ЕДИН ПРОКУРОР СЕ ПОЯВИ. В САЙТА.......
  • 60 Българка

    16 2 Отговор
    Заглавието трябва да бъде- Фандъкова НЕ КАЗА кой носи отговорност

    Коментиран от #62

  • 61 Ко Ко

    13 1 Отговор
    Ко каза фандъкова??? Май нищо не каза.
  • 62 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    2 13 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    ТЯ ДА НЕ Е ПРОКУРОР....ДРУГАРЮ
  • 63 ОСТАВКА

    15 1 Отговор
    ОСТАВКА МЪРЛ0 !!!

    Коментиран от #67, #79, #100

  • 64 Vov

    13 3 Отговор
    Отговорността и е ЛИЧНА. Та е създала тази система и я покровителства. А булеварда беше ремонтиран скоро и кабелите са били подземни до ремонта. Някой ги е забравил и после отгоре. Кой е строителят?
  • 65 ИВАН

    13 2 Отговор
    Казала, рекла ... тая не трябваше ли да е много отдавна в затвора - и там е за хора, поне да стане човек
  • 66 Народа на Бг

    14 2 Отговор
    До Крадлата на боко:
    Твоята отговорност, като кмет, е да си подадеш Оставката и да се Смирите Най-накрая крадци и престъпници герберски.

    Коментиран от #71

  • 67 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    2 12 Отговор

    До коментар #63 от "ОСТАВКА":

    ЩЕ ЧАКАШ ПОНЕ ОЩЕ ТРИ ГОДИНИ...ПОСЛЕ СИ ЗНАЕТЕ....ПАК ЩЕ ВИ ТРЕСНЕ НА ИЗБОРИТЕ...ДРУГАРИ
  • 68 Гешев

    13 1 Отговор

    До коментар #55 от "Значи когато":

    Каквато комсомолка и партийка, спортискта и отличничка! Само най-добро от БКП е в ГЕРБ. И баш комсомолците бяха такива - пъчеха се, но ако нещата загрубеят, веднага някой друг им беше виновен.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Отвратен

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП":

    ФАНДЪКОВА......КРАДЯЩА НА ИЗБОРИ БСП

    Коментиран от #76

  • 71 НОВО ПЕТ

    2 5 Отговор

    До коментар #66 от "Народа на Бг":

    АКО ТИ СИ НАРОДА....АЗ СЪМ КОСМОНАВТ
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Само Гроб

    9 2 Отговор
    Ромска кметицо махай се купихте циганския вот изкара 2 години сега марш!
  • 74 Алекс

    12 2 Отговор
    Какво миека пак тая повлекана? Хич не я и слушам, защото лъже и се оправдава постоянно! Сега пак друг е виновен, а чии са улиците и тротоарите в София ? ОСТАВКА!

    Коментиран от #82

  • 75 Борисов

    8 1 Отговор

    До коментар #57 от "червени червеи":

    Казах ви. Тази опорка с червени вече не минава. Не са те виновни. Сега е виновен Христо Иванов.

    Коментиран от #90

  • 76 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    2 7 Отговор

    До коментар #70 от "Отвратен":

    ОСЪДИ Я.....И ТИ ЛИ СИ ПРОКУРОР...МНОГО СЕ НАВЪДИХТЕ НЕЩО....ДРУГАРИ
  • 77 Корумпирана си ти Фандъкова

    7 2 Отговор
    И ти си в схемите. С години да не можеш да осигурил контрол...това не е само за оставка, но и за съд!

    Коментиран от #83

  • 78 аз съм Веска

    8 2 Отговор
    БЕЗОПАСНОСТТА КОЯТО ПРЕСЛЕДВАМЕ, Е В КОМПЕТЕНТНОСТТА НА ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНОТО ДРУЖЕСТВО .Я ТУК ДА СЛОЖА И ПОЖАРНАТА ОХРАНА . И ТАМ ИМА ИНСПЕКТОРИ КОИТО ОБХОЖДАТ ОБЕКТИТЕ И ДАВАТ ПРЕДПИСАНИЕ .ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОСЛЕДВАЩИ , СЛЕД ОДОБРЕНИЕ НА ПРОЕКТА ЗА УЗАКОНЯВАНЕ .
    ЯВНО СА В ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ С ГЛ . ПОЖАРНИКАР...
    ПОДДЪРЖАЙТЕ ОГЪНЯ .... ТОЙ ИДВА ....
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Хайде да

    9 1 Отговор

    До коментар #42 от "зрънчо":

    погледнеш задълженията и отговорностите на софийския кмет? Когато стане влакова катастрофа например, цялата вина се стоварва върху министъра /има много примери, прегледай историята - не се отнася за гербаджията Московски!/ - когато се случи тежък инцидент в града - следствие от немарливост - виновни са всички по веригата - за лош контрол, несъздадено организация, корупция... кметът не взема заплата за да коментира, а И за да НЕ СЪЗДАВА УСЛОВИЯ И ДА предотвратява подобни инциденти...

    Коментиран от #98

  • 81 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    3 8 Отговор
    БСП КОМУНЯГИТЕ В ТИХ УЖАС...КМЕТА НА ТРИАДИЦА ОТ ДБ И ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА БСП....МАЙ ШЕ ОБЕРЕ ПЕШКИРА
  • 82 зрънчо

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Алекс":

    Парчето, парчето!
  • 83 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    2 10 Отговор

    До коментар #77 от "Корумпирана си ти Фандъкова":

    ОСЪДИ Я...ИЛИ НЕ ТИ СТИСКА...ПРОКУРОРЕ.....ОТ БСП

    Коментиран от #119

  • 84 КМЕТ НА ТРИАДИЦА

    3 5 Отговор
    ДИМИТЪР БОЖИЛОВ.....ОТ ДБ И ПОДКРЕПЕН ОТ БСП КОМУНЯГИТЕ....ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА.....
  • 85 Толуп

    14 2 Отговор
    Самоковската мърла пак се оправдава.Виновни са комунистите, че са направили булевард и болница.Долни безочни същества.Затвор .
  • 86 Тодор Живков

    8 0 Отговор
    Комунистите са виновни кой!!!
  • 87 Червени тикви

    3 9 Отговор
    защо,не си избрахте комунистката Маяма,сега нито шахти щяхте,да имате нито ток!

    Коментиран от #154

  • 88 Куку

    7 1 Отговор
    Аз едно разбирам: виновните не са от герб.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 зръчно

    3 6 Отговор

    До коментар #75 от "Борисов":

    Голям рев от червените крадци! Как е другари, ще го давате или няма да го давате?
  • 91 Значи

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "До тук":

    другите тролчета са 27.
  • 92 Видими резултати

    14 1 Отговор
    цялото "управление" на ГЕрП е един електрически стол за народа. Банда некадърни калинки, които са кадърни само в измислянето на всякакви такси и таксички, глоби и рекет. Въпросът е ДОКОГА ще търпим ?
  • 93 Бесен

    16 1 Отговор
    Каква чест, каква доблест. С крадени гласове заема този пост. Такова "нещо" е нямало право да бъде учител. На какво учу децата, на подлост, на лицемерие. ОСТАВКА ПОДЛОГО МРЪСН@ !!! ОСТАВКА НА ТЕБ И ЦЯЛАТА ТИ ВМИРИС@НА ПАРТИЯ пълна само с УТР.ЕПКИ !!!

    Коментиран от #97

  • 94 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    1 13 Отговор
    КМЕТА НА ТРИАДИЦА..ОТ ДБ, ПОДКРЕПЕН ОТ БСП......НЕЩО МНОГО МЪЛЧАЛИВ....БСП КОМУНЯГИТЕ НА АМБРАЗУРАТА В НЕГОВА ЗАЩИТА...ЩО ТАКА БЕ...ДРУГАРИ
  • 95 Патка некъдърна

    13 1 Отговор
    Обвинява, че всички взели да се дистанцират, пък тя говори като, че ли е в другото полукълбо и никакви задължения няма
  • 96 Кръвожаден

    5 2 Отговор
    Няма ли BLOOD,няма управия !
  • 97 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    2 9 Отговор

    До коментар #93 от "Бесен":

    ЩО БЕ...ВСИЧКИ ПРИЗНАХА ПОБЕДАТА НА ФАНДЪКОВА....МАЯ НАЛИ ХОДИ НА СЪД....И ОСПОРВА ИЗБОРИТЕ
  • 98 зрънчо

    1 10 Отговор

    До коментар #80 от "Хайде да":

    По твоята логика са виновни и Бойко и Радев, нали и те управляват държавата?
    Радев виновен ли е за шахтата? Не, нали????
    Кажи бе комуненце мазно?
  • 99 Тошко

    9 1 Отговор
    За съжаление са свързани без да имат удостоверение за поставяне, уточни кметът.
    Това, че са свързани без удостоверение е нарушение сигурно.
    А как са поставени без удостоверение за поставяне?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Мародер

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "Кси":

    Не е тъй! Я опитай Ти да се закачиш! И общината и ЧЕЗ ще те спукат от глоби!
  • 102 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 8 Отговор
    А ДИМИТЪР БОЖИЛОВ, ЩО ....МЪЛЧИ...А ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ
  • 103 Фандъкова има задължение да Натопи

    17 1 Отговор
    Всички около нея??? Те като потъват тя да ходи по главите им.!! Да и останат сухи краката??? Шахтата била Общинска, но Другите са виновни!!

    Коментиран от #106

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 8 Отговор
    И КОЙ Е ПОДПИСАЛ ДОКУМЕНТА ЗА ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ....АКО ВЪОБЩЕ ИМА ТАКЪВ...
  • 106 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 7 Отговор

    До коментар #103 от "Фандъкова има задължение да Натопи":

    ДИМИТЪР БОЖИЛОВ ЗНАЕ.......
  • 107 БОГ ЗАБАВЯ но НЕ ЗАБРАВЯ !

    9 2 Отговор
    От ГРОБ, ПОМНЕТЕ ТОВА !!!...

    Коментиран от #110

  • 108 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 6 Отговор
    ТУКА ВСИЧКИ СТАНАХА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ...А ДРУГАРИ....
  • 109 Фънда Компира

    5 1 Отговор
    Разбрахте ли в, сичко сме от ГРОБ , НО моля ви не ПОЛИТИЗИРАЙТЕ !
  • 110 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 6 Отговор

    До коментар #107 от "БОГ ЗАБАВЯ но НЕ ЗАБРАВЯ !":

    О...ВЕЧЕ ИМАМЕ И МАФИОТСКИ ДЕВИЗИ....
  • 111 В.В.П.

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Караибрахим":

    ,,Обектът е отдавна там .Строен е от комунистите.. Орешарски е в кюпа.!!!.,добави Градоначалника..

    Коментиран от #114

  • 112 Ром гласоподавател

    9 1 Отговор
    Чакам някой от ГРОБ да ме агитира !
  • 113 колко много

    9 1 Отговор
    Много искрените съболезнования при причинена смърт се нарича оставка , иначе е много искрено лицемерие . Все някой ден ще бъдете съдени , което ще бъде много справедливо предвид деянията ви.
  • 114 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    1 11 Отговор

    До коментар #111 от "В.В.П.":

    МОЖЕ И ОТ ВРЕМЕТО НА ЛУКАНОВ ДА Е...МОЖЕ ДА ГО РАЗПИТАМЕ.....
  • 115 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    2 10 Отговор
    АЙДЕ БЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ...КВО СТАНА С ОБВИНЕНИЯТА....НЕЩО СЕ ИЗГУБИХТЕ КАТО ШУМКАРИ В ГОРАТА

    Коментиран от #122

  • 116 АМОН

    10 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Когато светофарът е бил преместван, там са били рязани незаконни кабели, разкри още Фандъкова.

    ЕТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!!
    КОГАТО СА ИЗВЪРШВАЛИ РЕМОНТ НА СВЕТОФАРА СА ИЗВЪРШВАЛИ РЕМОНТ И НА ТРОТОАРА.

    Сега е редно да кажеш КОЯ Е ФИРМАТА ПОДДЪРЖАЩА СВЕТОФАРИТЕ спечелила поръчка за 9 милиона лева общински пари!!
    КОЙ ПРИЕ РЕМОНТА ОТ ОБЩИНАТА, ИЗВЪРШЕН ЛИ Е ТОЙ СЪГЛАСНО УТВЪРДЕН ПЛАН ИЛИ ПРОСТО ТАКА СА СИ ПРЕМЕСТИЛИ СВЕТОФАРА , РЯЗАЛИ СА КАБЕЛИ И НАКРАЯ УБИЛИ ДЕТЕТО!!

    ТИРМАТА КОЯТО Е НАПРАВИЛА ТОВА Е НА НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯ СПАС РУСЕВ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ.

    ЗАЩО ФАНДЪКОВА НЕ КАЗВА ИМЕТО НА ФИРМАТА ИЗВЪРШИЛА РЯЗАНЕТО НА КАБЕЛИТЕ И РЕМОНТА НА ТРОТОАРА?!

    КОЙ СПЕЧЕЛИ ТЪРГА ЗА ПОДРЪЖКА НА СВЕТОФАРИТЕ МА ГОСПОО?!!

    Търгът е спечелен от "Трафик Мениджмънт София" ДЗЗД с участници в него "Ес Ди Нет Комюникейшънс" ЕООД и "Трейс Груп Холд" АД.!!!!

    ПАК ТЕЗИ ОТ ТРЕЙСИ !!!

    ПОМНИТЕ ЛИ КОЙ БЕ ВИНОВЕН ЗА КАТАСТРОФАТА ДОВЕЛА ДО ОБРЪЩАНЕТО НА АВТОБУС ИЗБИЛ ТОЛКОВА ХОРА ?!!

    ЗАБРАВИХМЕ ГО!!! И ТОВА ДЕТЕ ЩЕ ЗАБРАВИМ.
    А ПУГАНЦИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТРОЯТ И ДА НИ УБИВАТ !!

    Коментиран от #121

  • 117 Учителка по руски

    8 0 Отговор
    Стар комунистически кадър !
    Но по презумпция некадърна !
    Боже, ще повърна !...
  • 118 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 7 Отговор
    А НЕЩО ЗА ДИМИТЪР БОЖИЛОВ ДА КАЖЕТЕ......ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Azz

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "Запознат":

    Така е,при толкова много калинки,лелки,джендъри...грамотните се броят на пръсти...
  • 121 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 6 Отговор

    До коментар #116 от "АМОН":

    ДАЙ ДОКУМЕНТИТЕ НА ПРОКУРОРА
  • 122 герб е позор

    8 0 Отговор

    До коментар #115 от "ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ":

    що не беше така активен като хванаха боко тиквата по бели гащи с чекмедже пълно с пачки и кюлчета , просто си пристратен към управляващата мафия , ама като те гледам може да са ти хвълили 1 банкнота от тия дето бяха в чекмеджето

    Коментиран от #132, #134

  • 123 Gowko

    4 0 Отговор
    Отговорността е и на собственика на шахтата.Общината.Съгладно дебелите книги ...всяко съоръжение електрическо е длъжно да се обезопаси чрез отдавна известното и на бабите ,,ЗАЗЕМЯВАНЕ".Говорим за металните части на това съоръжение.А именно шахтата убиец.Това ако не изпълнено както е по учебниците , до фатален изход нямаше да се стигне.Ако някой е отварял Ел . Табло ще забележи че има едни жълти проводници които свързват и вратичката с корпуса.Общината е собственик и тя носи отговорност за подръжката.А не Електро дружеството или най малко ползвателите

    Коментиран от #127

  • 124 жждд

    6 1 Отговор
    Ако някой се включи към мрежата, прокуратурата веднага ще издаде присъда затвор, щото в Бг прокуратурата издава присъдите, съдът само потвърждава. Обаче 2 години частна фирма се прикачила към мрежата и няма виновни.

    Коментиран от #126, #156, #158, #159

  • 125 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    2 7 Отговор
    ТОЙ ВЪОБЩЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ТОВА Е СТАНАЛО В НЕГОВИЯ РАЙОН....ЩОТО СЕ КРИЕ КАТО ШУМКАРИН

    Коментиран от #129

  • 126 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    2 8 Отговор

    До коментар #124 от "жждд":

    ПРОКУРОРИ НЕ ИЗДАВАТ ПРИСЪДИ...А СЪДА

    Коментиран от #137

  • 127 жждд

    7 1 Отговор

    До коментар #123 от "Gowko":

    Общините никога не носят отговорност за нищо. Най- много да уволнят някой низшестоящ.
  • 128 Аустрия

    11 1 Отговор
    Жената си каза нейната роля - да представи факти и документи...тоест кмет ли е деловодител ли е...аз вчера писах-ще се намери ли медия да зададе правилните въпроси! Тук се искаше само едно - да се изсимулира какво човек прави когато иска да си направи будка някъде за нещо си и така по обратния път щеше да лъсне кои институции за какво отговарят и нямаше мърдане от неудобните въпроси и констатации...
  • 129 герб е мафия

    9 1 Отговор

    До коментар #125 от "КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП":

    Кмета на триадица е от ГЕРБ , каза го Фандъкова тази сутрин по телевизията ,не се излагай така ,че ще ти спрат надника ..
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Кабелчо

    11 1 Отговор
    Персонална отговорност от ГРОБ и
    Кметицата Йорданка Фандъкова !
    Веднага Оставка ! Ама, веднага !
  • 132 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    1 10 Отговор

    До коментар #122 от "герб е позор":

    ТИ ТВА ЧЕКМЕДЖЕ ВИДЕ ЛИ ГО...ИЛИ САМО НА СНИМКА...ЩО НЕ ГО ОСЪДИШ ЩОМ СИ ТОЛКОВА ЕРБАП...АМА НЕ ТИ СТИСКА

    Коментиран от #171

  • 133 Знайко

    3 0 Отговор
    Проблема е в системата, която е система на хвърчащите бележки. Общината и държавата трябва да има публични регистри на всички документи. Я не хората да разнасят хвърчащи бележки между институциите. Както и всеки собственик или наемател трябва да има право на включване към електрическата мрежа. Глупво е заради една бълха да изкараме юргана. Освен техника, виновен е и собственика и инспекторите на общината, които 10 години не видели тази нередност.
  • 134 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    1 7 Отговор

    До коментар #122 от "герб е позор":

    И АЗ ВИДЯХ ХОТЕЛА НА БСП В ХАЛКИДИКИ...АМА НА СНИМКА....

    Коментиран от #141

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Хан

    7 0 Отговор
    Какво трябва да стане в Бг, за да си подаде някой от управляващите оставката? Става въпрос за морал, отговорността е ясно, че никой не иска да я поеме...
  • 137 жждд

    6 1 Отговор

    До коментар #126 от "КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП":

    Ега си закостенелия мозък. За думата си се хванал, а смисъла не си разбрал. Точно прокурорите са тия, които издават присъдите, обвиняемите нямат право на защита. Съдът само формално потвърждава обвиненията на прокуратурата. Като те обвини прокурора, върви доказвай, че си невинен! Прокуратурата прави каквото иска. Върви доказвай, че нямаш сестра. Така е в цяла Бг.
    Това, което ти пишеш е само на хартия.
    И няма нужда да крещиш.

    Коментиран от #143

  • 138 Само две думи :

    8 2 Отговор
    Оставка веднага !
  • 139 П К П

    7 1 Отговор
    Ходи пеш бе , ама си сложи каска и обуй гумени ботуши до коленете и си носи фазомер за всеки случай , може и маска
  • 140 АМОН

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП":

    ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ИМА ТОЧНО ИМЕ ФАМИЛИЯ И АДРЕС.

    РЕДНО БЕ ГОСПОЖА ФАНДЪКОВА ДА НАЗОВЕ ИМЕТО НА ФИРМАТА ИЗВЪРШИЛА ПРЕМЕСТВАНЕТО НА СВЕТОФАРА, КОЯТО Е РЯЗАЛА И ВЪРЗВАЛА КАБЕЛИ И Е ПРЕКАРАЛА ПО ВЪЗДУШЕН ПЪТ КАБЕЛА КЪМ ПАВИЛИОНИТЕ.

    ЧИЯ Е ФИРМАТА НА КОЯТО ФАНДЪКОВА Е ПОВЕРИЛА ТАЗИ ДЕЙНОСТ ДОВЕЛА ДО СМЪРТТА НА ДЕТЕТО?!!
    НЕ Е ЛИ ОТНОВО НА ЕДНИ ПОЗНАТИ НИ С ДРУГИ СЛУЧАИ ДОВЕЛИ ДОВЕЛИ ДО СМЪРТТА НА ХОРА ОТ ОБЪРНАЛИЯТ СЕ КРАЙ САМОКОВ АВТОБУС УБИЛ И ОСАКАТИЛ ДЕСЕТКИ БЪЛГАРИ!!

    ДОКОГА ТЕЗИ ФИРМИ ЩЕ ИЗВЪРШВАТ ПОДОБНИ РЕМОНТИ МАДАМ ФАНДЪКОВА?!!

    Коментиран от #149

  • 141 не ти се получи

    6 1 Отговор

    До коментар #134 от "ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ":

    ама видял ли си някой от БСП да влиза в него и после да си признае че е негов ? Щото аз видях как бойко си признава многократно че е той и че снимките са истински и че прокуратурата не разследва хахахахахахахаххахаха

    Коментиран от #144

  • 142 Юри

    5 2 Отговор
    Тази безхарактерна вейка на конци , където чете какво са и написали и вчера се пуши и изчервява да си ходи на село и да храни кокошките , защото тя самата е една кокошка!
  • 143 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    1 6 Отговор

    До коментар #137 от "жждд":

    ОБРАЗОВАЙ СЕ.....

    Коментиран от #152

  • 144 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    2 7 Отговор

    До коментар #141 от "не ти се получи":

    И КЪДЕ БОЙКО СИ ПРИЗНА...ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА...ДРУГАРЮ...А ЗА ХОТЕЛА НА БСП В ХАЛКИДИКИ....ВИЖ ПОИМЕННИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП....
  • 145 Класната

    5 1 Отговор
    Нямам думи да опиша колко съм от мерзавците в политиката, като тази.
  • 146 Ужасът

    5 2 Отговор
    Тази жалка ........ никога не е виновна.
  • 147 Терсенето

    7 1 Отговор
    За шахтата на софийския тротоар е виновен Никола Тесла. Некадърни мафиоти.
  • 148 Класната

    6 2 Отговор
    Нямам думи да опиша колко съм отвратен от мерзавците в политиката, като тази.

    Коментиран от #151

  • 149 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    1 5 Отговор

    До коментар #140 от "АМОН":

    ДОКУМЕНТИТЕ СА ДАДЕНИ НА СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРОРИ....САМО ТЕ МОГАТ ДА ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ...ДРУГАРЮ
  • 150 пачки евраци

    4 1 Отговор
    Ние от ГЕРБ само искаме да сме управляващи и да не носим никакви отговорности .

    Коментиран от #153

  • 151 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    2 5 Отговор

    До коментар #148 от "Класната":

    ИЗБИРАТЕЛЯ МИСЛИ ДРУГО.......

    Коментиран от #161

  • 152 жждд

    4 1 Отговор

    До коментар #143 от "ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ":

    Не познаваш реалния живот, тр.л платен. И клавиатурата не познаваш. Капс лукса може да се изключва.

    Коментиран от #155

  • 153 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    2 5 Отговор

    До коментар #150 от "пачки евраци":

    ТРУДНО ЩЕ СТИГНЕМ БСП КРАТУНИТЕ.....
  • 154 Марко

    3 1 Отговор

    До коментар #87 от "Червени тикви":

    Отворко мини и ти през шахтата да ти се накъдри перчема и ако останеш жив благодари на тиквата за късмета.

    Коментиран от #166

  • 155 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 5 Отговор

    До коментар #152 от "жждд":

    А ДА ТИ КОЗИРУВАМ НЕ ИСКАШ ЛИ....ДРУГАРЮ

    Коментиран от #165

  • 156 Простотия

    2 3 Отговор

    До коментар #124 от "жждд":

    ПРОСТ ТЪПАНАР.
  • 157 Гост

    5 0 Отговор
    Кабела незаконен, ама някой прибирал пари от навъртяното на електромера и се правел, че не знае нищо. Защо винаги се усещате, когато вече е късно, мутропитеци нагли? Едно дете си отиде. ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС???
  • 158 Съветник

    3 2 Отговор

    До коментар #124 от "жждд":

    Ако не ти е ясна темата, не си длъжен да се "изхождаш по нея".

    Коментиран от #162

  • 159 НОВО ПЕТ

    1 3 Отговор

    До коментар #124 от "жждд":

    Не пиши глупости
  • 160 Факт

    7 1 Отговор
    В престъпна мутренска държава,
    на незаконен обект,
    с незаконно свързване,
    с документ от мутра държавен архитект,
    извършено от безкруполна корупционна техническа служба на ЧЕЗ,
    наблюдавано от мутри районен кмет и кметица на мутраенска София,
    НЯМА ВИНОВНИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕ...
    Защото:
    1. Няма държава поради липса на държавници според Министър председателя; 2. Който се смята за незаменим простак и върховен крадец в България; 3. Които е едноличен собственик на НС в лицето на "Проста кърджалийска пут*ка"; 4. При това е осъден в Стразбург клетвопрестъпник, които не се интересува от народа; 5. Който превърна България в Турки кенеф, както ни знаят в ЕС; 6. При това мрази безгранично Българите:"тулупи, мисирки, лош човешки материал"; 7. Държи се Профански в ЕС: "Знаят, че съм прост за това в дупарата ... и колкото повече мърдат толкова повече му правят кеф; 8. Подарява нашите милярди за Ф16 ТЪПАК70 - проектирани преди 60 годишни (от 1970 вероятно до 2024?) за модернизиране на Българската армия, която в момента е с изтребители от 85 година, а 40 годишните наряза за скрап... Какво ни остава на нас? Да живеем в гомната му, с които ни заля а ТО – гомното да живее като министър председател?

    Коментиран от #164

  • 161 Констатация

    6 1 Отговор

    До коментар #151 от "ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП":

    Избирателя не мисли - той е "мъртва душа". Крадете, крадетеее........
    Крадете и купувате гласове, тролове мръсни!
  • 162 жждд

    3 0 Отговор

    До коментар #158 от "Съветник":

    Много даже ми е ясна темата. За разлика от вас- платените тр.лове с готови зададени опорки.

    Коментиран от #168

  • 163 др Уотсън

    3 0 Отговор
    ...дъра , бъра , дрън , тряс и нищо конкретно !Ластици , ластици и протакане докато други събития изместят настоящето !
  • 164 Отвратен

    3 1 Отговор

    До коментар #160 от "Факт":

    Немога да сложа повече "+"-ове, иначе 100 бих сложил.
  • 165 жждд

    4 2 Отговор

    До коментар #155 от "КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП":

    Другарите сте вие, дето сте събрани по кол центрове и тракате по клавиатурата срещу заплащане в подкрепа на статуквото. Гледам, че сте минали към персонални обиди, изчерпахте аргументите :)

    Коментиран от #169

  • 166 ПалаМарко

    1 3 Отговор

    До коментар #154 от "Марко":

    Аз като минавам покрай кабел обикновено,не се опитвам,да го гепя! Най вече когато е под напрежение...Хитър Петре!
  • 167 туп тулуп

    3 1 Отговор
    Законите на физиката са виновни , ем требе да ги учим в училище , ем постановяват , че при наличие на потенциална разлика протича ток , а ние само от пачки евраци се интересуваме.

    Коментиран от #172

  • 168 Съветник

    5 2 Отговор

    До коментар #162 от "жждд":

    И Вожда ти и той си мисли, че всичко му е ясно, ама простия няма как да разбере, че е прост.

    Коментиран от #170

  • 169 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    1 5 Отговор

    До коментар #165 от "жждд":

    ЩО БЕ...ПРОСТО ЕЗИКА В ТОЯ САЙТ Е ТАКЪВ...РУГАТНИ И ПСУВНИ....ТОВА СЕ ПРОДАВА.....

    Коментиран от #173

  • 170 жждд

    3 1 Отговор

    До коментар #168 от "Съветник":

    Нямам вожд, ама това ти няма как да го разбереш, щото съдиш по себе си. Гледам, че си лют гласоподавател на Фандъкова.
  • 171 The Guardian

    4 1 Отговор

    До коментар #132 от "ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ":

    Тиквата и чекмеджето ги видех в „Гардиън“... Нали не мислиш, че побликуват фотошоп снимки?

    Коментиран от #175, #176

  • 172 ПКП

    5 1 Отговор

    До коментар #167 от "туп тулуп":

    Ще внеса предложение в НС, да гласуваме за отмяна на закона на ОМ и законите на Кирхов, а за Н. Тесла Каскетурата ще се самосезира другата седмица. Сега Главният Каскет лови кокошкарите из селата.
  • 173 жждд

    2 3 Отговор

    До коментар #169 от "КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП":

    Ругатни и псувни умеете, за друго се очаква някаква потенциал.
  • 174 Даката

    4 1 Отговор
    Софиянци си я избрахте тая, въпреки че всеки знае, че е негодна за тази работа и сега ще си карате с нея. Но няма нищо после пак си я изберете

    Коментиран от #177

  • 175 Бай Ставри

    3 1 Отговор

    До коментар #171 от "The Guardian":

    Айде, чакам ги. Южното крило, да не се лутат много.
  • 176 ФАКТИ...ТУК ВСИЧКИ СА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

    1 4 Отговор

    До коментар #171 от "The Guardian":

    И АЗ ВИДЕХ В "ГАРДИЪН"...ЧЕ ПИШЕ ЧЕ КРАЯ НА СВЕТА ШЕ ДОЙДЕ НА ...22.02.2020....АМА НЕЩО НЕ СТАНА
  • 177 не ги избират

    4 1 Отговор

    До коментар #174 от "Даката":

    Правилното е , че софиянци позволиха назначаването и с манипулации и фалшификации , поне тези дето си стояха по домовете.
  • 178 ДжафДжаф

    5 0 Отговор
    Да така е с ЧЕЗ, там всичко е делавера!! Правил съм плувен басейн към чисто нова къща на служител на ЧЕЗ- средно управленско ниво! Всеки да си направи изводите! По принцип приватизацията на енергоразпределителните дружества беше и си остава едно от най-големите престъпления срещу българският народ, особено пък случая с ЧЕЗ. Друг е въпроса, че много отдавна столичният инспекторат съществува единствено за да могат едни калинки да прибират едни мангизи. Има чиновници, особено по районните инспекторати, които действат на абонаментен принцип- 50лв на минаване, което разбира се е поносимо на фона на това, което правят примерно Инспекцията по труда, ДНСК, ХЕИ-тата. Всъщност кат се замисля от всички контролни органи Столичният инспекторат са най-милите, най-разбраните и най-скромните.
  • 179 Аааъъъ

    6 2 Отговор
    Системата, която е създала Фандъкова като кмет, е корумпирана неясна и безконтролна, носи големи приходи на управляващи и чиновници по веригата, но неминуемо води до трагедии. Ако беше създала проста, ясна и работеща система в общината, трагедии нямаше да има, но и парите за партията и партийците под масата нямаше да ги има... Затова трябва да поеме вина тя и ако има поне малко достойнство да си тръгне на момента!

    Коментиран от #180

  • 180 ДжафДжаф

    0 4 Отговор

    До коментар #179 от "Аааъъъ":

    Много си надценил даскалицата! Системата е създадена много преди нейната поява, примерно по времето на Софянски.
  • 181 българка

    5 2 Отговор
    Много и се иска да избяга, но не и позволяват - смятам че на всички е ясно, освен на трола С ГЛАВНИ БУКВИ! Ако подаде оставка, измъква килимчето под краката на ГЕРБ! Ще стои там непоклатима - като Цветето! Такива са жените от Партията - "нечовекожелеза", както някой ги беше нарекъл някога или гьонсурати, както ги наричаме сега!

    Коментиран от #184

  • 182 един от многото

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Шкаф":

    На всички избори се старая , но изглежда , че има и такива които само пишат!
  • 183 КМЕТ НА ТРИАДИЦА...ПОДКРЕПЕН ОТ БСП

    0 4 Отговор
    А НИЩО ДРУГАРИ ОТ БСП НЕ КАЗВАТЕ ЗА ДИМИТЪР БОЖИЛОВ...ВСИЧКИ НА АМБРАЗУРАТА ЗА ЗАЩИТА НА....МИТЕТО
  • 184 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    0 4 Отговор

    До коментар #181 от "българка":

    ТО ТОЛКОВА БОЙ ОТ БАЦЕТО И ФАНДЪКОВА НА ИЗБОРИ ДРУГАРИТЕ ОТ БСП НЕ СА ЯЛИ ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА СТОЛЕТНИЦАТА....ШЕ ВЗЕМЕ БАЦЕТО И СЕГА ДА ВИ ТРЕСНЕ....ЩЕ СТАНЕТЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ....ПАК
  • 185 Павел Пенев

    0 5 Отговор
    Не уважавам ГЕРБ и Фандъкова,но в случая тя еи права. ЧЕЗ са виновни защото те управляват и контролират своята мрежа и на тях е плащано от обектите които имат електромери тяхна собственост.Отговорността при такива случаи след електромера е на абоната, а преди него на електроразпределително дружество. Ако някой е съставил документ с невярно съдържание носи отговорност за това, но не и за последващия резултат. И наказателната и гражданската отговорност са за ЧЕЗ. Стига сте разводнявали този случай, а БСП да си прибере клакьорите от НС.
  • 186 Алфа Чакал

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тия които са рязали незаконните":

    2018 почнала процедура по премахване на павилион.2021 той още си е там.Ако не беше инцидента никога нямаше да го махнат.И той павилиона не пречи на никой само да направят всичко както трябва,но и това не могат.Иначе някой работи и прави предписания и до там.
  • 187 Отговорности

    6 1 Отговор
    " Моята отговорност, като кмет, е да представя всички факти и обстоятелства максимално бързо ..."
    Абе моме, знаеш ли както работиш? Твоята отговорност като кмет е да създадеш такава организация и ред в общината, че да няма такива инциденти!!! Спомни си Графа, западния парк и т.н.
  • 188 МАЯМА ХЪРБАВАТА

    3 1 Отговор
    Най-добрата кметица!!!
  • 189 Грую

    0 1 Отговор
    Ей това не харесвам на нашата държава! Сега какво? Ще търсим виновен и ще го съдим нали? Ама момчето си отиде и осъждането на виновните няма да го върне. И това не е краят, защото осъдителната присъда по този случай, а дори и по други подобни няма да спре простаците и простотията, беззаконието и липсата на контрол. Кадърния управник за мен е този, който създава организация така, че да няма нужда след това да се търси виновник за каквото и да било, а не да се дават власт и пари на случайни хора и когато свършат белята да се започва дирене кого да съдят и кого да порежат, а злото вече е сторено и връщане назад няма. За съжаление няма такива управници и според мен е виновен не който е вързал кабела, а който е допуснал това да се случи и не е създал нужната организация това да не се случва !
  • 190 еми

    2 0 Отговор
    Кой знае колко още такива шахти има в България, но никой няма да се задейства да ги провери докато не стане нещо такова. Ти дори и да подадеш сигнал никой няма да ти обърне внимание.
  • 191 Уйке

    2 0 Отговор
    Типично! Тя е загрижена, тя ще провери, тя ще проучи! Фалш, Фалш и лицемерие! Всеки друг, но не и те имат вина! Това са те-Борисов, Фандъкова и клика!!!
  • 192 Georgi

    0 0 Отговор
    Корупцията убива к*** ще гориш в ада ти си слуга на мутрите
  • 193 Кил бил

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен":

    Само наглите герберопитеци отговорност не ги лови. Надявам се някой роднина да им потърси сметката..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове