Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 11:23 2 286 5

Събарят опасна сграда във Враца

Семейство със 7 деца остава на улицата

Хората от опасен блок във Враца вече изнасят покъщнината си. Само на две семейства, обаче са предложени общински жилища. На другите са предложени жп общежития в Орешник и Гара Бов, но те са отказали да се настанят в тях.

Част от семействата вече са напуснали и отишли при роднини, уточнява bTV. Пет семейства, едното от които със седем деца, остават на улицата. Омбудсманът Диана Ковачева изрази силно притеснение от това, което ще се случи днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    5 4 Отговор
    По-добре на улицата, но живи, отколкото в порутена сграда, която може да се срути всеки един момент и да ги убие!!! А жилище ще се намери - квартири колкото щеш!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ЛЕЛЕ

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Ама те не искат квартири бе, те искат държавата да ги настани безплатно!! Ти от България ли си или си мигрант, те сами са си порутили сградата както и много други в които държавата им е дала да живеят, и това е в цяла България не само във Враца
  • 3 Хора

    6 1 Отговор
    Не сър,това са орки .
  • 4 СТАРШИНАТА

    5 1 Отговор
    ТИЯ ДЕТО ГИ ПИШИТЕ СА САМОНАСТАНИЛИ СЕ СИГАНИ!!! САМОНАСТАНИЛИ СЕ!!!! КАКВО ИМА ДА ГИ ЖАЛИТЕ????ТОВА СА ПАРАЗИТИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО
  • 5 ЦВРЪЦ

    3 1 Отговор
    БОЙКО ИМА НЯКОЛКО КЪЩИ , НЕКА ИДАТ ТАМ ! ЦЕЦО И ЦЕЦА ИМАТ НОВИ АПАРТАМЕНТИ , МОЖЕ ДА ИМ ДАДАТ СТАРИТЕ !