Last news in Fakti

5 Май, 2015 20:04 1 794 1

Гръцките власти благодарят на МВР за разкриването на ужасяващото убийство на Ани

  • ани-
  • атина-
  • гръцките власти-
  • разследване

В резултат на действията на служители на ГД „Национална полиция“, в тясно сътрудничество с Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“, е осигурен ключов свидетел, подпомогнал разкриването на случая

Полицията в Гърция започнала работа по сигнал за изчезнало четиригодишно българско момиченце в Атина.
След проведените беседи и установените факти от страна на следствен отдел на градската прокуратура към първоинстанционния съд в Атина е издадена заповед за задържането на заподозрените в рамките на разследването. На 4 май са арестувани бащата и майката на детето - Станислав Б. /26 г./ и 24-годишната Д.Б.

На мъжа са предявени обвинения, сред които - за “предумишлено убийство” (чл. 27, 299 от гръцкия НК), а на жената - за “лъжесвидетелство” (чл. 224 от гръцкия НК) и “излагане на малолетно лице на опасност, довело до неговата смърт” (чл. 306 от гръцкия НК).

Гръцките власти изказват благодарност към българската полиция за оказаното съдействие в рамките на воденото разследване по случая. В резултат на действията на служители на ГД „Национална полиция“, в тясно сътрудничество с Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“, е осигурен ключов свидетел, подпомогнал разкриването на тежкото криминално престъпление, потвърдиха от МВР. Това стана ясно днес и на пресконференцията, която дадоха и гръцките власти.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    0 0 Отговор
    Еми браво, радостно е да разбереш, че все още някой си върши работата в тази страна.