Last news in Fakti

30 Януари, 2018 17:12 6 454 11

Медия: Баретата е арестуван. МВР: Не е вярно

  • баретата-
  • ториното-
  • петър христов

Работи се по няколко версии за убийството на Петър Христов

Медия: Баретата е арестуван. МВР: Не е вярно - 1
Младен Маринов

Задържаха групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата за отвличането на Адриан Златков, съобщи "Фрогнюз".

Освен Баретата, сред арестуваните е и дясната му ръка Ивайло Борисов-Ториното и още 7-8 души.

Главният секретар на МВР Младен Маринов обаче пред журналисти отрече да има арести.

Във връзка с разследването на убийството на бизнесмена Петър Христов, Младен Маринов съобщи, че остават версиите, свързани с бизнеса му и личния му живот.

„Продължаваме да работим по няколко основни версии, свързани с бизнеса, с личния живот, с конкурентни дейности и т.н. Към момента все още тече разследването и не можем да дадем повече детайли. Извършва се всичко необходимо, което може да доведе до нови факти. Назначени са експертизи по всичко, намерено на местопрестъплението, някои от тях вече са готови. А с всички лица, които са установени на мястото, е работено. В по-късен етап се явиха и други свидетели, които дадоха още данни“, съобщи Маринов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаещия

    9 1 Отговор
    Вече два часа никакви коментари. Явно задържаните не са лъжица за всяка уста.
  • 2 РОМ

    11 5 Отговор
    Писна ни от невярни информации.Писна ни от корумпирани управници.От продажни журналисти.А бе въобще от БЪЛХАРИЯ.Ето защо апелирам към всички подобно мислещи,давайте масово да напускаме България,така или иначе след някоя друга година България ще се изтрие от картата на света.По добре по рано да се махнем,за да можем по здравомислещо да се устроим в чужбина някъде.Предполагам че ще има много коментари по това което пиша,по скоро предложения,ние ромите да се махнем.Но господа ,казвам ви че няма Българи,няма цигани всички ни пекат на една температура 50градуса,бавно но сигурно.

    Коментиран от #8, #10

  • 3 РОМ

    15 2 Отговор
    Мафиотите си живеят добре,и необезпокоявани от никоя институция която брани народа в (държавата)ДОКОГА 20-30 човека,ще притесняват Българския народ.Полиция,прокуратура,Съд,ама всички знаят кои са наркобароните в България и въпреки това,се ослушват и никой няма осъден.Явно този кримиконтингент обслужва някой друг депутат,управник,и прочие държавник.Друго обяснение ако има някой,моля коментирайте.
  • 4 Гоуст

    7 1 Отговор
    Главният Каун на Заптиетата, продукт на Илиенската Школа, ни налива пак някакви топли лимонади...
    До следващия разстрел.... пак ще мига кат'мишка в трици и ще мачка кастетя...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Знаещия

    5 0 Отговор
    По написаното не ми приличаш на ром, но ако си такъв- браво. Казвам ти браво за доброто писане, а иначе никаде няма да емигрирам. Дано повече роми мислят като теб.
  • 7 pinokio

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "РОМ":

    Сложих ти два плюса и минус само на третия коментар, ако го бях прочел първо него щях да ти сложа три минуса. Жалко, че толкова грамотни цигани са рядкост. Още по-жалко е, че нямаш шанс да припариш до властта. А най-жалко е че когато все пак някой циганин се добере до парламента, той трябва да е някой, като оня мошеник с частното самоковско енерго.
  • 8 Шопа

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "РОМ":

    Баце, ти мести катуна щом искаш и се предаваш толкова лесно, нас не ни мисли.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фитипалди

    2 0 Отговор
    От младен м. Гл.сек. нищо не става ....знаеме се.