21 Февруари, 2018 19:43 2 693 8

Футболист преби зверски младеж и избяга от полицията

  • футболист-
  • побой-
  • радостин нгуен

Юношата на Локомотив (София) Радостин Нгуен е пребил и пратил в кома 18-годишния Илия Стоянов от Бургас. След това каращият проби в Созопол 21-годишен футболист е избягал от полицията, но няколко часа по-късно се е върнал и се е предал сам, съобщава "Флагман".

Радостин се развихрил в бургаска чалготека по време на проби във втородивизионния клуб от региона. Според близките на Илия той без причина го нападнал и започнал да налага. Ударите са били толкова жестоки, че Илия е получил множество травми по лицето, фрактура на челюстта и лицето, загубил е много кръв и е в медикаментозна кома.

Пред разследващите 21-годишният играч се държал неадекватно.

"Не знам за какво го направих", повтарял непрестанно Радостин Нгуен. Той обяснил, че бил с компания в емблематична бургаска дискотека. Момчета от съседна маса обаче го изнервили и той излязъл бесен навън, след това насочил агресията си към първия срещнат.

В случая това бил 18-годишният Илия, ученик от ТОХ-а, който тъкмо си тръгвал. След около минута бой гардовете на заведението се насочили към Радостин, който ги видял и избягал.

Втова време е извикана линейка, а пострадалият Илия е откаран в УМБАЛ Бургас, където му е извършена спешна операция.

Няколко часа по-късно Радостин Нгуен сам се предава в Първо РУП. Това е една от причините да бъдат прекратени пробите му във втородивизионния Созопол, където Нгуен тренира една седмица, взема участие в контролен мач и се разписва.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Линч

    31 0 Отговор
    На съседната маса е бил нормален по размер човечец.И ритнитопковеца е излязал да си намери някои по рехав и добър човечец за да се направи на мъж.
  • 2 Брат ми

    35 0 Отговор
    Мръсен наркоман.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бургас

    19 0 Отговор
    Малоумник, някво мелезче с баща виетнамец. Ся заслужава да му изгният кокалите в затвора и да плаща яко кръвнина.
  • 5 Казанова

    12 0 Отговор
    Изроди
  • 6 Съдията

    10 1 Отговор
    Заслужава да го видя и да го изнасиля и пребия!!
  • 7 DGI

    10 0 Отговор
    “Нгуен”
    Това са един голям виетнамски род в България, които на 90% са тотални неудачници и непрокопсаници! Познавам няколко индивида с тази фамилия и са тотално на дъното!
  • 8 Салам Алеко

    3 0 Отговор
    Отврат! И фамилното му име странно, и поведението неадекватно! Явно човека е болен, затова са го пратили на проби, за да се оттървът от животното и да вземат някой лев! Сега кажете че лекаря в отбора му не е знаел че човека е с развален софтуеър?