Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 11:36 1 954 3

12 г. затвор за младеж, убил с кол чичо си

  • петър лечев-
  • вресово

Жестокото убийство станало на поляна край ромската махала в селото

12 г. затвор за младеж, убил с кол чичо си - 1

На 12 г. затвор бе осъден Петър Лечев от руенското село Вресово, който затри свой чичо, удряйки го с дървен прът по главата.

Жестокото убийство стана на 8 октомври, м.г. на поляна край ромската махала в селото. 19-годишният Петър и жертвата Станчо Ж. се скарали, след което младежът хванал дървен кол и започнал да налага по-възрастния мъж. Ударите по главата били толкова силни, че буквално размазали черепа на Станчо, който издъхнал от травмите.

След убийството Петър споделил на баща си какво е станало и двамата отишли при кмета. Момчето е арестувано часове след престъплението.

Присъдата на Бургаския окръжен съд може да бъде обжалвана пред апелативните магистрати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХанкоБрат

    10 1 Отговор
    Докато Българската полу-суверенитетна държава, предвождана от мафията – ГЕРБ, която плаща за размножаването на липсващото свено между човека и маймуната, ще продължим да си патим. Тези полу-хора, през целия си живот се занимават с физиологията си, да преработват държавните субсиидии в крайният продукт и да избират отново мафията, гарантираща им по-големи права от на белите хора.
  • 2 Самуил

    11 0 Отговор
    Добре е когато се избиват помежду си,дано по често се случва та драстично да намалеят и българите да си отдъхнем от тях,таман и социални няма да им плаща държавата.

    Коментиран от #3

  • 3 браво

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Самуил":

    само дано чичУ му е на е 20-тина години макс, че иначе все тая...