20 Ноември, 2018 13:42 3 035 6

Трупът на открития добричлия осеян с тежки травми

  • добрич-
  • труп-
  • лозята-
  • издирване

Мъжът бе обявен за общодържавно издирване в началото на ноември

Трупът на открития добричлия осеян с тежки травми - 1
Снимка: БТА

Тежки травми са открити при аутопсията по трупа на мъжа от Добрич, обявен за издирване, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Окръжната прокуратура в Добрич ръководи досъдебното производство за смъртта на 59-годишния мъж.
Р.Р. е бил открит във вилната зона "Лозята" край Добрич. След подаден сигнал за изоставен автомобил Volkswagen по пътя за село Богдан полицията е намерила тялото близо до превозното средство.

Мъжът бе обявен за общодържавно издирване в началото на ноември, след сигнал на близките му, че от 31 октомври, когато е напуснал дома си, от него няма следа.

Водят се интензивни действия по разследването, информират от пресцентъра на Апелативната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О.Р.

    3 0 Отговор
    Колко да са интензивни?
  • 2 Обикновен Бг

    3 2 Отговор
    Определено се е "самоубил". Потрошилсее сам от бой с чук,счупил си е 6 реба, натрошил си е кратата и ръцете с чука, след това 6 пъти се е прострелял в областа на сърцето, после си е пуснал 3 контролни в главата, а за всеки сличай се е пробол с нож между плешките 3 пъти. ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ГО ОБЯВАТ ЗА САМОУБИЙСТВО ?!?!!!!!!
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Окръжния прокурор на град Добрич ще ,,разкрие'' всичко той познава всички престъпници -Негов сътрудник е Георги -Балгаревския известен като Келеша в село Българево.
  • 4 Пенка

    1 0 Отговор
    Дължал е пари на Лихвари и са го Ликвидирали в град Добрич Цари 100% Хаус и Корупция в ОДМВР-Добрич.
  • 5 Някой си там

    1 0 Отговор
    Няма да се залови истинския поръчител поръчителя на убийството е приятел на началникът Красимир Манолов от криминална при ОДМВР-Добрич -няма как да го хванат. Корупция и Далавери в ОДМВР-Добрич.
  • 6 моторист

    0 0 Отговор
    добрич е града с евтин метан