Last news in Fakti

3 Февруари, 2019 17:45 1 629 4

Крадецът на статуята на Аполон Медикус призна, остава в ареста

  • аполон медикус-
  • статуя-
  • централна баня-
  • статуя-
  • георги чапкънов

Александър Иванов е бездомник, няма местожителство или документи за самоличност

Крадецът на статуята на Аполон Медикус призна, остава в ареста - 1
Снимка: БНТ

Съдът остави в ареста Александър Иванов, който бе задържан за кражбата на статуята на Аполон Медикус от района на бившата Централната баня в София.

Държавното обвинение прецени, че има опасност мъжът да се укрие или да извърши друго престъпление. Цитиран от БНТ, пред магистратите Иванов каза, че осъзнава грешката си и поиска да остане в ареста. Той е от добричко село, но няма постоянен адрес и документи за самоличност.

В София Иванов живеел в сградата на опожарена дискотека в центъра на града. След като откраднал бронзовата статуя на Аполон Медикус, мъжът търсил купувач, на който да я продаде. Пред полицаи от Пето РПУ признал, че е извършил кражбата.

Александър Иванов е осъждан за шест кражби и за блудство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шансу Имамов

    3 14 Отговор
    Той си е признал човека,признат грях половин грях,защо го държите затворен,а в същото време Йончева дето изпра и прибра милиони я возят с мерцедесите?
  • 2 Tolup

    12 1 Отговор
    Екстра, вече не е бездомник, ще спи на топло, с покрив и храна.
  • 3 кучето шаро

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 37-годишен е задържан за кражбата на статуята на Аполон Медикус от чешмите до Централна минерална баня. Мъжът е от Козлодуй, задържан е за 72 часа.ТОВА МАРИЯ СИ ГО НАПИСАЛА ВЧЕРА
  • 4 GOLF R

    1 0 Отговор
    може да е слушал V A P O R W A V E и да се е вдъхновил от естетиката