Last news in Fakti

8 Юни, 2019 11:19 2 632 3

Избягалият шофьор на нелегални мигранти се предаде

  • трафик-
  • шофьор-
  • мигранти

Той е превозвал 17 мигранти

Избягалият шофьор на нелегални мигранти се предаде - 1
Снимката е илюстративна

Задържан бе шофьорът, който изостави микробус на АМ "Тракия" и побягна, за да осуети полицейска проверка. В микробуса бяха намерени 17 нелегални мигранти, 12 от които непълнолетни. Те са предадени на служители от група "Миграция" към ОДМВР-София.

След установяване на самоличността му 41-годишният водач бе обявен за общодържавно издирване. Късно в съботната вечер той се е предал в поделение на МВР.

Служители на ОДМВР - София продължават работата по изясняването на всички факти и обстоятелства по случая. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А БЕ

    4 0 Отговор
    Марийке какъв ден е днес според теб, и в кой месец живееш ти ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИВАН

    0 0 Отговор
    И що за птица е, кажете му името, или е специален с нещо ?