Last news in Fakti

4 Юли, 2019 12:24 2 739 5

Николай Банев пак опита да излезе на свобода

  • николай банев-
  • баневи

Банев и съпругата му Евгения са обвинени в участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари

Николай Банев пак опита да излезе на свобода - 1
Снимка: БГНЕС

Апелативният специализиран наказателен съд ще разгледа искането на бизнесмена Николай Банев да бъде пуснат от ареста заради изтичане на законния 8-месечен срок за задържането му, съобщава БНТ.

Преди няколко дни молбата на Банев беше отхвърлена от Спецсъда. Магистратите го оставиха в ареста с мотива, че съществува опасност обвиняемият да се укрие или да се опита да въздейства върху свидетели по делото.

Бизнесменът от своя страна се оплака от лошите условия в ареста и от това, че не е бил разпитван нито веднъж откакто е задържан.

Банев и съпругата му Евгения са обвинени в участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 egaTi

    20 2 Отговор
    За 8-месеца да не е бил разпитван нито веднъж..... е това се казва прокуратура.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Така е

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "egaTi":

    Ми то 99 пъти от 100 е така,изобщо не се учудвам....в казармите по тоалетните имаше един надпис , който с пълна сила важи за прокурори и съдии "войниче сери бавно,службата тече"
  • 4 Стефан

    14 2 Отговор
    Това бившо комсомолско секретарче трябва да изгние със парцалите в затвора
  • 5 Mitko

    8 1 Отговор
    Boiko,Boiko ti im dade kuraja da izvurshat vsichko,a sega gi tormozish kopele mrusno