17 Ноември, 2019 12:51 2 146 10

Вече 28 дни издирват шофьора, убил велосипедист в София

  • константин касабов-
  • велосипедист

На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул."Рожен", близо до кръстовището с ул."Петър Панайотов", 42-годишният Константин Касабов, който е отивал на работа с колело, е бил блъснат от автомобил

Вече 28 дни издирват шофьора, убил велосипедист в София - 1
Константин Касабов

Все още не е заловен шофьорът, блъснал и убил велосипедист на кръстовището при стадион "Локомотив" в столицата, издирват се очевидци.

На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул."Рожен", близо до кръстовището с ул."Петър Панайотов", 42-годишният Константин Касабов, който е отивал на работа с колело, е бил блъснат от автомобил. Шофьорът е избягал и е оставил пострадалия тежко ранен на пътя. Въпреки усилията на лекарите в "Пирогов", Константин почина от тежките травми. Остави вдовица и две момиченца - сираци.

От СДВР апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евала

    31 1 Отговор
    28 дни кафенца, цигарки, лафчета, обиколки с патрулката, тече заплатката, обикаляш и клиентелата за рента.

    Коментиран от #2

  • 2 777

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "евала":

    А иначе само реват колко им е трудна работата и на по 50г вече пенсионери.
  • 3 МП4

    24 0 Отговор
    Страха и глада са по-силни от тока. Този въпросния автомобил вече несъществува, шофьора отдавна не е в България, вс е заличено и потулено. Язък за човечеца, че си е отишъл по този нелеп начин, но тази катастрофа с починал човек, показва и доказва колко ни е слаба системата, управата, полицията, разследването и т.н. 30 дни, нали неочаквате вече резултат. Нямаме лаборатории, нямаме техника, едно стъкалце, едно парченце боя, натривки, белези можеха до 7 дни да покажат резултат, ама то в Киата или Астрата е топличко, улиците прашни, мизерни , дупки, локви по половин метър , де се е чуло и видяло такава задача с повишена трудност. Не изключвам факта и мистериозния шофьор, блъснал велосипедиста да е някое публично известно лице, било то и от управата и 'Пази Боже" да се разбере ке падне правителството видиш ти..Made in Bulgaria ©®
  • 4 Обективен

    9 0 Отговор
    Знам че случаят е сложен.... Мвр-то да се мобилизират... Ако на мястото няма камери, наблизо има и се вижда кои коли са минали...
  • 5 кукурукуку

    16 0 Отговор
    По това време на денонощието там е пълно с коли,няма как да няма очевидец!!! Но защо ли никой не иска да каже???
  • 6 Нали

    7 0 Отговор
    се говореше, че автомобилът е бил такси. Не могат ли да направят запитване към таксиметровите компании за местоположението на автомобилите им по време на инцидента(данни от GPS trackers)? Това поне би помогнало да се стесни търсенето.

    Коментиран от #10

  • 7 мани мани

    5 6 Отговор
    то по принцип колело, а и мотори и тем подобни се карат пролет и лято, а есента и зимата не се карат! обаче си ги има такива люде дето и ей сега си ги карат... подлъгани от уж хубавото време, подлъгани че е добре за околната среда, че е модерно... ама колелетата се карат по тротоарите и площадите, парковете, а не на пътя! едно време балканчетата си ги карахме там! на пътя не! октомври, ноември и зимата изобщо, си падат мъгли и няма кой да ви види, по-рано се стъмва, мрачно е като цяло... лудост е да се кара колело! колелетата, тротинетките са за лятото! и не се карат по пътя! пътищата са за други превозни средства! ама как да ви го набием в главите?! с колело на пътя е лудост! с колело в паркове, площади и по тротоари е кеф!
  • 8 Гневен

    2 8 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тоя малоумния на двете гуми бе те червеите и трупоразлагащите го забравиха щото го играха отдавна вие продължавате да ровите как не ви е исрам бе микрофили мръсни.
  • 9 2233

    4 2 Отговор
    Аз ако съм с 2 деца и жена никога няма да се кача на колело в София. То с кола си е страшно, а с колело!!! Тези бели чакат да станат, а всички си повтаряме, че на нас няма да се случи, че шанса е 1 на милион.
    Лека му пръст на човека. Много жалко за децата, които без баща ще им е трудно!!!
  • 10 123

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Нали":

    Какви тракери. Такситата нямат никакъв контрол. Част от тях въобще не са регистрирани за такси. И кой каза че даже да са регистрирани са с тракер? Колата си е твоя, плащаш такси на фирмата. Какво ги интересува къде си