11 Април, 2021 22:00 4 885 22

Хванаха дрогирана шофьорка два пъти за един ден

  • дрогирана-
  • шофьорка

Задържана е за 24 часа, а срещу нея са образувани две бързи производства

 Хванаха дрогирана шофьорка два пъти за един ден - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

26-годишна жена от Бургас е била хваната да шофира след употреба на наркотици два пъти само за няколко часа, съобщиха от полицията.

На 8 април около 16,50 ч. бургазлийката, шофирала лек автомобил "Ауди А 4", е спряна пред хотел в Слънчев бряг,. Автомобилът е бил засечен от полицейски патрул по пътя от Свети Влас към Несебър, Униформените забелязали, че жената зад волана е със забавени реакции и силно притеснена. Те я последвали и спрели за проверка.

Наркотест дал положителен резултат за употреба на канабис и метамфетамин. Жената отказала да даде кръв за химичен анализ. Табелите на управлявания от нея автомобил са били свалени, а след полицейско задържане бургазлийката е освободена.

Няколко часа по-късно - около 22 ч, в района на кръговото кръстовище на вход-изход за кв. "Сарафово", служители от Пето РПУ в Бургас спрели автомобила на 26-годишната бургазлийка, движещ се без регистрационни табели. Водачката отново е тествана за употреба на наркотици, който също бил положителен. Бургазлийката се съгласила и дала кръв за химичен анализ. Задържана е за 24 часа, а срещу нея са образувани две бързи производства.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пожелавам и

    8 15 Отговор
    Да роди четири деца че се стопихме като народ биологичният часовник цъка.

    Коментиран от #17

  • 2 русенец

    69 5 Отговор
    Защо ченгетата са оставили надрусан водач на МПС свободен? Свалили му били номерата. Изобщо имаме ли нужда от такава импотентна полиция? Ами ако другарката беше убила някой, кой щеше да е виновен? Тя, че е неадекватна или ченгетата, че не са си свършили работата?
  • 3 кат

    51 1 Отговор
    на дрогирани и пияни, автомобила трябва да се задържа,а не да му свалят номерата !
  • 4 dfер

    28 10 Отговор
    A защо не е застреляна на място ? Така трябва да се процедира !
  • 5 Доктор ДЖАГЕРС

    10 2 Отговор
    ПА ДА ИДЕМ НА ЧЕРНО МОРЕ НИКОГА АБЕ ТИЯ ПОЛИЦАЙ НЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА НИКАК
  • 6 Мутресс А

    31 1 Отговор
    Ако я бяха пуснали пак щяха и повечко пъти да я хващат, тя може да не е с една кола, а с повечко (особено ако е със силикон)! Те такива не се плашат лесно, щото "МОЯ" ще оправи нещата
  • 7 123

    24 1 Отговор
    Че той автомобила се движи и без номера. Ако беше убила някой?
  • 8 само да вметна

    26 3 Отговор
    много са тъпи тия ченгета ама това е бг и 10 пъти да я тестват за едно денеощие нищо няма да се промени защото тестовете отчитат много след въздействието а вече друг е въпроса че мадамата е доста нагла и глупава...

    Коментиран от #11

  • 9 милиционер

    16 0 Отговор
    и кой я отърва първия път !?
  • 10 Пффф

    14 1 Отговор
    Туй се нарича продължавано престъпление, ама давай да пишем за статистиката бързи производства.
  • 11 запознат

    23 4 Отговор

    До коментар #8 от "само да вметна":

    Хайде малко по-сериозно, въобще не са тъпи. Пуснали са я, и чакат на една пресечка да видят какво ще направи. Ако викне репатрак или приятел - всичко е ОК. Но тя се е качила на колата и отпрашва. Веднага следва обаждане по телефона до следващия патрул, който я пресреща. Така имаме две хубави червени точки за статистиката в борбата с престъпността.

    Коментиран от #16

  • 12 Чики-Рики

    1 5 Отговор
    Да де, ама нали нямат право да свалят номерата, както се произнесе Съда наскоро! Може просто да ,,прострелят,, книжката и да се оправя тая ,,патка,, !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Вуте

    6 1 Отговор
    Сега Ауди А4 на вторични, на пресата , да го направи блокче формат А4 и готово. А тая да се друса на де.до.вия!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "запознат":

    Ти прочете ли, че първия път е в 16:50 следобяд, а второто задържане е в 22:00?! Хубава версия предлагаш, но невярна! Предполагам, точно както смяташ, е оставила автомобила, чудила се е какво да направи и дали да вика рапатрак, но е решила да не плаща за такъв и късно вечерта се е качила в колата поне да я закара вкъщи. Може би. По-нататъшното развитие не е чак толкова интересно, ще й отнемат книжката за известен период, ще пати глоба и толкова. Поне малко работа да свършат катаджиите...

    Коментиран от #19

  • 17 Крум

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пожелавам и":

    И за къв чеп са ти деца от това нещо ?

    Коментиран от #22

  • 18 Последния софиянец

    6 4 Отговор
    Почна се ! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!
  • 19 Хккхх

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Иван":

    И една условна присъда.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    И аз съм изумен - как е възможно горенаписаното !?
    Какви са тези служители на закона / или на Дявола/ , за да оставят веднъж заловен пиян или дрогиран водач на МПС да си се движи и по-нататък свободно по улици и пътища ??
    Какво е това задържане, щом е хваната втори път, без регистрационни номера да си кара колата ?
    Вероятно това е класика при нашите полицаи. Хващат престъпник и го водат регистриран, под наблюдение, а по някога и с десетки присъди, пущат го да си развява байрака. До кога ?? Докато все още дава по някой лев на когото трябва или българската полиция поначало има други правила !?? Наистина странно............
  • 22 Тутуруту

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Крум":

    Наркоманка, вероятно и наркоразпространителка и/или прост..утка. Не й трябват деца, а богати клиенти. А като й цъкне биологичният часовник, благодетелят може да й подари некое "бизнесче", или дупетатско място, или нещо друго. Така са момите от този контингент.