Last news in Fakti

15 Юли, 2016 03:00 6 959 3

Убиха Хълк, да живее Хълк

  • хълк-
  • marvel-
  • герой

Marvel убиха култовия персонаж на Брус Банер

Светът на комиксите се раздели с един от най-емблематичните си герои. От издателство „Marvel” убиха Брус Банер, човекът който стои зад Хълк, съобщи Би Би Си.

Банер загина, след като беше пронизан със стрела в тила от друг супергерой – Хоукай. Това стана в последното издание от серията за Отмъстителите „Гражданска война II”.

В момента в “Marvel” тече подмяна на основните комиксови персонажи. Само преди седмица бе обявено, че Тони Старк вече няма да е Железният човек. Той предаде костюма си на чернокожата тийнейджърка – гений Рири Уилямс.

Банер е в образа на Хълк от началото серията за героя през 1962 г. Банер е учен, който след взрив на лаборатория е облъчен с радиация и при силно изнервяне и прилив на напрежение се превръща в почти безкрайно силното чудовище Хълк.

През последните години Банер обаче вече не е Хълк. Според сюжета на комиксите, той преминава през психическа терапия, която му позволява да пази психологически баланс и да не се превръща в чудовището. Сега в ролята на Хълк е тийнейджъра от азиатски произход Амадеус Чо.

„Това е неизследвана територия за нас. Ясно е само, че на нашите герои ще им отнеме доста време, докато се справят със загубите си, които определено са ги белязали“, заяви авторът Аксел Алонсо.

Хоукай прострелва Банер, защото преди това му е обещал, че ще го направи, ако той отново започне да се превръща в Хълк. В Marvel имат честа практика да убиват и след това да съживяват героите си, но все още не е ясно, дали това ще се случи и с Банер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Господи! С какви /ня.ам думи/ се травмира съзнанието на великата хамериканска нация. И тоя "валяк" върви и насам, към наща къща !!! Вероятно това са част от демократичните ценности или просто се изпълнява /естествено сега се оспорва--- те утре ще кажат, че и Хирошима не са атомирали/ завещаното от А.Дълес ?!?!?
  • 2 гост

    3 1 Отговор
    махат двама бели и слагат черно момиче и азиатец...много политически коректно, нещо като в междузвездни войни...жалка работа
  • 3 1234

    1 0 Отговор
    Измислена държава с измислени герои,нищо истинско.Въздух под налягане.Едни хора които са се вманиачили да поробят света на всяка цена.Ееее и после какво,ще живеете на гърба на поробените ли?Болни мозъци.