Last news in Fakti

8 Март, 2017 01:31 1 707 0

Разкриха кога започва седми сезон на „Игра на тронове“

  • игра на тронове-
  • сериал-
  • сезон-
  • лиъм кънингам

Седми сезон ще има само седем епизода

Разкриха кога започва седми сезон на „Игра на тронове“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Феновете на хитовия сериал „Игра на тронове“ чакат с нетърпение старта на седми сезон от сагата, която е по книгите на Джордж Р. Мартин „Песен за огън и лед“.

Въпреки че продуцентите все още не са обявили официално кога ще бъдат излъчени първите епизоди, една от звездите в сериала разкри кога да очакваме събитието.

„Много хора в света са разочаровани, защото бе предвидено първият епизод да бъде излъчен през април. Смятам, че това ще се случи през месец юли“, заяви в интервю за ирландския „Индипендънт“ Лиъм Кънингам.

Актьорът играе сър Давос в суперпродукцията на HBO. Той разкри, че седми сезон от сериала ще има само седем епизода.

През миналата година продуцентите разкриха, че хитовият сериал ще свърши след осми сезон. Появиха се спекулации, че може да бъде сниман и филм, който да е епилог на сагата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА