Last news in Fakti

4 Май, 2018 01:30 8 140 11

Лишават Филип Киркоров от званието „народен артист на Русия“? (ВИДЕО)

  • филип киркоров-
  • клип-
  • цветът на настроението - син-
  • настроението е синьо

Певецът показа пред Русия провокативното си лице на творец

Лишават Филип Киркоров от званието „народен артист на Русия“? (ВИДЕО) - 1

Вълна от недоволство се надигна в Русия срещу най-новия клип на Филип Киркоров - "Настроението е синьо". Жителите на град Тюмен дори започнаха подписка с искане певецът да бъде лишен от званието „народен артист на Русия“.

Причината е, че в клипа Филип Киркоров засяга едни от най-болните проблеми на руското общество – алкохолизма и тютюнопушенето.

Не са подминати и бездомниците.

В клипа са събрани куп звезди на руската естрада. Той е отговор на рап вълната в руската музика.

Премиерата на клипа на Филип Киркоров беше на 28 април в шоуто „ Вечерний Ургант“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 0 Отговор
    Веньо,лишават или са предложили да го лишат? Смешни сте вече. Е --х те същото ли е като искам да те е?
  • 2 Кирчо

    12 7 Отговор
    Аууууу. Ама как може да пишете такива неща - алкохолизъм, тютюхопушене, бездомници??? Знаете ли сега колко русофили ще получат сърдечен удар , като прочетат тази новина? Тоест като узнаят истината. Пред нашите другари , Русия трябва само да се възхвалява, а джуджето Путин да се представя като спасител на Вселената. Въй, въй, въй.

    Коментиран от #7, #10

  • 3 Гери

    10 0 Отговор
    Нищо няма да му направят .Има по разголени и провокативни певици с голи .......части. Това е един вид ирония и е истина .Сегашната младеж няма значение коя е държавата са подобни .Скоро ще започнат баловете и ще видим пияните и оляните. Всевъзможни лудотии по фейсбук качени за да станат тренд.Това се описва в клипа.
  • 4 Амелия

    14 0 Отговор
    Киркоров е народен артист на Русия и такъв ще си остане .Клипа е супер иронично и е голям хит в момента. Завистниците измислят тези балони .
  • 5 Трол

    8 0 Отговор
    Това няма да стане Филя е приятел на Путин и на изборите гласува за него .Измишльотина е тази новина или просто спекулация на журналчетата да има тема за коментар.
  • 6 Русофил

    6 0 Отговор
    Кирчо ,вашите не те ли учиха да не си пъхаш носа там където не ти е работа?Или вие русофобите сте си винаги такива природно тъпи та не вдявате?Относно клипа и Филип нищо няма да му стане талантлив и трудолюбив и повече от 30г е на сцената.
  • 7 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кирчо":

    Е, добре. То във ФАЩ и на запад не са чували за алкохол, цигари и бездомници.

    Коментиран от #8

  • 8 Кирчо

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Пешо":

    Пешо, за твоя ФАЩ ме боли точно дедовия. Интересува ме само България и нахалните руснаци да стоят колкото се може по-далеч от нас , за да се оправим. 45год. комунизъм и 30 год. проруски олигархизъм ми стигат.
  • 9 Потребител

    4 1 Отговор
    Ами ако за положението на България е виновен СССР с проруските си политици ,то ние имаме ли пробългарски ?Те всички на властта са пак или проруски или протурски или пък проевропейски и проамерикански .Истината е ,че всеки се спасява поединично в тази държава. Никой не работи съвестно за обикновените граждани ,всеки си гони интереса няма значение "прокакъв "е .
  • 10 Хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кирчо":

    Добре че тия на запад не са чували и виждали алкохолици и наркомани.за бездомници да не говорим,само 70 млн. Гетаци годишно в банановите гето сащ се редят за купони.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.