11 Февруари, 2012 16:29 2 125 0

В Хухла посрещат с джем сешън Трифон Зарезан

  • хухла-
  • джем сешън-
  • трифон зарезан

В родопското село Хухла до гръцката граница посрещнат днес, 11 февруари, бог Дионис и ще почетат неговия побратим Трифон Зарезан с джем сешън на известния акордеонист и цигулар Нешко Нешев и Недим Налбантоглу., съобщи "Нов живот".

Зимните мистерии на Хухла ще съберат в ивайловградското село малко, но посветено в пиенето общество, посочват организаторите.

В кръчмата „Център на света” ще се лее фрии джаз, изпълнен от пиано – Владимир Чукич (художник), тромпет – Емил Пенчев (скулптор) и кларинет и саксофон – Иван Бунков (журналист и писател).

На 11 февруари, събота, от обяд до вечерта, ще се проведе и международният конкурс за най-добро домашно вино от България, Турция и Гърция. Идват приятели на виното и от трите държави.

Предвидено е надсвирване и надпяване с хор „Яни Попов”. Десетки музиканти ще се стекат в селото, за да участват в джем сешъна с Нешко Нешев и Недим Налбантоглу.

Събитието ще бъде благотворително – събраните средства ще бъдат дадени за бедстващите хора в Южна България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА