Last news in Fakti

16 Юни, 2018 12:45 1 635 0

Тийн идоли с турне за сбогом (ВИДЕО)

  • бойзоун-
  • boyzone-
  • стивън гейтли

Групата Boyzone тръгва на прощална обиколка през януари

Тийн идоли с турне за сбогом (ВИДЕО) - 1

"Бойзоун" ще тръгне на прощално турне в началото на следващата година, за да популяризира последния си албум "Thank You & Goodnight", съобщи Contactmusic.

Четиримата музиканти от ирландската момчешка банда - Ронан Кийтинг, Кийт Дъфи, Майкъл Греъм и Шейн Линч, ще тръгнат по свои пътища след турнето и излизането на албума. Той е в памет на петия й член Стивън Гейтли, който умря внезапно от вроден сърдечен дефект през 2009 г.

Турнето ще започне с концерт в Белфаст на 23 януари и ще приключи с шоу в Борнемут на 9 февруари. Планирани са концерти в редица други градове, сред които Дъблин, Глазгоу, Ливърпул, Манчестър, Кардиф, Бирмингам и Лондон.

Преди това, на 16 ноември ще излезе дискът "Thank You & Goodnight". Песента "Because" в него е записана съвместно с Ед Шийран, а над "Love" бандата е работила заедно с Гари Барлоу от Take That.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА