Last news in Fakti

26 Юли, 2018 10:20 6 133 7

Шишковци скочиха на обиден сериал (ВИДЕО)

  • ненаситна-
  • сериал-
  • нетфликс-
  • netflix-
  • деби райън

Петиция срещу "Ненаситна", смятан за оскърбителен за затлъстелите хора, събра повече от 120 000 подписа

Шишковци скочиха на обиден сериал (ВИДЕО) - 1

Новият сериал "Ненаситна" на Netflix е обвинен в пренебрежително отношение към хората с наднормено тегло, предаде AFP. Петиция, с която се настоява за изтеглянето му, вече събра над 120 000 подписа.

Сериалът с участието на Алиса Милано и Деби Райън ще бъде достъпен като стрийминг услуга от 10 август. В него се говори за затлъстяла тийнейджърка, на която съучениците й се присмиват. След като отслабва, тя мечтае да си отмъсти.

Шишковци скочиха на обиден сериал (ВИДЕО)

В петицията се казва, че сериалът окуражава млади жени да правят преценки за себе си въз основа на фигурите си и популяризира не само диети, но и обективизацията на женското тяло. "Все още имаме време да отменим излъчването на този сериал, базиран върху несигурността на младите жени, които смятат, че за да си щастлива и да предизвикваш интерес, трябва да отслабнеш", се отбелязва в петицията.

Актрисата Деби Райън защити сериала в instagram. "Като човек, на когото е познат начинът, по който женското тяло е осмивано, бях ентусиазирана да работя над "Ненаситна", защото сериалът дава отговор на редица въпроси посредством сатирата", е написала тя.

Според нея хубавото в сериала е, че той показва онези, които подлагат на тормоз, и им казва, че това не трябва да се прави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer

    8 1 Отговор
    Американски проблеми... Които идват към нас...

    Коментиран от #3

  • 2 Преброяване на бесните язовци

    5 0 Отговор
    "...младите жени, които смятат, че за да си щастлива и да предизвикваш интерес, трябва да отслабнеш"

    Ми точно така си е.
  • 3 Преброяване на бесните язовци

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer":

    Правилно. За това ти предлагам да се изнасяш към рошшѝя - обетованата земя. Там всички православни славянохристияни ще са в безопасност от чичо Сам, злите евреи, джендърите и извънземните!

    Коментиран от #4

  • 4 Boxer

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Преброяване на бесните язовци":

    Идеята ти е добра, но е малко рано. Бих си завел семейството там, в случай че тук има война. Но аз ще се върна да се сръжавам за България,с който и да било!
  • 5 Пухкавите

    3 0 Отговор
    Е какво, да ги окуражаваме да се тъпчат по цял ден с кейкове, бик макове и шоколади ли? Като им казваме, че изглеждат превъзходно, въпреки, че имат трудности да се проврат през рамките на повечето врати и качат ли се в кола окачването удря горна мъртва точка? Това ли е по-добрия вариант? Лакомията не трябва да се поощрява. Да си съсипват здравето и на 25 години да лягат на издръжка на системата за здравеопазване ли?

    Коментиран от #6

  • 6 Просия

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пухкавите":

    Е ти как искаш да качваш като си на туршия ?
  • 7 Човек ли съм

    4 0 Отговор
    почна да ми писва вече от секви човекоподобни...вече си мисля, че не сме на ЗЕМЯТА... всичко реве - негри,цигани,ниски,дебели,хермафродити,убийци,наркомани,анорексици,джендъри, мендъри, черни,жълти,лилави,с ци*и, без ц*ц*...с къси...