20 Април, 2019 13:22 2 020 0

Роби Уилямс със странни желания (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • суинг-
  • албум

Певецът възнамерява да запише още един албум в стил суинг

Роби Уилямс със странни желания (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След като изнесе поредица от концерти в Лас Вегас, певецът Роби Уилямс възнамерява да запише още един албум с класики в стил суинг, съобщава Контактмюзик.

По време на спектаклите си в Града на греха британският певец изпълняваше неувяхващи кавъри на Дийн Мартин, Франк Синатра и Сами Дейвис.

Според близки на Уилямс той е голям фен на суинга и вярва, че неговият контакт с публиката много наподобява този на Синатра и Мартин.

Фактът, че е бил на сцената, където са пели такива икони на суинга, е накарал Роби да започне работа над трети албум в този стил. Сега той селектира песните, които би искал да фигурират в него.

Предишните два албума на Уилямс в споменатия жанр носеха заглавия "Swing When Youre Winning" (2001 г.) и "Swings Both Ways" (2013 г.).

Певецът ще продължи да гастролира в казино комплекса "Уин" в Лас Вегас през месеците юни и юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА